Napmaliyim yardimci olun konu kv ve gorumce

Siz hiç kayınpeder kayınvalide her gün görüşmek istiyor, gitmesem şikayet ediyorlar karıma,karım arada kalıyor napayım diyen bir koca duydunuz mu? Sızlandıklarında,karım niye sürekli size gelsin otursun evinde diyen kocaya kimse tekrar şikayetle gitmez. Kadınların görümce kayınvalide eylemek gibi bir görevi yok. Siz buna inanın k

Mesela gecen ogretmenler günüydü ikisi de kutlamadı sadce eşime öğretmenler günün kutlu olsun diyip geçtiler . Sürekli yok sayiliyorum .
Mesela gecen ogretmenler günüydü ikisi de kutlamadı sadce eşime öğretmenler günün kutlu olsun diyip geçtiler . Sürekli yok sayiliyorum .
sizi hazmedememişler henüz galiba. Eşiniz onların yanına size daha çok değer verdiğini hissettiriyorsa (ki bu çok normal) kıskanmak olabilir size karşı. Mesafeli bi ilişki en iyisi galiba

Istedikleri kadar şikayet etsinler gitme, eşine de anlat bu sebeplerle gitmiyorum diye. Eşin anlayışlı biriyse zaten annesi ve kardeşleriyle konuşur, senin üstünden alir yükü. Bu yüzden bosanilmaz ki 😊

Istedikleri kadar şikayet etsinler gitme, eşine de anlat bu sebeplerle gitmiyorum diye. Eşin anlayışlı biriyse zaten annesi ve kardeşleriyle konuşur, senin üstünden alir yükü. Bu yüzden bosanilmaz ki 😊
Eşimi coook seviyorum tek kavga sebebimiz ailesi bu da bizi yipratiyio

Taşınalım diyorum eşime sen beni ailemden koparmaya çalışıyosun diyor bu sefer de
Ne alaka? Herkes ailesiyle dipdibe mi oturuyor? Bu yasa gelmis ergen gibi hala tek basina birsey yapamiyor, çenesi anca sana mi cikiyor? Bahanesi de beni ailemden mi kopariyorsunmus. Ona kalirsa sen de ailenden koparildin bu durumda. Bahane bunlar. Tasinmak istemiyor.
O zaman birak o gitsin ailesine. Sen gitme. Sen hep bir bahane uydur ya da acikca gitmek istemiyorum beni iclerine almiyorlar de, acikca konus. Ister anladin seni ister anlamadin. Ama konusurken net ol, ikiletmesine meydan verme. Bir iki tavir tskinir, kuser, onlarin doldurusuna gelir ama sonra alisir. Haftada bir gun ya da 15 gunde bir gun aksamlari bir iki saatligine esinle ugrarsin. Hergun her gun gitme. Gittiginde de esinin yaninda ol, ayri odada olma ki laf sokamasinlar.

O za
Eşimi coook seviyorum tek kavga sebebimiz ailesi bu da bizi yipratiyio
O zaman problem eşinizde. Sizinle ailesi arasinda köprü olmasi lazim. Eğer onlara hak verip sizi uzuyorsa burada bir sıkıntı var. Cok mu yakındasınız, taşınsanız olmaz mı

Böyle saçma sapan şeyler için evlilik mi bitirilir? Sende eşin evdeyken boyna evine çağır çay kek yap eşinin yanında kakarı kikiri yap.. Hizmet et mesela tezlerini çürüt. Akıllı ol :) politika yap

Gitmek istemiyorsaniz gitmek istemediginizi esinize direk soyleyin. Ona Nedenler siralamayin.gitmek istemedim gitmedim canim bugun disari cikmak istemedi diyin kapatin konuyu. Esinize annen boyle kardesin boyle yapiyor ondan gitmiyorum derseniz erkek akli bu iste sizi haksiz gorecektir. Sizin gozunuzde olaylari abarttiginizi uyumsuzluk fesatlik yaptiginzi dusunecektr. Siz kendi keyfiniz oyle istiyormus gibi davranin. Esinizin ailesiyle ilgili dusuncelerinizi gerekmedikce dile getirmeyin bunu soylememin amaci esinizin size beni ailemden koparmak istiyosun gibi sozlerinden dolayi. aile icindeki huzura gore biraz politik olmaya calisin iste. Aslinda sizden taraf bir sorun yok gibi gorsun esiniz :işsiz:

Tanıyamadım fıtratlarını çözemedim ne istiyolar anlamıyorum .
Görümcemi açık açık görüşmek istemiyorsan hoşuna girmiyorsam görüşmeyelim dedim kaç kere ama yok niye sevmiyim muhabbetlerine girdi. Ama o kadar iğneleyici konuşuyor ki anlaatamam
Gorusmeyelım diyip kararı neden gorumcene bırakıyorsun? Bı sure gorusmek istemiyorum dıyın net sekilde ve gorusmeyın. O ıstedıgı kadar yalandan sevsin sızı. Sızın ne ıstedıgınız önemli veya ne hıssettıgınjz

Yanlarında ses kaydı al eşine dinlet ,bana meraklı değiller huzur bozmaya şikayet ediyorlar dersin dinletip

[Eşime anlatıyorum zaten ama pek etkilemiyo ama ama diyip sürekli beni suçluyor. Onu çok seviyorum ama bu hareketlerinden dolayı aşırı soğuyor kalbim.
Yanlarında ses kaydı al eşine dinlet ,bana meraklı değiller huzur bozmaya şikayet ediyorlar dersin dinletip

[Eşime anlatıyorum zaten ama pek etkilemiyo ama ama diyip sürekli beni suçluyor. Onu çok seviyorum ama bu hareketlerinden dolayı aşırı soğuyor kalbim.

Anlıyorum sizi. Bence elle tutulur bir sey olmadığı için eşe ne hissettiğini anlatabilmek ve görüsmek istemediğine ikna etmek çok zor.

Yüzleselim konusalim dersen de daha fazla yüz göz olunur. Kimse hatalı olduğunu kabul etmez ki zaten ortada hata da yok. Frekansınız tutmamis iste niye sürekli görüşmeye birbirinizi zorluyorsunuz? Çünkü iki taraf da ortadaki erkeğe kendini kanıtlamaya çalisiyor bak ben bu ilişki icin elimden geleni yapiyorum diye.

Böyle bir konuda esimle konusmanin faydasini ben görmedim, bence siz bildiğinizi okuyun, sadece onlardan davet beklemeyin, siz de birlikte ya da ayri onlarla program yapin yani siz istediğiniz zaman görüşün. Diyelim 15 gun gorusmediniz aniden arayin hicbir sey olmamis gibi.

Durumdan hala sikayet olursa da, sizden olmasin. Belki genelleme olacak ama esiniz de dahildir buna bence, bir konuda ne kadar hakli olursaniz olun esiniz bir sure sonra siz bir konuyu dile getirdikce sıkılacak, takmayacak, devam ederseniz de size suç bulacaktir. Bence siz sessiz kalin

Anlıyorum sizi. Bence elle tutulur bir sey olmadığı için eşe ne hissettiğini anlatabilmek ve görüsmek istemediğine ikna etmek çok zor.

Yüzleselim konusalim dersen de daha fazla yüz göz olunur. Kimse hatalı olduğunu kabul etmez ki zaten ortada hata da yok. Frekansınız tutmamis iste niye sürekli görüşmeye birbirinizi zorluyorsunuz? Çünkü iki taraf da ortadaki erkeğe kendini kanıtlamaya çalisiyor bak ben bu ilişki icin elimden geleni yapiyorum diye.

Böyle bir konuda esimle konusmanin faydasini ben görmedim, bence siz bildiğinizi okuyun, sadece onlardan davet beklemeyin, siz de birlikte ya da ayri onlarla program yapin yani siz istediğiniz zaman görüşün. Diyelim 15 gun gorusmediniz aniden arayin hicbir sey olmamis gibi.

Durumdan hala sikayet olursa da, sizden olmasin. Belki genelleme olacak ama esiniz de dahildir buna bence, bir konuda ne kadar hakli olursaniz olun esiniz bir sure sonra siz bir konuyu dile getirdikce sıkılacak, takmayacak, devam ederseniz de size suç bulacaktir. Bence siz sessiz kalin
Sanırım siz de aynı şeyi yaşamışsınız. Ben de zaten hiç bisey olmamış gibi davranmaya karar verdim . Çünkü onlar da aynısını yapıyor. Ama bu sinsilik değil mi ya ben bunu nasıl basaricam bilmiyorum 😏

Hic bunun icin evlilik bitirilir mi cocugum?
3 cagiriyorlarsa, bir kez git...
Diger ikisini nezaketle reddet.
Gorustugun zaman guler yuzlu ol

Zaman, illa zaman...

Sanırım siz de aynı şeyi yaşamışsınız. Ben de zaten hiç bisey olmamış gibi davranmaya karar verdim . Çünkü onlar da aynısını yapıyor. Ama bu sinsilik değil mi ya ben bunu nasıl basaricam bilmiyorum 😏

Yaşadım hala devam da ediyor ben de kendi kendime çözüm bulmaya çalışıyorum. Benim durumum sizden biraz daha farklı. Yurtdışındayım kendi çevrem yok, bisey yapicaksam ya eşimin ailesiyle ya da yalnız yapmak zorundayım. 1 yıl olacak birlikteyiz, kv ve görümceler program yaparlar ya gezmek için ya da doktor kontrolü/iş gibi sebeplerle başka şehire gittiklerinde hiç bana teklif etmezler; alışverişe, yürüyüşe giderken çok nadir tam kapıdan çıkarken ben de eğer ordaysam sorarlar ama kimseyi bekletmek istemediğim için gitmem. Kötü niyetli değillerdir ama resmen dışlanıyorum😀 eşime bir gün bahsettim biraz nasıl hissettiğimden, herşeye bahane buldu. Beni sürekli negatif düşünmekle suçladı, baktım sonunda suçlu çıkıcam konuyu kapadım.

Ve evet sinsilik bu ama ben şimdilik başka çözüm bulamadım.

Aile toplantılarında genelde kv yi çağırırken geline de söyle denir ki daha yeni evli sayılırsın rahatsız etmek istemiyor olabilirler görümcen iğneleyici konuşuyorsa yok say diğerleriyle sohbet et dön

Yaşadım hala devam da ediyor ben de kendi kendime çözüm bulmaya çalışıyorum. Benim durumum sizden biraz daha farklı. Yurtdışındayım kendi çevrem yok, bisey yapicaksam ya eşimin ailesiyle ya da yalnız yapmak zorundayım. 1 yıl olacak birlikteyiz, kv ve görümceler program yaparlar ya gezmek için ya da doktor kontrolü/iş gibi sebeplerle başka şehire gittiklerinde hiç bana teklif etmezler; alışverişe, yürüyüşe giderken çok nadir tam kapıdan çıkarken ben de eğer ordaysam sorarlar ama kimseyi bekletmek istemediğim için gitmem. Kötü niyetli değillerdir ama resmen dışlanıyorum😀 eşime bir gün bahsettim biraz nasıl hissettiğimden, herşeye bahane buldu. Beni sürekli negatif düşünmekle suçladı, baktım sonunda suçlu çıkıcam konuyu kapadım.

Ve evet sinsilik bu ama ben şimdilik başka çözüm bulamadım.
Benim de yaşadığım yerde onlardan başka tanıdığım kimse yok. Ben de bilgisayar kursuna gidiyorum orda kendime çevre yaptım mesela kpss çalışıyorum sürekli kendime mesgale buluyorum. Siz de böyle şeyler yapabilirsiniz.
Biz onlara Allahın emanetiyiz. Allah bunların hesabını sorar onlardan biliyorum :)

Back
X