Napmalıyım önemli

Sizi ilgilendirmez boşverin hiç bilmiyormuş gibi hayatınıza devam edin ne demişler her koyun kendi bacağından asılır ne halleri varsa görsünler .

ben olsam ne yapardım diye düşündümde eğer bir samimiyetim bi konuşmuşluğum varsa arkadaşça uyarırdım bak adam aklını çeliyorsa sende bişeyler hissediyorsan ikinizde boşanın ona göre ne yaşıcaksa yaşayın sen kocanın o karısının hakkına girmeden öyle yapın derdim

ben olsam ne yapardım diye düşündümde eğer bir samimiyetim bi konuşmuşluğum varsa arkadaşça uyarırdım bak adam aklını çeliyorsa sende bişeyler hissediyorsan ikinizde boşanın ona göre ne yaşıcaksa yaşayın sen kocanın o karısının hakkına girmeden öyle yapın derdim
Aynen haklısınız

Okuyan biri bahsetse de biz de anlasak😁
Arkadaşlar biraz saçma olacak ama bir derdim var kimseye anlatamıyorum bir kamu kurumunda memur olarak çalışmaktayım geçenlerde bir arkadaş gelip derdini anlata evli çocuğu var bir abi kendisinden hoşlandığını söylemiş hediyeler alıyormuş rahatsız oluyorum diyor konuşmuyorum dedi bana eşim de aynı iş yerinde çalışıyor herkes birbirini tanıyor adam da evli çocuklu. Anlattıkça vay şerfsiz vay alçak DİE Kıza hak verdim ama bugün baktım arabayla (kamu arabası) bir yerden geliyorlar adam gayet mutlu kız nötr biraz da endişeli hali vardı ben gördüğüm için hiç konuşmuyor gibi bi halleri yoktu napmalıyım Bn kime inanmalı ne soylemeliyim kızı uyarmalı mıyım eşime dahi anlatmadım kimseye anlatmadım yemin ettirdi bana üstelik ama içim içimi yiyor
amme hizmeti :)

Yani memursunuz o göreve gelmek için belli bir sınavdan geçtiniz. Hiç mi yazım kuralı, dilbilgisi görmediniz? Bir tane noktalama işareti yok, kelimeler yazım hatası dolu. Siz böyle yapıyorsanız diğerlerine şaşırmamak lazım.
Konuda herkesin yazdığı gibi sizlik bir şey yok. Eşiniz kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendisi karar verebilir

Yani memursunuz o göreve gelmek için belli bir sınavdan geçtiniz. Hiç mi yazım kuralı, dilbilgisi görmediniz? Bir tane noktalama işareti yok, kelimeler yazım hatası dolu. Siz böyle yapıyorsanız diğerlerine şaşırmamak lazım.
Konuda herkesin yazdığı gibi sizlik bir şey yok. Eşiniz kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendisi karar verebilir
Noktalama işaretleri kullanmadığım doğrudur imla kurallarında da bir hatam olduğunu düşünmüyorum kelimelerin yanlış olduğu yerler telefondan kaynaklı telefonun azizliği yani çok net de anlaşıldı herkes tarafından edebi bir roman yazmadım sonuçta iş güç arasında alel acele yazılmış bir şey sizin kadar zamanım olmadığı için tek tek bunlara dikkat edemiyorum kusura bakmayın 🤗

Back
X