napmam gerektiğini bilmiyorum bişeyler söler miniz lütfen...

çok teşekkür ederim..

istemediğinize inanıyorsanız ve mantığınız şiddetle ayrılmanız gerektiğini söylüyorsa vardır bir doğruluk payı..

aradı.. neler oluyor dedi ilk günden bugüne yanlıs olan herseyi tek tek söyledim.. sinir anıyla söylenmiş sözler neler oluyor sana değiştin böyle değildin askere gitmeden bana bunu yaptığın için tesekkür ederim tarzında şeyler söyledi.. açıkcası kendimi suclu hissettim bi an. evlenmeyi düşünmüyomusun sen benm niyetim gezip tozmak değil yuva kurmak dedi şuan için hayır düşünmüyorum dedim.. konuyu kapat dedi ısrarla.. en son ki cümlesi ayrılmıyorum sendendi sen bilirsin ben kafamda bitirdim kapatalım telefonu deyince suratıma kapattı yanı telefon kapandı.. anneme anlattım daha nelerini görücektin sakın konusma o söyledikleri ne ki ben diyorum ama anlamıyosun dedi.. bide yine benimle bağırarak konustu kendini haklamaya calısırken yine bas bas bağırıyordu

Sırf bu cümlesine dayanarak ayrılabilirsin. Bahane aramana gerek yok, apaçık neden duruyor ortada.

Son düzenleme:
Ne hakla sana kufur edebılme cesaretınde bulunuyor ?
Kendını ne zannedıyorkı sen ona cevap vermeyecekmıssın yuzsuzlugun son noktası sanırım ayrıl hemen , sana ulasmasını engelle ve durumu aılene anlat...

anlattım anneme sasırmadı bile ben sana kaç dedim daha nelerini görüceksin onun dedi ayrıldım dün aksam bir kaç arkadasımla konusup burdakilerinde verdiği cesaretle bitirdim gercii o beni dinlemedi ama söleyeceklerimi söledim sölemem gerekenleride.. arıyo ama numaramıda değiştiricem..

Sırf bu cümlesine dayanarak ayrılabilirsin. Bahane aramana gerek yok, apaçık neden duruyor ortada.

bende ona dayanarak ayrıldım.. ama sinirle söyledim konuyu kapat uzatma dedikçe üstüne üstüne gidiyosun ben bu zamana kadar sadece birine vurdum oda haketti sinirle söyledim seklinde konustu.. 20sinde askere gidecek benm için gittiğini ama bnm onu yüz üstü bıraktığımı sölüyor üzüldüm kendimi suclu hissettim ama kesinlikle bitti katlanamıyorum iğrendim bnm babamda annemi çok döwdü o yüzden bu konudaki hassasiyetim çok çok ayrı

Annene soylemekle cok ıı yapmıssın , acma ararsa msjlarına da cvp verme gorsun ne kadar cıddı oldugunu kendıne köle arıyordu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…