- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
Sizi ilgilendirmez boşverin hiç bilmiyormuş gibi hayatınıza devam edin ne demişler her koyun kendi bacağından asılır ne halleri varsa görsünler .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavsiyeleriniz için teşekkürlerBazı insanlar da bir kaç hediye ye ve güzel lafa kanacak kadar salak ya, sizin hicbirsey yapabileceğiniz yok.
Öyle yapayım o zmnSizi ilgilendirmez boşverin hiç bilmiyormuş gibi hayatınıza devam edin ne demişler her koyun kendi bacağından asılır ne halleri varsa görsünler .
Bir de açtığım başlığı nasıl silicemÖyle yapayım o zmn
Konuyu tamamen siteden nasıl sileceğim ?Bazı insanlar da bir kaç hediye ye ve güzel lafa kanacak kadar salak ya, sizin hicbirsey yapabileceğiniz yok.
Aynen haklısınızben olsam ne yapardım diye düşündümde eğer bir samimiyetim bi konuşmuşluğum varsa arkadaşça uyarırdım bak adam aklını çeliyorsa sende bişeyler hissediyorsan ikinizde boşanın ona göre ne yaşıcaksa yaşayın sen kocanın o karısının hakkına girmeden öyle yapın derdim
Konuyu tamamen siteden nasıl sileceğim ?
TühTamamen silemezsiniz. Konular kalıyor ama kapatılabilirler yorumlaraMune
Okuyan biri bahsetse de biz de anlasakBurda da konu yok.. tövbe estağfurullah
Aldatma konusu da içerik ne acaba ..Okuyan biri bahsetse de biz de anlasak![]()
Aldatma konusu da içerik ne acaba ..
İşine gelmeyince konuyu sil ne güzel..
Okuyan biri bahsetse de biz de anlasak![]()
amme hizmeti :)Arkadaşlar biraz saçma olacak ama bir derdim var kimseye anlatamıyorum bir kamu kurumunda memur olarak çalışmaktayım geçenlerde bir arkadaş gelip derdini anlata evli çocuğu var bir abi kendisinden hoşlandığını söylemiş hediyeler alıyormuş rahatsız oluyorum diyor konuşmuyorum dedi bana eşim de aynı iş yerinde çalışıyor herkes birbirini tanıyor adam da evli çocuklu. Anlattıkça vay şerfsiz vay alçak DİE Kıza hak verdim ama bugün baktım arabayla (kamu arabası) bir yerden geliyorlar adam gayet mutlu kız nötr biraz da endişeli hali vardı ben gördüğüm için hiç konuşmuyor gibi bi halleri yoktu napmalıyım Bn kime inanmalı ne soylemeliyim kızı uyarmalı mıyım eşime dahi anlatmadım kimseye anlatmadım yemin ettirdi bana üstelik ama içim içimi yiyor
Noktalama işaretleri kullanmadığım doğrudur imla kurallarında da bir hatam olduğunu düşünmüyorum kelimelerin yanlış olduğu yerler telefondan kaynaklı telefonun azizliği yani çok net de anlaşıldı herkes tarafından edebi bir roman yazmadım sonuçta iş güç arasında alel acele yazılmış bir şey sizin kadar zamanım olmadığı için tek tek bunlara dikkat edemiyorum kusura bakmayınYani memursunuz o göreve gelmek için belli bir sınavdan geçtiniz. Hiç mi yazım kuralı, dilbilgisi görmediniz? Bir tane noktalama işareti yok, kelimeler yazım hatası dolu. Siz böyle yapıyorsanız diğerlerine şaşırmamak lazım.
Konuda herkesin yazdığı gibi sizlik bir şey yok. Eşiniz kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendisi karar verebilir
İşime gelmeme olayı yok canım gizli bir durum olduğu için her ihtimale karşı sileyim dedimAldatma konusu da içerik ne acaba ..
İşine gelmeyince konuyu sil ne güzel..