• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napmaya calistiklarini anlayamiyorum !

Çağırma arkadaşım bir kere çağırdın gelmediler iyilik yaptın ikinci kez çağırdın gelmediler daha da çağırma .
Ne yani ağırdan mı satıyorlar kendini .
Çok görüşme bunlarla .:19:

Verdiginiz fikirler icin saolun kizlar..ama bu adam beni cildirtcak evliligmin ilk aylarnda bana yasattiklarina bak..onlar gelmedgi halde dün biz gittik aksam iftara..kp evde yoktu..gelince esim asagi indi esime bisuru laf saymis agza alinmycak kufurler etmis..esim yukari gelince beni balkona cagrdi babanin yanina gndermedi bi naslsin dyemedim yanii esim izin vrmedi.knusmycaksin o adamla ddi..smdide bana kin tuttu yanina gtmedim diye.aradi tehdt etti bakin bundan snra sze neler yapcam korkun bnden ddi huzurum kacicak yine :(

Sen herşeyin üstünde tutup önce eşimin ailesi dersin, onlar da böyle yapar. Geçmiş olsun. Bu saatten sonra nasıl yaparsın bilemem ama mesafeni koru. Kendine laf söyletme. İsterse eşim olsun isterse ailesi öncelik benim ailemindir. Kendi değerimi her zaman bilip ona göre davranırım diğer insanlara...

sen aslında sanslısın hemde cooook
cunku cogu erkek babası ne derse karısınıda pesınde sürükler
esın desekı babamın dedıgı dıye ozaman vay halıne
o yüzden hııııııcccccc takma esınlede kavga etme cok...daha yenı evlısınız dönebilir otarafa...
zor ısler

çok ilginç ya ...
Mübarek günde gelen davet geri çevrilir mi
Hadi birini çevirdin diyelim ikincisinde de mi utanmadılar
Allah kolaylık versin daha 4 aylık evlisin
Bu aileyle işin zor :20:

ya hu bırak gitmeyin onları da çağırmayın
çok mu mecbursunuz yüzlerine bu ne be. benden korkun ne demek? padişah sanıyor kendini heralde

hatta bir daha konuşmayın bence ne halleri varsa görsünler.

Back
X