- Emoji Skoru
- 2.804
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Eski konularınıza da göz attım. Dikkatimi çeken şey sorunlar değişiyor gibi görünse de hissettiğiniz duygu pek değişmiyor.
Bir süredir sürekli toparlanamıyorum, yalnızım hissi etrafında dönüyor gibisiniz.
Dışarıdan bakınca sizi en çok yoran şey aynı duyguların sürekli tekrar etmesi gibi.
Aslinda haklısınız sorun tam olarak kendi yalnızlığımla oldum olası barışık olmamamdan kaynakli olabilirEski konularınıza baktığımda, bu ilişkinin iki taraf için aynı anlamı taşımadığı çok net görülüyor. Karşı taraf tamamen fiziksel yakınlık odaklı bir ilişki yaşarken, siz duygusal olarak çok daha fazla bağlanmışsınız.
Siz çağırdığınızda gelmiş, istemediğinizde gitmiş. Belki zamanla size bağlanacağını ya da ilişkinin farklı bir noktaya evrileceğini düşünmüş olabilirsiniz. Ancak görünen o ki bu süreçte duygusal yatırım yapan taraf siz olmuşsunuz.
Açık konuşmak gerekirse, çok uzun süreli veya ciddi bir ilişki olmamasına rağmen kendinizi bu kadar yıpratmanız, onu hayatınızın merkezine koymanız ve yaşadığınız hayal kırıklığının boyutu biraz da beklentilerinizle ilgili görünüyor. Karşı tarafın verdiğinden çok daha fazlasını bu ilişkiye yüklemişsiniz.
Belki de artık Onun bana neden bunu yaptığını düşünmek yerine, Ben neden bu kadar az karşılık gördüğüm birine bu kadar bağlandım? sorusunu kendinize sormanız daha faydalı olacaktır.
Çocukluğundan beri hep çok sevilmek isteyen biriydim ama anne babam tarafından hep dislanmisligin yada koşullu sevilmelerin vardi sanki disardaki insanlarda hep daha çok güzel çocukları seviyordu bu sefer sevilmediğimi güzel bir çocuk olmayışından kaynakli olduğunu düşünür uzulurdum ve insanlar beni sevsin diye kimseye hayır diyemeyen birine dönüştüm zamanla insanlar tarafından sevilmek içi onlarin mutluluğu için çırpınan birine döndüm
Bi suredir bu durumun farkindayim degersizlik hissinden dolayi yaşadıklarımın ama bu kişiye gelirsek yaşadıklarımdan illaki bu durumun etkisi var ama yinede seviyordum ve gerçekliğinden hic şüphe etmediğim bi sevgiydi