- 3 Aralık 2019
- 25
- 20
- 38
- Konu Sahibi gulmeyenyuzumm
Merhabalar hanımlar öncelikle. Ben bir senelik evliyim. Eşimin annesi ve görümcemi ilgili sıkıntılarım var. Aslında görünürde bisey yok gibi ama onlar böyle sürekli iğneleyici konuşmalar içindeler. Beni sürekli dışlıyorlar. Yaa uzak otursak dert etmicem ama dipdibeyiz napaaccagimi şaşırdım. Bi yere giderken çağırıyorlar mesela ya da kendileriyle ayrı ayri biyere gittiğimde yanlarında aşırı sıkılıyorum ne konuşuyorlar ne muhabbet ediyorlar. 3umuz bir araya gelsen sadece kendi aralarında konuşuyorlar ben de haliyle gitmek gelmek istemiyorum cagirdiklarinda gitmiyorum gelmiyorum . Bu sefer de eşime şikayet ediyolar iste biz yakın duruyoruz cagiriyoruz ediyoruz da o gelmiyo gibisinden. Gorumcemle çok fazla defa konuştum yüz-göz oldum bu konu yüznden artık sıkıldım ne istedikleri belli değil. Anlamıyorum.
Ben diyorum ki eşim de olsun yanımızda kaynanam daha akli basnda ama kizinin doldurusuna geliyo biraz. Esim ben o konuşalım onların beklentilerini benim beklentilerimi konusalm.
sonra diyorum ki konussam ne çıkacak yine aynı şeyler olacak napacagimi şşaşırdım.yoksa bırakıcam ben artik bu evliligi SIKILDIM
Ben diyorum ki eşim de olsun yanımızda kaynanam daha akli basnda ama kizinin doldurusuna geliyo biraz. Esim ben o konuşalım onların beklentilerini benim beklentilerimi konusalm.
sonra diyorum ki konussam ne çıkacak yine aynı şeyler olacak napacagimi şşaşırdım.yoksa bırakıcam ben artik bu evliligi SIKILDIM