Napsam şasırdım

Eşimin çocuklardan kaçacağı hiç aklımın ucundan bile geçmedi çünkü çok ilgili bi baba
Sadece babamı çok sever bize çok iyiliği dokundu o yüzden gelmek ister
Kaynanam temizdir evet

Pandemi süreci bu, normal süreç degil. Toplu sekilde gidilmesi aslinda çok yanlis. Yani orda zaten ablan halan felan olacak. Oldukça fazla insan zaten. Eger hastalik bulasirsa, bide çocuklarina, kayinailene felanda bulasir.

Ev ahalesinden sadece 1 kisi gitsin bence. Babanda anlayis gösterir. Esin whatsapp ile görüsebilir, yine durumu izah ederek.

Sorunuzu çok abes buldum. Temiz bakıyor mu derken? Onun baktığı çocukla evli konu sahibi Herhalde 3-4 günde pislikten ölmezler Bazen konu kayınvalide olunca çok mu acımasız oluyoruz?

Adam büyüdü diye, ona temiz bakilmis anlamina gelmiyor. "Ölmedi, hastaligi yoktu", bir cocuk bakma kistasi olamaz. Ki bu yapilan 30 yil önceydi. Birçok yaslilarda zaman ile ilerlemek istemiyorlar. 30 yil önceki bilgiler ile davranmak istiyorlar.

Ve kv'de olmasi ile alakasi yok, kendi anneside olsa ayni sey sorardim. Cocuklar sadece 1-2 saat orda kalmislar. Bunun bir nedeni olmali diye düsünüyordum.

Anne bu güne kadar çocukların yanındaysa niye daha fazla kv de kalacaktı ki. Demek ki ilk defa ayrılmak zorunda kalıyorlar. Zorunlu bir durum. 3-4 günde 30 yıl önceki bilgileri kullanmayla bişey olmaz. Ne söylerseniz söyleyin yanlış buldum.

Anne babanin hava almaya, yanliz kalmaya ihtiyaçlari olamazmi? Niye anneanne/babaannede kalamasin bir çocuk? Evliligi canli tutmak adina hatta çok gerekli.

Yani ben büyüklerin cocuga bakmasina karsi degilim ki. Ancak her büyük bir degil iste. 3-4 günde cocuk dogru düzgün tanimadigi bir yerde, yada pislik içinde travma olur yada hasta olur. Bende bir anneyim ve cocugumu güvenmedigim yere birakmam. Bilmiyorum sen annemisin fakat bir anne için öyle 3-4 gunden birsey olmasi düsüncesi söz konusu olamaz.

Götür çocuğu da o yaklaşmaz kimseye orada siz görürken sırayla bakacak birni bulursunuz

Çocuğum yok belki bu yüzden bu hassasiyeti anlayamayabilirim doğru.

Gecmıs olsun uzuldum. Kücük cocuk kalıyorsa buyuk haylı haylı kalır az aglar susar en fazla esınız gormek ıstıyorsa gıtsın 2 gunmus zaten0

Ben de çocukların aile büyüklerinde kalmaları gerektiğini düşünüyorum, anne babanın yalnız kalmaya ihtiyaçları var dediğiniz gibi. Babannenne evini çocuğun doğru düzgün tanımadığı bir ev olduğunu sanmıyorum. Evi tanımadığını varsaysak bile evdeki kişileri tanıyor. Pislik içinde bir ev olsa zaten konu sahibi hiç bırakmayı düşünmez. Ömrü hayatımda pislik içinde belki bir belki iki ev görmüşümdür. Ortalama düzeyde bir evdir.

Yorumunuzda dikkatimi çeken nokta şu ben anneyim ve üç dört günden bir şey olmaz düşüncesindeyim. Çocuğu sokağa bırakmıyor sonuçta. Babannenin de canı çok ekstra bir durum yoksa neden güvenilmesin? O da çocuk büyütmüş yetiştirmiş, gayet güzel bakar varsayalım 30 sene öncesinden kalma usullerle çocuk yetiştiriyor yine 3-4 günden bir şey olmaz.

Konu sahibi eğer eşinin gelmesini istemiyorsan eşin çocuklara baksın, neden bakamıyor orasını anlamadım ama bence uygun olan eşinin gelmesi.

Çocuğum yok belki bu yüzden bu hassasiyeti anlayamayabilirim doğru.
Cocugum var ama bende anlamadım bosver kadının babasını dusunmesı gerekırken kv nın alttarafı 3 gun eskı usul baktıgınımı takacak kafaya. Arkadas cokk modern bır anne galıba zaten burda cogu mıkemmell super anne. Pısse cocugu 3 gun yıkamaz en fazla oda cocukta neyın travma sını yaratsın allah askına abartmayın. Cocuklar zaten eskı usul yetısmeyı daha cok sever. Bır babannede ne olursa olsun torununu sızın kadar dusunur heralde

Cocugun varmi bilmiyorum, ama ben güvenmedigim yerde cocugumu degil 3-4 gün, 3-4 saat bile birakmam. Evi ille b.. götürecek diye birsey yok. Ama en basit temiz çarsaf serilmiyorsa, eller yikanmiyorsa, yada abur cubur yenilip, hiç uyku saatine dikkat edilmiyorsa, cocuk sadece tv tablete yönlendiriliyorsa,.. 3-4 gün cidden uzun.

Ki su an çok gerekli bir durumda degil. Baba cocuklara bakabilir. En fazla babaanne gelebilir destek amaçli.

Varmış kardeş bu sefer tutmadı Tek çocuklu siz değilsiniz demek ki. Kaç kişiye daha söyleyeceksiniz/soracaksınız merakla bekliyorum

Çocuğum var. Neden güvenilmesin ben de bunu anlamıyorum. Saydığınız gerekçeler bir yerin güvenilir olmaması için yeterli değil bence. 3-4 gün uzun mu? Şaşırmakla birlikte garip buldum bu düşüncenizi. 4 gün temiz çarşafta uyumasa o çocuk hayatında çok önemli ne olabilir mesela? Bütün hayatını mı etkiler 4 gün yediği abur cubur?

Baba gitmek istiyor ama ki haklı da sonuçta kayınpederi belki de son kez görecek, görmek istemek en doğal hakkı. O yüzden ortada zorunlu bir durum var. Çocuk bakımına kimin ihtiyacı varsa bana göre çocuğunu o götürmeli, yaşlı kadına benim yardımına ihtiyacım var düzenini boz bırak kocanı veya al kocanı gel evimde kal demek doğru gelmiyor.

Ya konu nerelre gelmiş biz her hafta sonu babannede kalırız ve kv gayet temiz yaşlı da değil 50 yaşlarda

Eşimin çocuklardan kaçacağı hiç aklımın ucundan bile geçmedi çünkü çok ilgili bi baba
Sadece babamı çok sever bize çok iyiliği dokundu o yüzden gelmek ister
Kaynanam temizdir evet
Gelsin iki gece idare eder kayınvalidenler. Eşin de görsün madem çok seviyormuş. Baban da mutlu olur. Allah kolaylık versin

Ya keyfimden gitmiyorum sonuç olarak bu arda kv temiz ve genç bi kadın

İşte o yüzden diyorum ki babam hastayken bunu düşünemezdim diye, ben İstanbul' da yaşıyorum, her gün işe gidip geliyoruz. Bir çocuğumuz var, tedbirlerimizi aldıktan sonra yapacak hiç bir şey yok. Kendimizi eve kapatma lüksümüz yok maalesef, hastaneye de gittik mesela, demem o ki, ya çocuklarımı da götürürdüm ya da bırakırdım ama üzerinde saatlerce düşünebileceğim bir konu değil bu..

İmkanım varsa çocuklarımı da kesinlikle yanımda götürürüm babama da iyi geleceğini düşünürüm en azından küçük 8 aylık olanı yanıma alırım . Bilmiyorum tabi emziriyor musunuz? Ben kendi cocugumdan yola çıkıyorum benden başkasında uykuya bile dalamaz. Kesinlikle çocukları goturmeyecekseniz babalarının yanlarında kalması mantıklı ama bu normal bi seyehat değil . Eşinizin de sizinle gelmek istemesi gayet doğal ve normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…