Nar yemeyi çok seviyorsunuz ama ayıklamaya üşeniyorsunuz!!! Bir de bunu deneyin:)

lucky13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
63
0
46
İstanbul
Nar ayıklamanın en pratik ve kolay yolu !!!
İlk önce narı ikiye bölün ve böldüğünüz ilk parçayı derin bir kap içine dökülecek şekilde tutup elinize aldığınız bir kaşık yardımıyla kabuk kısmına kuvvetli darbelerle vurun.Aynı işlemi narın diğer yarısına da uygulayın.En fazla 1 dakika içinde narın tane tane kabın içine döküldüğünü göreceksiniz,hemde ayıklanmış olarak...Nasıl çok pratik değil mi???
Şimdiden hepinize afiyet olsun:))

aa gerçekten kaşıkla vurunca o kada kolay dökülüyomu
bende 2ye bölüp tabağa elllerimle ayıklayıp sonrada kaşık kaşık yerim
birde bunu deniycem tşkrler

biz sadece iki tarafını uçlarını kesiyoruz karpuz keser gibi sonra elimizle yarıyorum dökülmeden yiyoruzz sizinkide pratik onuda deneyeceğim

Bizde bir saatte ayıklayıp 2 dkda kaşık kaşık yiyorduk...
Hepsini dökebiliyormu öyle deneceğimm...tşk...

bende çok severim ama ayıklaması çok gıcık ...evet nar ayıklayıcı çıkmış tansaşda bende gördüm

bunu oktay ustada gormustum denemedım ama gercekten cok pratık bı yontemm

Ayy bu benim için çok süper bir bilgi oldu, çünkü narı acayip seviyoruz, ama akşamları ben uzuuuunca bir zamanda ayıklıyorum, hemencecik bitiyo sonra... Hemen denicem..

bende denedm ama başaramamştm ya narın tam olgun olması gerekiyo yada kesim şeklimz yanlş

o işi benım yerıme eşim yapar :) sever ölee ince işlerle uğrasmayı.. nese bende burda gordugumu soliim barii ugrasmasın onca zaman

narı çok severiz ama yerken çok korkardım şimdi bir yere sıçrayacak lekelenecek aman allahım diye
burayı okudum hemen uygulamaya koydum..bir kabın içine ayıkladım 1 dk bile sürmedi..sonra kaselere koyup kaşıkla yedik..
eşim dedi nerden öğrendin bunu
bende kadınlar kulübünden dedim
konuyu açan bayana Allah razı olsun dediğimi söyle dedi
üstümde kalmasın

bende dün eşim nar almıştı, sırf üşendiğimden yemedim. dur bugün bu yöntemi deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…