- 26 Ocak 2015
- 167
- 78
- 48
- 30
- Konu Sahibi -Sabrinaa-
-
Bu nasıl bir ilişki dallasa dönmüş
Çoook uzağa git bu adamdan gidebildiğin kadar uzağa
Ayrıldım ama ahım alındıDemek ki o kadar büyük bir aşk değilmiş. Ayrıl.
Keşke bende bilsemYa Tayland' da bile nasıl kendinizi bu kadar kezo ilişkilerin içerisine sokuyorsunuz?
Yapma yahu, yok onu bilmiyormuş da seni biliyormuş falan
Let him go bebişim
Çok komikti cidden gözümün içine baka baka söyledi ne halleri varsa görsünler iyi şanslar dedimKızı teselli mi ettin inanmıyorum
Kız da devam etcem demiş yüzüne bakarak
İkisinin kafasına birbirine çarpmalıydın ne kadar da coolsun
Ayrıldım ben sadece burda konuşucak çok kimse olmadığından sizlerle dertleşmek istedim ..ortamdan koşarak uzaklaşacağına iyice çamura batıyosun.
kadınlar bi alem. adam aldatıyor. bu gidiyor kızı teselli ediyor. diğer kız çıkmaya devam edicem diyor, o ne demekse. konu sahibinin de ayrılmaya niyeti yok sanırım. çünkü arkadaş çevresi ve ailesi diğer kızı değil onu tanıyor tamaammmmıaaaaa
öyle Yaptım canım ya ama işte uzun süre olunca Alışkanlık oluyorAilesi beni biliyor çevresi beni biliyor.
Yahu onlae biliyor diye nikah kıyacak değilsiniz ya..
Aldatmış adam bas tekmeyi ya o kızı bilmiyorlar beni biliyorlar falan..
Yanlış yazmışım biz dersi bi arkadaşın evinde toplanıp çalışıyoruz genelde orda asla uyumadım dönmemin sebebi kızı arayıp geliceğini söyledi kızla buluşmak için döndümKızı niye teselli ediyosun sanamı kaldı?maden ispatkadın aldattıgını msjnı gördün herneyse evden çıkıp gittin tekrar niye döndünde sabah dörde kadar adamla uyudun?babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?