aileler çoğunlukla haklı çıkıyor canım.sen de aileni dinle ,zaten sevgin bitmiş ve anlaşamıyorsun,zor gününde de yanında değil e daha ne diye bekleyeceksin ki bunun başına.eski erkek ark.yanında olmuş onu biraz daha gözlemleyip yeniden başlayabilirsiniz.ama niye ayrılmıştın ondan, iyi olsa o zaman bitmezdi diye de bir soru işareti oluştu kafamda.
bence sevmiyorsun alışkanlık olmuş..öyle olsa bi başkasından hoşlanamazdın..
şimdiden sana bunları söyleyebliyorsa ilerde uygulamaktan hiç çekinmeyecektir
farklı şehirlerde olmsaydınız kim bilir daha nelerini görürdün..
çevremde örnekleri var herşeyi boşver ve mantıklı bakmalısın zaten sende farkındasın..kurtulmaya bak,buraya yazıyorum asla mutlu olunabileceğini düşünmüyorm bu adamla
bende biliyorum mutlu olamayacağımı ama ailesine karsı mahcup olmak isteıyorum.. aileme karsı cıktım keske çıkmasaydım annem babam çok haklı.. bunu uygulayacağını acık yüreklilkle söledi zaten tamam belki sinir anıyla söledi ama insanlar öfkeliyken ve sarhoşken gercek yüzlerini gösterr.. ben ona acık acık söledm sen bana böle bağırıyosan ilerde döwersn die.. ewet döwerm cvb verirsen bana döwerm dedi.. çok üzüldm ve sok oldm zaten bu cümlesi açtı gözümü..22 yasndaım içim içimi yiyo...
bende biliyorum mutlu olamayacağımı ama ailesine karsı mahcup olmak isteıyorum.. aileme karsı cıktım keske çıkmasaydım annem babam çok haklı.. bunu uygulayacağını acık yüreklilkle söledi zaten tamam belki sinir anıyla söledi ama insanlar öfkeliyken ve sarhoşken gercek yüzlerini gösterr.. ben ona acık acık söledm sen bana böle bağırıyosan ilerde döwersn die.. ewet döwerm cvb verirsen bana döwerm dedi.. çok üzüldm ve sok oldm zaten bu cümlesi açtı gözümü..22 yasndaım içim içimi yiyo...
özel olacak ama bişeyler yaşadn mı..yaşamadıysan niye kendini sorumlu hissdeceksin ki..keşkelerimiz de çok mağlesef
emin ol aileler için de iyi olur..ya arkadaşım valla kaç bundan ne demek döverim!! gözünü korkutuyo desek ama söyeleyen yapar yani..
baştan kendini belli eder insan eşimden asla böyle bişey duymadım ve görmedm de ben
ailesini boşver be güzelim ya varya kendini düşün sonrada kendi aileni..üzülmek istemiyorsann :/
yo hayır hiç bişey yasamadm yasamıs olsam bile o bunları gnyüzüne çıkartcak bi insan değil en azından bunu biliyorum sadece istemıyorum yanı ewlenmeyi düşünmüyorum artık onunla benı kendi aileme yüzümü kara cıkarttı.. Ama onun ailesini çok sewiyorum allahı var onlarda benı sewiyo ama.. Ama bişiy var işte o amanın sonunu getiremiyorum akraba olmamız elimi ayağımı bağlıo.. çok yakın değil aslınla.. Ama ailesi oğlumuzu bıraktı moduna girersede çok üzülürüm....
Evlilik saygı gerektirir.. Bir insandan önce hoşlanırsın, beğenirsin sonra iç güzelliğini tanırsın ve sonradan seversin çok seversin aşık olursun.. Zamanla aşk biter ve baki kalan sevgi saygıdır. Eğer şimdiden sana saygısı yoksa ilerde kim bilir ne olur.. Bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur.. Düzelmesini beklemek hata olur..ve kimin ne düşündüğü önemli olmasın senın ne düşündüğün ve ne isteidğin önemlidir. Benım fıkrımı sorarsan ayrılmalısın..
çok tesekkür ederm.. Dediğiniz gibi saygı dimi önemli olan..
ewt saygı yoksa anne ve babanızın evliliği nasıl uzun yıl sürsün .. Annemle babam 27 yıldır evlililer..
yo hayır hiç bişey yasamadm yasamıs olsam bile o bunları gnyüzüne çıkartcak bi insan değil en azından bunu biliyorum sadece istemıyorum yanı ewlenmeyi düşünmüyorum artık onunla benı kendi aileme yüzümü kara cıkarttı.. ama onun ailesini çok sewiyorum allahı var onlarda benı sewiyo ama.. ama bişiy var işte o amanın sonunu getiremiyorum akraba olmamız elimi ayağımı bağlıo.. çok yakın değil aslınla.. ama ailesi oğlumuzu bıraktı moduna girersede çok üzülürüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?