Napsam acaba ?

İşe henüz girdiniz, hemen aşk meşk olaylarına girmeyin.
Adam evli mi, nişanlı mı, sevgilisi mi var? Bu soruların cevabını öğrenmeden harekete geçmeniz doğru olmaz.
Ama siz genel olarak bu konularda aceleci ve ısrarcı davranıyorsunuz.

Bizimki de aynıydı. 09-18
Hatta işyerlerimiz yakındı, öğlen beraber yerdik.
Ama o menüde en ucuzu seçmeye çalışırdı. Bir şey yerse içecek söylemezdi vs vs.
Hesabı çoğu kez ben öderdim (onun 2,5 katını kazanıyorum) bu sefer bana masraf olmasın diye ısmarlamak istemezdi.
Garsona bahşiş bıraksam kızardı. Alıp bana geri vermeye çalışırdı.

Vizyon farkı da varmış aramızda da...

Ben salak gibi her şey Türk filmlerindeki gibi olabilir. Sevgi her sorunu çözer sanıyormuşum.
Ay adama da üzüldüm.
Benim bir tanıdığım avukattı. Eşi demirciydi. Ama onlarda sorun yok gibiydi. Çünkü adam da çok iyi kazanıyordu. Bir yemek için kırk takla atacak biri değildi.

Biraz zamana bırak.Ciddiyetini bozma

konuşuyorz bakalm hayırlısı

İşe henüz girdiniz, hemen aşk meşk olaylarına girmeyin.
Adam evli mi, nişanlı mı, sevgilisi mi var? Bu soruların cevabını öğrenmeden harekete geçmeniz doğru olmaz.
Ama siz genel olarak bu konularda aceleci ve ısrarcı davranıyorsunuz.

bunu öğrendim bekar hiç kimse yok hayatında şuan konuşuyoruz.

bence etik değil iş ortamındaki biri ile ilişki
ayrılırsanız sıkıntı yaşarsınız psikolojik

Israrla ayni hatayi yapmadan, sarpa sardirmadan yol alabilecek misin bakalim :KK51: merakla beklemekteyim..

boyle onemli konulari mutlaka daha bilgili kisilere danisin.

oncelikle erkekler gercekten de statu ya da maas olarak kendilerinden daha iyi durumda olan bir kadini kaldiramiyorlar. uyum olmasi gerekiyorsa hem erkek kendine guvenen, kompleks sahibi olmayan biri olacak, hem de kadin her kucuk tartismada maasini, meslegini esinin yuzune carpacak kadar karaktersiz bir yapida olmayacak.

erkek statu olarak kadindan dusuk olsa ama baska bir noktada ustun olsa o zaman daha iyi sanki. mesela kadininin isi maasi iyi ama erkegin ailesi zengin, ya da kadinin maasi vs iyi ama kadin cok guzel degil ve erkek yakisikli vs gibi.

ayrica bence sadece kadinla erkegin birbiriyle anlasmasi da olayi cozmuyor. mesela kayinvalideniz sizin esinizden daha cok kazanmanizi ya da esinizden daha kariyerli olmanizi kaldirabilecek mi? yoksa o da mi kompleks yapacak?

eger es adayinin kiz kardesi varsa, gelinin onlarla da karsilastirilma olasiligi var, gorumce de kiskanabilir, kayinvalide de neden benim kizimdan daha iyi diye dusunebilir. ayni sey sizin icin de gecerli, cok cok kariyerli bir ailede daha zayif gozukurseniz siz de kompleks yapabilirsiniz.

tabi bunlarin hepsi bir ihtimal.. kisiler anlayisli ve olgun olursa anlasma ihtimali neden olmasin? ama dedigim gibi iyi dusunmek lazim. ben genelde erkeklerin birbirleri hakkindaki fikirlerine onem veririm. mesela genelde babalar bir gormeyle karsidaki erkegin artisini eksisini iyi tartabiliyorlar.

Tahsil farkı var mı aranız da?

lise terk o bende üni (önlisans mezunuyum)

bence etik değil iş ortamındaki biri ile ilişki
ayrılırsanız sıkıntı yaşarsınız psikolojik

sanmam gün içinde pek göremiyoruz birbirimizi 2-3 kere ancak

boyle onemli konulari mutlaka daha bilgili kisilere danisin.

oncelikle erkekler gercekten de statu ya da maas olarak kendilerinden daha iyi durumda olan bir kadini kaldiramiyorlar. uyum olmasi gerekiyorsa hem erkek kendine guvenen, kompleks sahibi olmayan biri olacak, hem de kadin her kucuk tartismada maasini, meslegini esinin yuzune carpacak kadar karaktersiz bir yapida olmayacak.

erkek statu olarak kadindan dusuk olsa ama baska bir noktada ustun olsa o zaman daha iyi sanki. mesela kadininin isi maasi iyi ama erkegin ailesi zengin, ya da kadinin maasi vs iyi ama kadin cok guzel degil ve erkek yakisikli vs gibi.

ayrica bence sadece kadinla erkegin birbiriyle anlasmasi da olayi cozmuyor. mesela kayinvalideniz sizin esinizden daha cok kazanmanizi ya da esinizden daha kariyerli olmanizi kaldirabilecek mi? yoksa o da mi kompleks yapacak?

eger es adayinin kiz kardesi varsa, gelinin onlarla da karsilastirilma olasiligi var, gorumce de kiskanabilir, kayinvalide de neden benim kizimdan daha iyi diye dusunebilir. ayni sey sizin icin de gecerli, cok cok kariyerli bir ailede daha zayif gozukurseniz siz de kompleks yapabilirsiniz.

tabi bunlarin hepsi bir ihtimal.. kisiler anlayisli ve olgun olursa anlasma ihtimali neden olmasin? ama dedigim gibi iyi dusunmek lazim. ben genelde erkeklerin birbirleri hakkindaki fikirlerine onem veririm. mesela genelde babalar bir gormeyle karsidaki erkegin artisini eksisini iyi tartabiliyorlar.

kardeşi var üni mezunu sanırım oda. maaşlarımız şuan için aynı ben yeni başladım çnkü. tip vs olarak da ne benden üstün nede ben ondan üstünüm

İş yerinde ilişki hatadır.

neden

Siz onlisans mezunusunuz,adam liseyi bile bitirmemis,yani ortaokul mezunu. Olmaz bu is. Uretimde calissin ama size denk olsun o zaman sorun kalmazdi. Bence acele etmeyin. Ben bile burdan size layik olmadigini dusundum

Eşimden, toplumun gözüyle bakınca 10 kat ilerdeyim. Benim gözümde fark yok, olsa evlenmezdim tabi ki :)
Bazen sen daha iyi bilirsin tabi.. gibi cümleler kurdu. Kurmadı diyemem, egosu zarar gördü belliydi. Hiç umursamadım, ciddiye bile almadım söylediklerini. Eşim de vazgeçti, düşündüğü gibi olmadığını anladı ben ciddiye bile almayınca. Cevap verseydim boşanırdık bence. Senin ilişkin nasıl ilerleyecek bakalım.. Hayırlısı olsun.

Back
X