• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napsam bilemedim bi fikir verin :(

Cerenimou

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
51
11
3
30
Meraba arkadaşlar. 3 aylık kısa bi ilişkiydi anlsamiyorduk hiç ve 1 buçuk hafta bitti. Son zamanlar ikimizin de kafası karışıktı ama bitirme kararını o oldu. Her neyse şu sosyal medyadan takiplesme konusu ne olacak bilmiyorum. Kısa bi ilişki olduğu için ben bunu takmiyorum. Zaten tam baglanmadan bitti ilişki. Çok yasanmisliklar, unutulmayacak anılar bırakmdik birbirimize. O yüzden rahatsız olmuyorum takiplesmekten. Ama o ayrıldıktan bigün sonra ben sosyal medyada takiplesmek ıstemiyorum eski bi dost arkadaş olarak kalalim ama fotoğrafını her gördüğünde de hatırlamak istemem, sonuç olarak suan ikimizde yalnızız dedi. Bende açık açık fikrimi söyledim. Uzun bi ilişki olmadığı için ve unutulmaz anılar birakmadigimiz için ben rahatsız olmuyorum şahsen. Fotoğrafını görsemde benim için eski bi arkadas olarak kalıyorsun o hesapta dedim. Oda peki bu düşüncene saygı duyuyorun aama umarım bikaç güne değişir fikrin yazdı. Suan hala takiplesiyoruz ama sanırım ben öyle istediğim için takip ediyo hala. Bu düşünce rahatsız etti beni sonuçta zorla takip ettirmiyorum. Sadece gerçekten takmıyorum ben bu konuyu ve beni rahatsız etmiyor. Bunu belirttim. Ama sırf ben istiyorum diye de takip etmesi ister istemez rahatsız etti. Yani inşallah bikaç güne değişir fikrin falan demesi. Napayım sizce girip ben engelleyeyim mi? Ya da böyle kalsın mı. Çok rahatsız olursa o engellyecektir zaten.Bilemedim

Adam daha ne desin
Yada biz sana ne diyelim daha anlaşılır olması için
Belliki rahatsızlık duyuyor hiç yazmadan direk takipden cıkardım ben olsam

Adam daha ne desin
Yada biz sana ne diyelim daha anlaşılır olması için
Belliki rahatsızlık duyuyor hiç yazmadan direk takipden cıkardım ben olsam
İyi de bu benim düşüncem. Ben fotoğrafını görünce falan etkilenmiyorum. 3 aylık bi ilişkiydi zaten. Öyle düşman gibi engelleme havalarına falan girmedim. Ben ona sadece kendi düşüncemi belirttim. Ama zorla takip ettirmiyorum heralde kendimi. E istiyorsa kendisi çıksın takipten engellesin.

yahu biraz empati kurun. adam takipleşmek ve sizi görmek istemiyor. ancak yaşanmış 3 ay hayrına ve sizi kırmamak için de takibe devam ediyor.
madem sizin için fark etmiyor takibi bırakın da rahat etsin karşı taraf.

yahu biraz empati kurun. adam takipleşmek ve sizi görmek istemiyor. ancak yaşanmış 3 ay hayrına ve sizi kırmamak için de takibe devam ediyor.
madem sizin için fark etmiyor takibi bırakın da rahat etsin karşı taraf.
Ya ben ona beni takip et falan demedim ki. Sadece öyle bi mesaj atmış bende saygı duydum ve neden takipten çıkmadığımın açıklamasını yaptım. Oda saygı duyuyorum buna falan dedi. İyi de ben ondan saygı falan beklemedim ki. Onada söyledim beni rahatsız etmiyor. Sen rahatsız oluyorsan tabiki saygı duyarım dedim. O kendisi sen istediğin icin takip ediyorum havalarına falan girdi. Ben birini görmekten gerçekten rahatsız olsam hiç beklemem direkt girip engellerim. E oda öyle yapsın. Bu neyin kafası. Üstelik bana fotoğraflarını görüp hatırlamak istemem falan dedi. Ben onun fotoğraflarını bende hiç öyle bi etki yapmıyor. Bakıp geçiyorum. Ama onda farklı etkiler yapıyor demekki

Ya ben ona beni takip et falan demedim ki. Sadece öyle bi mesaj atmış bende saygı duydum ve neden takipten çıkmadığımın açıklamasını yaptım. Oda saygı duyuyorum buna falan dedi. İyi de ben ondan saygı falan beklemedim ki. Onada söyledim beni rahatsız etmiyor. Sen rahatsız oluyorsan tabiki saygı duyarım dedim. O kendisi sen istediğin icin takip ediyorum havalarına falan girdi. Ben birini görmekten gerçekten rahatsız olsam hiç beklemem direkt girip engellerim. E oda öyle yapsın. Bu neyin kafası. Üstelik bana fotoğraflarını görüp hatırlamak istemem falan dedi. Ben onun fotoğraflarını bende hiç öyle bi etki yapmıyor. Bakıp geçiyorum. Ama onda farklı etkiler yapıyor demekki

silerseniz karşı tarafın çok mutlu olacağından eminim

silerseniz karşı tarafın çok mutlu olacağından eminim
İşte benim anlamadigim noktada bu canım. Ben ona kendimi zorla takip ettirmiyorum ki. O sen istediğin icin hala silmiyorum falan havalarına girdi. Birde fotograflarimi görünce tekrar hatırlıyor sanırım. Kendisi bu sekilde söyledi. Şahsen onun fotoğraflarını gormek bende hiç öyle bi etki yapmiyor. Akşam takipten çıkıp bunu belirten bi mesaj atmak istiyorum doğru olur mu sence. Yani anlasin ki artık bende istemiyorum

İşte benim anlamadigim noktada bu canım. Ben ona kendimi zorla takip ettirmiyorum ki. O sen istediğin icin hala silmiyorum falan havalarına girdi. Birde fotograflarimi görünce tekrar hatırlıyor sanırım. Kendisi bu sekilde söyledi. Şahsen onun fotoğraflarını gormek bende hiç öyle bi etki yapmiyor. Akşam takipten çıkıp bunu belirten bi mesaj atmak istiyorum doğru olur mu sence. Yani anlasin ki artık bende istemiyorum

bu konuda çekişmeye gerek yok. yani mesaja gerek yok.
bence direkt takip dışı bırakmanız yeter.
aklında acaba olursa karşı tarafın iletişime geçer zaten sizde meramınızı anlatırsınız.

bu konuda çekişmeye gerek yok. yani mesaja gerek yok.
bence direkt takip dışı bırakmanız yeter.
aklında acaba olursa karşı tarafın iletişime geçer zaten sizde meramınızı anlatırsınız.
Ya soyleki ben onu takipten çıksam da o beni hala takip ediyor olucak. Yani en azından farkedene kadar. Biran önce de şu düşüncesinden kurtulsun istiyorum

Aksam takipten çıkıp bunu belirten bi mesaj atmak istiyorum. Yani anlasin ki artık bende istemiyorum. Sana saygı duyduğum için takip ediyorum havalarından ciksin
Aynen mesajla belirtebilirsin. Uzun süredir takip edip bi süre sonra bir şey demeden takibi bırakmak hoş olmayabilir.

Aynen mesajla belirtebilirsin. Uzun süredir takip edip bi süre sonra bir şey demeden takibi bırakmak hoş olmayabilir.
Bencede. Çünkü aramızda kötü bişey olmadı. Takipten çıkıp bunu belirten bi mesaj aticam sadece ve konuyu uzatmicam.

Back
X