- 29 Mayıs 2020
- 48
- 29
- 3
- 31
- Konu Sahibi ankamaras11
-
Büyük kızım dan sıkılıyorum çok dün gece hastaydı bide doğru haklısınız ama ne bilim hiç kalmadı babanneyle dedeyle 1 veya 2 saat anca kalmıştırBabaannesi ve dedesi bakabilirler bence.Eşin görmek istiyorsa görsün derim.Kayınpederi sonuçta.
Allah şifa versin babanıza
Bir şekilde idare ederler bence o kısmı düşünmeyin.Büyük kızım dan sıkılıyorum çok dün gece hastaydı bide doğru haklısınız ama ne bilim hiç kalmadı babanneyle dedeyle 1 veya 2 saat anca kalmıştır
Gözünüz arkada kalmasın hem durum malum eşinizde sizinle gelsin size destek olurArkadaşlar günaydın
Babam hasta istanbulda tedavi görüyor biz başka bi şehirdeyiz istanbula bi hayli uzak bir şehirde.
Dün akşam haber geldi bayağı hastaymış ağır durumu ( akciğer kanseri)
Benim 3 yaşında ve 8 aylık 2 çocuğum var babanne ve dedesi bakacaklar onlara bıraktım köye
Küçüğü bırakmıştım bi kaç defa ama büyük benden hiç ayrılmadı onu da götürsem malum virus var hastaneye sokamam
Biz bu akşam yola çıkacağız 6 da
Doktoru uzakta çoluğu çocuğu varsa gelsin görsün demiş
Ablam ben eniştem amcamlarım halam falan gideceğiz.
Eşim de gelmek istiyor ama ben de çocukların yanında kalması taraftarıyım
Napsam sasırdım kaldım
Eşimle bir türlü anlaşamdık tartıştık sen kal diyorum yok
SiZce ne yapmalıyım tamam gelmek istemesi güzel ama çocuklarımızda çok küçük ez azından babaları yanlarında olursa çok sıkılmazlar benimde aklım geride kalmaz
Teşekkür ederimBabaannesi ve dedesi bakabilirler bence.Eşin görmek istiyorsa görsün derim.Kayınpederi sonuçta.
Allah şifa versin babanıza
Ben 4 gün kadar kalırım eşim 1 gece ama bu akşam çıkıyoruz yola 2 gece olmayacak çocukların yanındaBir şekilde idare ederler bence o kısmı düşünmeyin.
Uzun süre mi kalacaksınız babanızın yanında?
Konu çocuklar olunca malesef arafda kalıyo insanGözünüz arkada kalmasın hem durum malum eşinizde sizinle gelsin size destek olur
Konu çocuklar olunca malesef arafda kalıyo insan
Arkadaşlar günaydın
Babam hasta istanbulda tedavi görüyor biz başka bi şehirdeyiz istanbula bi hayli uzak bir şehirde.
Dün akşam haber geldi bayağı hastaymış ağır durumu ( akciğer kanseri)
Benim 3 yaşında ve 8 aylık 2 çocuğum var babanne ve dedesi bakacaklar onlara bıraktım köye
Küçüğü bırakmıştım bi kaç defa ama büyük benden hiç ayrılmadı onu da götürsem malum virus var hastaneye sokamam
Biz bu akşam yola çıkacağız 6 da
Doktoru uzakta çoluğu çocuğu varsa gelsin görsün demiş
Ablam ben eniştem amcamlarım halam falan gideceğiz.
Eşim de gelmek istiyor ama ben de çocukların yanında kalması taraftarıyım
Napsam sasırdım kaldım
Eşimle bir türlü anlaşamdık tartıştık sen kal diyorum yok
SiZce ne yapmalıyım tamam gelmek istemesi güzel ama çocuklarımızda çok küçük ez azından babaları yanlarında olursa çok sıkılmazlar benimde aklım geride kalmaz
EvetBencede çocuklarınız çok ufak ben olsam benimde aklım kalırdı eşinizin çocukların yanında kalması daha iyi olur ikna edin derim. Baya kalcakmissiniz çünkü.
emiGüveniyorsanız babaanne ve dedeye emanet edin. 1-2 gün kalır dönersiniz.
Kavga değil niyetim ama bilemedimBoşuna kavga etme. Eşin gelsin.
Büyük kızım dan sıkılıyorum çok dün gece hastaydı bide doğru haklısınız ama ne bilim hiç kalmadı babanneyle dedeyle 1 veya 2 saat anca kalmıştır
Eşimin çocuklardan kaçacağı hiç aklımın ucundan bile geçmedi çünkü çok ilgili bi baba3 yasina kadar hiç gece kalmamis bir çocugu birakmazdim. Babaanne niye size gelemiyor? Esine yardimci olurdu. Kendi çocuklarina bakamayan bir babada ne bilim.
Bu bir tartisma bile olmamali. Adamin derdi senin yaninda olmak degil, cocuklara bakmamak. Kaynanan nasil biri? Temiz bakiyormu?
Sorunuzu çok abes buldum. Temiz bakıyor mu derken? Onun baktığı çocukla evli konu sahibi3 yasina kadar hiç gece kalmamis bir çocugu birakmazdim. Babaanne niye size gelemiyor? Esine yardimci olurdu. Kendi çocuklarina bakamayan bir babada ne bilim.
Bu bir tartisma bile olmamali. Adamin derdi senin yaninda olmak degil, cocuklara bakmamak. Kaynanan nasil biri? Temiz bakiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?