Napsam acaba...

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Arkadaslar sizlere bir sey danışmak istiyorum. Bu aralar erkek arkadaşımla biraz limoniyiz.Aslında iyiyiz ama degiliz.Nasıl oluyo diye soracaksiniz simdi küçük seylerden tartışıyoruz. Daha doğrusu ben tartisiyorum.Nedeni ise erkek arkadasim sehir disinda calisiyor sözüm ona birlikte zaman gecirelim diye bir haftalik izin aldı ve benim olduğum sehre geldi.Aileside burda zaten.neyse gecen cuma geldi ve biz 3 defa görüştük her üçünde de ben gorüselim mi kacta goruscez napcaz filan diye sormusumdur oyle görüsmüsüzdür.Hep ilk adimi ben attim yani.ve o üç görüşmemizde de ilgisizdi.Bende dayanamayip en son gorusmemizde soyledim ve tartistik bayağı. Bugün iyiyiz konusuyoz ama bende hala burukluk var.Cumartesi sabah büyük ihtimalle yola çıkacak simdi sorum şu yarin icin yine ben mi ariyim kacta goruscez nereye gitcez filan diye ben mi sorayim yoksa ondan mi bekliyeyim karar veremedim...Sizce napim?

Ondan bekle o arasin simdi sen devamli uğraştıgin icin adamin cabalamasina gerek kalmıyor biraz uzak dur o kendi merak etsin bu kiz beni aramadi ben arayayim bari diye

Cok fazla ilgi insani sıkar biraz elini ustunden cek bence

Zor uzaktan. .
Arama. .
kaçan kovalanır. .

Cumartesi sabah büyük ihtimalle yola çıkacak simdi sorum şu yarin icin yine ben mi ariyim kacta goruscez nereye gitcez filan diye ben mi sorayim yoksa ondan mi bekliyeyim karar veremedim...Sizce napim?

Ben olsam aramam. Aramasını da beklemem ki ararsa sevincim ikiye katlansın, aramazsa hayal kırıklığına uğramayayım.

Ama kendi gönlünün şiddetine, iradene ve ilişkinizin gidişine göre bi ayırım yapman gerekiyor.

1) Anı yaşamak adına bu sorunu erteleyip birlikte hoş bir gün geçirebilir ve gitmeden önce (en serin halinizle) "Aslında ben sana biraz kırgınım" konuşması yapabilirsin.

2) Aramazsınız, ilişkinizin geleceğini katı bir yöntemle tahlil edersiniz.

Mizacınız hangisine uygunsa onu yapın ama hep bir adım geride kalarak, üzerine düşmeyerek.

Ben olsam aramam. Aramasını da beklemem ki ararsa sevincim ikiye katlansın, aramazsa hayal kırıklığına uğramayayım.

Ama kendi gönlünün şiddetine, iradene ve ilişkinizin gidişine göre bi ayırım yapman gerekiyor.

1) Anı yaşamak adına bu sorunu erteleyip birlikte hoş bir gün geçirebilir ve gitmeden önce (en serin halinizle) "Aslında ben sana biraz kırgınım" konuşması yapabilirsin.

2) Aramazsınız, ilişkinizin geleceğini katı bir yöntemle tahlil edersiniz.

Mizacınız hangisine uygunsa onu yapın ama hep bir adım geride kalarak, üzerine düşmeyerek.
Gün icinde aradı az öncede mesaj atti ama hep geyik muhabbeti yarinla ilgili herhangi bir sey söylemiyor. Kararsiz kaldim ya napsam acaba o_O

Belki ailesiyle takılmak istiyor özlüyordur ondan çok görüşmek istemiyordur sen arama zor ama arama o arar

Yaa ne bileyim Cumartesi gitcek yaa sonra demesin gitcegimi biliyodun bisey demedin filan uste cikmaz mi
Çıksın. Sende çıkarsın. Neden istemediğin birşey sırf o şunu bunu demesin diye yapacaksın ki?nasıl başlarsa öyle gider.bırak o arasın.

bence ondan bekleyin.illa görüşmek istiycektir madem sevgilisiniz.sürekli sen organize edersen işin ucunda bi yerleri tavan yapabilir.bazen geri çekilmek gerekiyor.ve evet uzak ilişki çok zor çoook.benimki de onlardan.sürekli ilgi bekliyorum.adamı değiştirmeye çalışıyorum.olmuyor ve tartışmalar başlıyor.uzak olunca da tartışmalar ayrılığa kadar gidiyor.bence tartışmadan uzak durmalısınız sizi sevdiğinden de şüpheniz yoksa.

Gün icinde aradı az öncede mesaj atti ama hep geyik muhabbeti yarinla ilgili herhangi bir sey söylemiyor. Kararsiz kaldim ya napsam acaba o_O

O kısmı sana kalıyor.
Bir sorunu, onu yok sayarak çözemezsin, sadece bir başka güne taşırsın, öyle de böyle de incindiğin noktaları konuş tabi ki.
Ama sen buluşmayı teklif et ya da bekle o teklif etsin diyemem, hayatına yön verecek olan sensin.

Ben olsam katı davranırım, teklif etmem buluşmayı, aramam, ilgim ona göre olur.

Not: Tabi bir klasik olarak "Kaçan kovalanır" demeden de geçemeyeceğim.

arama o arasın madem bu kadar kırılmışsın ararsa sen yanlış düşünüyosundur ilgisiz falan değildir bazı erkekler dışa belli edemiyolar içten seviyolar biz hemen yanlış anlıyoruz hemen aldatıyo ilgisiz sevmiyo diyoruz ön yargılı gibiyiz bazen

Zaten sen demişsin sürekli görüşelim diye. Biraz da onun demesi gerekmiyor mu? O hiç özlemiyor mu? Buluşalım deme.

Back
X