....NAR TANELERİ....

yaprak02

**Nar Tanesi**
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.449
2.476
133
.. Nar taneleri.....dışımız bir bütün ,içimiz bin parça diyen arkadaşlar; kendi ayakları üzerinde durmak zorunda kalanlar; yalnızlar, yalnızlığı tercih edenler, yalnızlık kaderi olanlar, geçici yalnızlar Buyrun; bu pencereden de bakalım hayata manzaramız değişsin

Çoğu kez kalabalıklar içinde yalnız kalmışımdır. Ama bunu yıllar sonra fark ettim. Yalnızlık tercihim iken kaderim olmaya başladı. Allah (cc) kimseyi gerçekten yalnız komasın inş

Tek kişi yaşayanlarda ; 2,3,4....10,12 kişilik yaşayanlar gibi günlük işlerini yapar. Çoğu kez "tek'sin ne işin var" derler yaaa demeyin bizlerde yemek yapıyoruz,alış-veriş ediyoruz, bizimde yaşam alanlarımız kirleniyor siliyor, süpürüyoruz vs. vs. 1çayb. Pilav da 2sub. Pilav la aynı saatte pişiyor.yani aslında tek yaşayanların vakti kalabalık yaşayanlara göre daha yetersiz. Pilav yanına" salatalık malzeme , ekmek al " diyebileceğimiz kimse yook yine biz paşa paşa gidip alıyoruz.

Saat 09:00 da evden çıktım.saat 13:30 geri döndüm 40dk üzerimi değişip,dışarıdan yemek söyledim yiyecem işe gidecem saat 22:40 da eve gelecem. Doğalgaz çalışacak, buzdolabındaki yiyeceklerin günü geçecek , kira ödenecek. ℅50 den az kullandığım eşya ,ev,yiyeceklere aldığım maaş gidiyor.ne anladım bu işten

Veee.... bir gün daha bitmiş kalabalık yalnızlıklarda....bir çay daha içelim , boş olan içimiz bir nebze ısınır umudu ile

Nemrud da gün batar mı? Sevda gelen yatar mı? Sağolası Kâhta dan böyle de güzel çıkar mı? Sağolası Adıyaman dan böyle güzel çıkar mı?

Son düzenleme:
Günler çabuk geçiyor; dolayısıyla "hayat kısa" 20'sinde daha evlenmem erken derken bakıyor 30 olmuş. 30'unda diyet yapayım yemeyeyim derken bakıyor 40 olmuş dişler çürüyor, perhizler zaten başlıyor, 40'ında biraz daha çalışayım sonra gezeyim derken bakıyor 50 olmuş dizler tutmaz oluyor. Hayat kısa ertelemeye gelmiyor.....her şeyde zamanında güzeldir

Çocukluk anıları en güzel miras olmalı çocuklara Teşekkürler Anne-Baba

Sırtınızı yaslayacağınız ,elinizi tutacak birileri varsa hayatınızda; siz çookk şanslısınız

Bir yılbaşı daha yaklaşıyor. Kendimce yine yalnız gireceğim Olduğu kadar,olmadı kader

Her yeni yıl gibi bu yeniyıla da kalabalıklar içinde yalnız gireceğim. Herkese mutlu yıllar...

Benimle çok konuşan değil, beni çookk düşünen insana ihtiyacım var. Üşüdüğümde "üzerine battaniye al" deme; bunu bende biliyorum, yıllar herşeyi öğretiyor. Sen üzerime battaniye ört

slm Nartaneleri, yepyeno bir yıl için birda mıyız ... kendi ayaklarımız üzerinde durmaya devam mı... hayat ayak kaydırmaya gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…