napmam lazım bilmiyorum

adafaf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
200
379
33
arkadaşar napmam lazım gerçekten bilmiyorum bana biraz akıl verin sözlümle normalde yarın nişanımız olacaktı ama sırf ben daha geç istediğim için bi buçuk ay erteledik.sebebi de çok fazla zaman girmesin ailesiyle yüz göz olmak istememem.ailesi kötü insanlar değiller ama vıcık vıcık ilişki seven insanlar.bende bunu istemiyorum. sözlümde gerçekten benim bir dediğimi elinden geldiğince iki etmemeye çalışır.sevdiğini her zaman belli eder.ama şimdi aramız çok kötü sebebi de o benim bu yüz göz olmak istemememi ailesinden uzak durmak istiorum sevmiyorum die anlıo.ailesi de bişilere karışmayı, her şeyin içinde olmayı seven insanlar.ben aslında bunun için biraz daha mesafeli davranıyorum. gene tartıştık ettik yarın yanıma gelicek ( başka şehirlerdeyiz ama sık sık görüşüyoruz) ve oturup konuşucaz.eğer halledemezsek problemlerimizi ayrılalım dedim.ki aslında ayrılmak istemiyorum ama tüm hayatım boyunca onun ailesi kavgasını da yaşamak istemiyorum. bi akıl verin ılımlı mı davranmalıyım napmalıyım

aslında öyle değil ayrılalım die ben dedim ve ilişki de hep o çabalar ama bu sefer çok kesin ve net konuscaz
biterse gerçekten biter

Vicik vicik derken?
Mesela?
ya mesela haftada en az üç kez hepsiyle tek tek konusuyum istıolar. ben tek yaşıyorum çat kapı farklı şehre kalmaya gelmişliği var annesiyle ablasının ki o zaman sevgiliydik.evlenınce de aynı sehırde olcaz o yuzden biraz mesafe olsun istıorum

Farkli bi sehirde kalmayi dusunseniz evlenince?
BAyaa b uzak olan bi sehirde.

Nisanliniz farkindami cok abarttiklarinin?

ya kesinlikle kötü insanlar olduklarına ınanmıyorum ama baya bi değişik gelioolar bana

Farkli bi sehirde kalmayi dusunseniz evlenince?
BAyaa b uzak olan bi sehirde.

Nisanliniz farkindami cok abarttiklarinin?
aslında o da farkında ama napıyım elimden geldiğince önüne geçmeye çalışıyorum ama her seferinde hayır dıemem dıo. bende farklı uzak bi şehir ıstıorum ama işi orda oldugu için başka çare yok mecburuz

Madem ayrılmak istemiyorsunuz neden ayrılık fikrini kullanıyorsunuz? Bu sayede çabalayacağı içinse inanın her ayrılık fikri ilişkide bitmese bile bir şeyleri götürüyor..

Madem ayrılmak istemiyorsunuz neden ayrılık fikrini kullanıyorsunuz? Bu sayede çabalayacağı içinse inanın her ayrılık fikri ilişkide bitmese bile bir şeyleri götürüyor..
evet ayrılmak istemıorum ama benim en büyük korkum ailesi. evlendikten sonra da ben bı mesafe koymazsam çat kapı gelicekler.her şeye karışacaklar. bende bunu kabul edemıcem.gelsin sorunlar. gerçekten bu sorunları halledemezsek ilerde daha büyüklerini yaşıcam

aslında o da farkında ama napıyım elimden geldiğince önüne geçmeye çalışıyorum ama her seferinde hayır dıemem dıo. bende farklı uzak bi şehir ıstıorum ama işi orda oldugu için başka çare yok mecburuz

Tavrini belli edicek.
Etmezse evlenince bunun 10 kati olucak.
hersey nisanlinda bitiyor.

Sen sen ol, gerçekten ayrılmayı düşünmediğin hiç bir an ayrılık konusunu gündeme getirme. Şu an nişanı ertlemen bile abesle iştigal zira nişanlılık süreci insanların birbirini tanıması için gerekli olan süredir. Ertelemek yerine tekrar tekrar rahatsız olduğun durumu anlatman daha mantıklı olurdu.Bana kalırsa iş inada binecek.

Şimdi ailesinin yanında yaşarken hayır diyemiyorsa,evlenince hiç diyemez.İyi düşün karar ver.Şimdi taktığından daha çok takacaksın evlnince.Kendimden biliyorum.İstemdiğin şey yapılınca ahada batıyor gözüne arada huzursuzluk çıkıyor.Eşim ailen diyor,sn sınırlarım diyorsun...Bu uzayıp gidiyor....:KK14:

biz zaten iki senedir sevgiliyiz.benim tek korkum araya resmiyet girdikten sonra ailesinin daha çok beklenti içinde olması. o da skıntıları doğuaracağı için resmiyeti erteledik.yoksa düğün tarihimiz belli.

Düğün tarihin zaten belli olmuş nişanı erteleyince ne olacak? Bana biraz anlamsız geldi nişanı ertelemen. Zaten evleneceğiniz kesinleşmiş.

nişanı ertelemek aileyi bi tık dışarda bırakır sanmıstım ama galiba yanıldım.

İnsanları değiştiremiyorsun.İstemediğin şeylri değiştirmye kalktığında istnmiyoruz izlenimi oluyor karşı taraftada.Benim kayınvalidem çatkapıcı,synı şehirdeyiz görümcem glir kalır bile..Habr vererek gel dedim bikersinde ,oğlumun evine randevu alıpmı gelecem dedi terbiysiz.Bu ufacık konu bile boşanmaya kadar gidiyordu.Şu an konuşmuyoruz.Durmadan düzelirlr umuuyla barışıyorum sonra gne aynı..Yalama olduk..:KK34:

işte benimde en büyük korkularım bunlar.ben ailede böyle şeyler görmüş bi insan değilim kaldıramam yani kendimi biliyorum. sözlümde bizde herkes evlenince birey olur kapısını kapatır ama bu süreçte bi yerde engellesemde bi yerde engelleyemem dio. benim bu tutumumu da kötü bişi olarak algılıo ama sadece biraz sınır istiyorum. gitmeyelim gelmeyelim asla demem istemem de

Ortam farkı işte.Benim ailemde öyle habersiz biryere gitmez,kimse haber vermedn gelmezdi.Evlendikten sonra ağzım açık kaldı sabahın körü demeden çatkapı birde cümbürcemaat geliyorlardı.Sen şanslısın en azından bunu evlenmeden farketmişsin.Bende sınırlarımdan asla taviz vermeyen insanım,hele uyarmışsam karşımdakini..Eşimde arada kalıyor ama ben buyum.Evlenmeden önce oturup konuştum kimse habersiz gelmesin şöyle olsun böyle olsun.Benim ailem öyle insanlar değil zatn dedi.Gördük zamanla..Dediğim gibi bunu şimdi algılaman senin için büyük şans..Evlilik bu geçici birşey değil..Ömür boyu,eşinle olduğu kadar ailsiylede geçecek bir ömür..

X