Meraba arkadaşlar. 3 aylık kısa bi ilişkiydi anlsamiyorduk hiç ve 1 buçuk hafta bitti. Son zamanlar ikimizin de kafası karışıktı ama bitirme kararını o oldu. Her neyse şu sosyal medyadan takiplesme konusu ne olacak bilmiyorum. Kısa bi ilişki olduğu için ben bunu takmiyorum. Zaten tam baglanmadan bitti ilişki. Çok yasanmisliklar, unutulmayacak anılar bırakmdik birbirimize. O yüzden rahatsız olmuyorum takiplesmekten. Ama o ayrıldıktan bigün sonra ben sosyal medyada takiplesmek ıstemiyorum eski bi dost arkadaş olarak kalalim ama fotoğrafını her gördüğünde de hatırlamak istemem, sonuç olarak suan ikimizde yalnızız dedi. Bende açık açık fikrimi söyledim. Uzun bi ilişki olmadığı için ve unutulmaz anılar birakmadigimiz için ben rahatsız olmuyorum şahsen. Fotoğrafını görsemde benim için eski bi arkadas olarak kalıyorsun o hesapta dedim. Oda peki bu düşüncene saygı duyuyorun aama umarım bikaç güne değişir fikrin yazdı. Suan hala takiplesiyoruz ama sanırım ben öyle istediğim için takip ediyo hala. Bu düşünce rahatsız etti beni sonuçta zorla takip ettirmiyorum. Sadece gerçekten takmıyorum ben bu konuyu ve beni rahatsız etmiyor. Bunu belirttim. Ama sırf ben istiyorum diye de takip etmesi ister istemez rahatsız etti. Yani inşallah bikaç güne değişir fikrin falan demesi. Napayım sizce girip ben engelleyeyim mi? Ya da böyle kalsın mı. Çok rahatsız olursa o engellyecektir zaten.Bilemedim