Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen zaten sınırları zorlayıp çoktan razı olmuşsun.Ailem o girdikten sonra çok baskı yaptı ayrıl diye şuan ayrıyız diye biliyolar
Görüştüğünde tokalaş yada elini öp geri çekil. Sarılıp öpüşmene gerek yok. Ben kp yanaktan öpmem şahsen.Sizi inandırmak gibi bi zorunlulugum yok inanmıyosan yazma kardeşim gerçekten napcagimi bilemediğim için bu siteye yazdım belki bi fikir edinirim diye
Hamsi ne ayolAy ne romantik. Hiç benim için kavga edip adam yaralayarak hapislere düşen hamsi bir sevgilim olmadı. Kimse beni bu kadar çok sevmedi.
Allah akıl fikir ihsan eylesin, ne diyelim. İnsan kendi kaderini kendi yazarmiş.
Arkadaşlar benim sözlüm cezaevinde babasından çok korkardım tanismadan önce sert bi görüntüsü vardı sözlüm tanıştırdı beni her gördüğünde çok fazla yakın davranıyor buda benim çok hoşuma gitmiyor açıkçası sürekli sarılıp dudağımın kenarından öpmeye çalışıyo ben belki rahatsız olduğumu anlar diye geri çekiliyorum ama hep aynı adam ben babamla bile çok samimi ilişkim olmadığı için adamın bana ne gözle baktığını anlayamıyorum sizce benmi abartıyorum sözlüme de soylemeye korkuyorum kötü bişey yapmasın diye napcagimi şaşırmış durumdayım
onca yazılan şeyden anladığın bu mu?Haklısınız en mantıklısı o anlayana kadar sert ve soğuk davranmak