Napsam acaba ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
Uzun zamandır hayatımda biri yok olsun diye uğraşmadım da açıkçası.

Kızlar bir firma da çalışıyorum. bulunduğum konum itibariyle bir çok personelin ismini vs biliyorum gün içinde yüz yüze geliyoruz vs. aynı servis ile gelip gittiğim biri var benden sadece 1 yaş büyük. Ama o kişiden hoşlanıyorum. onu gördüğümde böyle kalbim pır pır atıyor. Denk geldikçe selamlaşıyoruz. Gülümsüyoruz birbirimize.

İsmimi biliyor sanırım haliyle. Şirket içi iletişim konusunda numaramı bulabilir wp gruptan. Ancak o benden daha uzun süreli firma da çalışıyor olsa da ben konum itibariyle ondan daha yüksek mevkideyim. ben beyaz yaka o mavi yaka diyeyim. Hem yeni olmam açısından adım atamıyorum hemde onun adım atmasına fırsat yaratamıyorum napsam acaba kızlar?

konuşuyoruz şuan ancak müdürüm bile çok sevindi :) gerçi o bana başkasını düşünüyordu ama :D çok efendi temiz bir çocuk. zırpırt görebileceği yere gelemiyor ama ben molalarında fırsat yaratıyorum :) öyle mola alanında buluşuyoruz :D bakışıp :KK68: laf söz olmasın diye işlerimize dönüyoruz ikimizde :)

Son düzenleme:
Deli divane aşık degilsen uzak dur iş iliskilerine aşkı karıştırma bence konularindan hatirladigim kadariyla uzun zamandir issizdin bak iş bulmussun biraz isine odaklan. Ask her zaman bulunur.

evet işsizdim çok şükür buldum ve çok iyi oldu :)

yazarhanim35 yazarhanim35
Erkek açısından her zaman, iş konusunda kadının daha üst düzeyde olması sorun olur.. Hele ki mavi yaka ve beyaz yaka söz konusu ise bu çok daha büyük sorun olacaktır..

ben de bunu düşünüyorum işte. statü farkı

Benzer bir ilişkiden çıktım
Ama çok yoruldum
Erkek bir süre sonra kompleks yapıyor.

Bizim muhabbetlerimiz:
O: Aşkım kendi mesleğinden birini istemez miydin?
Ben: İyi de aşkım eve gelip toplantı mı yapacağız, ameliyat mı yapacağız, ne alaka, önemli olan şey sevgi, saygı...

Onu ikna etmeye, onun moralini düzeltmeye çalışmakla geçti bir kaç ay.

Ama olmuyor. Çok yoruyor insanı.

Bitti de kendime geldim.

Benzer bir ilişkiden çıktım
Ama çok yoruldum
Erkek bir süre sonra kompleks yapıyor.

Bizim muhabbetlerimiz:
O: Aşkım kendi mesleğinden birini istemez miydin?
Ben: İyi de aşkım eve gelip toplantı mı yapacağız, ameliyat mı yapacağız, ne alaka, önemli olan şey sevgi, saygı...

Onu ikna etmeye, onun moralini düzeltmeye çalışmakla geçti bir kaç ay.

Ama olmuyor. Çok yoruyor insanı.

Bitti de kendime geldim.
mesai saatlerimiz vs aynı anck bizim kadr rahat değiller mesela onlar. dediğim gibi ben beyaz yaka o mavi yaka

mesai saatlerimiz vs aynı anck bizim kadr rahat değiller mesela onlar. dediğim gibi ben beyaz yaka o mavi yaka
Bizimki de aynıydı. 09-18
Hatta işyerlerimiz yakındı, öğlen beraber yerdik.
Ama o menüde en ucuzu seçmeye çalışırdı. Bir şey yerse içecek söylemezdi vs vs.
Hesabı çoğu kez ben öderdim (onun 2,5 katını kazanıyorum) bu sefer bana masraf olmasın diye ısmarlamak istemezdi.
Garsona bahşiş bıraksam kızardı. Alıp bana geri vermeye çalışırdı.

Vizyon farkı da varmış aramızda da...

Ben salak gibi her şey Türk filmlerindeki gibi olabilir. Sevgi her sorunu çözer sanıyormuşum.

Bizimki de aynıydı. 09-18
Hatta işyerlerimiz yakındı, öğlen beraber yerdik.
Ama o menüde en ucuzu seçmeye çalışırdı. Bir şey yerse içecek söylemezdi vs vs.
Hesabı çoğu kez ben öderdim (onun 2,5 katını kazanıyorum) bu sefer bana masraf olmasın diye ısmarlamak istemezdi.
Garsona bahşiş bıraksam kızardı. Alıp bana geri vermeye çalışırdı.

Vizyon farkı da varmış aramızda da...

Ben salak gibi her şey Türk filmlerindeki gibi olabilir. Sevgi her sorunu çözer sanıyormuşum.
bazen farklar çok göze batıyor. o kaç para alıyor bilmiyorum açıkçası dikkat etmedim :)

Kendi avukat kocası bakkal olan da var. Kendi ilkokul mezunu kocası doktor olan da var.
Herşey statü değil ama erkekler zor kaldırır bunu. Gurur yaparlar. Sen de beyaz yakayim ben o altta diyorsan senin bileceğin iş. Bana kalsa bulaşmam aynı iş yerinde olmasına.

Kendi avukat kocası bakkal olan da var. Kendi ilkokul mezunu kocası doktor olan da var.
Herşey statü değil ama erkekler zor kaldırır bunu. Gurur yaparlar. Sen de beyaz yakayim ben o altta diyorsan senin bileceğin iş. Bana kalsa bulaşmam aynı iş yerinde olmasına.

ben sorun etmem işte ne fark edecek ki ? sonuçta mavi yakalı olmak içinde beceri gerekiyor.

Akraba sevgili konuların, mv falan senesini bulmadı

Selam vereni aşık sanıyorsun. Ne itici bir halin var burdan bakınca.

Bir de editörüm diye dolanman yok mu

Etrafındaki erkekleri rahat bırak bence

Back
X