- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
yani nerdeyse soyluyorpeki o arayı nerde geçiriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani nerdeyse soyluyorpeki o arayı nerde geçiriyor
yok aldatma gibi birsey olmaz tabii yine buyuk konusmamak lazim ama aldattigindan suphelenmemi sagliyacak herhabgi birsey yok telefon dokumanlarini gorebiliyorum zaten diger butu heaaplarimkz ayni
yani nerdeyse soyluyor
Gerekeni gerektiği kadar yapmamışsın demek ya da kafası fazla kalın alana kadar tekrar etmen gerekecek.yaptim kac kere de
yaptim kac kere de sonuc ayni
bu yuzden guvenemiyorum istemadem söyleyebileceği bir yer neden telefonu kapatma gereği duyuyor
saçma ve güvensiz hareketler
ben her soyledigimde tartisiyoruz bu sefer de huzursuz oluyorum evin icinde durmak bilr istemiyorumGerekeni gerektiği kadar yapmamışsın demek ya da kafası fazla kalın alana kadar tekrar etmen gerekecek.
Allah kolaylık versin.
Vallahi var ya ayni kaderi yasiyoruz bende su aralar oyle takintiliyimki esim bi laf dese normalde hic, umursamam ama ufak tefek guven problemi yuzunden acaba, ne demek istedi diye sabaha kadar dusundugum zamanlarda oldu 3.5yildir bende bulamadim buna, care ama zamanla gercekten yipranirsin boyle esler arsizlasiyor zamanla senin ne dusundugu huc umursamiyorlar zamanlaevet oyle iste bende onu yapamiyorum hani yapan insanlar nasil beveriyor cunku onceden boyel biri degildim cok umursamazdim simdi en ufak seyde saatlerce dusunuyorum acaba ne demek istedi napti diye
sorun sana az sarılması mı ? az ilgimi ?merhaba kizlar yeni evli sayiliriz 8 ay oldu evlendiğimden beri sürekli eşimle sorunlarım var. eşime ufak ufak yalanlarından dolayı güvenim yok ama çok seviyorum ve ondan kopamıyorum kızamıyorum kizsam da tavır bile yapamıyorum. bi sarılsın ya da bi gelip konussun benle indiriyorum hemen yelkenleri.Sürekli beni ne kadar çok sevdiğini hissettiriyor.ama bi o kadar da ilgisiz hep sorunlar bitmiyor 2 gün mutlu olsam 3. gün birsey cikiyor en ufak birseyde sinirleniyorum nen asla yaşamam dediğim herşeyi yaşatıyor bana kocam surat assa hic cekemem gidip de konusmam diyordum gidip konusuyorum ne kadar kizarsam kizayim bikac saat sonra barisiyorum o da buna guvenip eskisi gibi ilgilenmiyor ama ben ciddi anlamda mutsuzum bu kadar bagli olmamam gerekiyor bu durumdan nasil kurtulabilirim
sevgili iken bu adam gene böyledir. siz umursamamışsınızdıur.bu sekilde olunca dediklerine guvenemiyorumda
bu yuzden guvenemiyorum iste
hayir aksine bebegi cok isteyen oydusorun sana az sarılması mı ? az ilgimi ?
tartışma konusu ne ? acaba sen cok mu ilgi bekliyorsun... hamilesin ve hormonların alt üst durumdadır.
ayrıca cok kısa sürede bebek sahibi olmak erkekleri gerebilir. kaldı ki seni bile gerer. bari 1 sene ( bana göre en 3 sene beklenmeli cocuk için ) olsaymış evliligin tadını cıkartsaydınız.
işte. bebegi isteyen o olabilir. bebek istemek ile baba olmak farklı. gercek ile yüzleştiginde işler farklılaşabilir.hayir aksine bebegi cok isteyen oydu
sanirim haklisinişte. bebegi isteyen o olabilir. bebek istemek ile baba olmak farklı. gercek ile yüzleştiginde işler farklılaşabilir.
hem zaten istemek istememek mevzusu degil anlatmak istedigim.
gercek ile yüzleşmek ve bunun getirdi sorumluluk -maddiyat vb... gibi düşüncelerin üzerine gelmesi...