merhabalar arkadaslar ben bu sayfayi actigimdan beri bir suru tecrube edindim ve anladimki diyet diye birsey yok. tamamamen kendimizi kontrol edip yeme aliskaliklarimizi degistirince birazda spor ve hayatimizdaki hareketi artirinca kilolar rahatlikla gidiyor ben 2 haftada 3 kiloyu boyle verdim.oncesi ekmegi cok tukettiyormusum bunun farkina vardim ve cavdar ve diger tahil ekmeklerini tuketmeye basladim yemekleri yapan benim ve az yag koymaya basladim sekri caya artik hic atmiyorum en guzelide ev isi falan yaparken daha tempol u yapiyorum ve kendime aktiviteler olusturuyorum. bu boyle gidecek ins. kilo sebebinizi oncelikle bulun cok yemek hareketsizlik herhangi bir gidayi fazla tuketmek mesela ekmek gibi bide her sey kilo yapmiyor bu kilo yapmayan seyleri ogrenp tuketmek gerekiyor tabi olculu ve dengeli bi sekilde...
malum onumuz oruc ben sahurlarda sadec musli , bol su sevdigim meyvelerden biraz yemeyi dusunuyorum sizce nasil cokmu hafif olur ? iftarada bol salata corba yogurt pilav ve ekmekten birini dusunuyorum ? ramazan ayinin anlam ve onemini kesinlikle biliyorum bu ibadetimi yerine getirrken birazda zayiflamak istiyorum ramazanda diyet olurmu gibi tartismalara sakin girmeyelim...
kizlar bide sunu sorayim hersey guzel giderken diyelim bir gun diger gunlerden fazla yediniz nasil telafi yapabiliriz?:26::26::26:
malum onumuz oruc ben sahurlarda sadec musli , bol su sevdigim meyvelerden biraz yemeyi dusunuyorum sizce nasil cokmu hafif olur ? iftarada bol salata corba yogurt pilav ve ekmekten birini dusunuyorum ? ramazan ayinin anlam ve onemini kesinlikle biliyorum bu ibadetimi yerine getirrken birazda zayiflamak istiyorum ramazanda diyet olurmu gibi tartismalara sakin girmeyelim...
kizlar bide sunu sorayim hersey guzel giderken diyelim bir gun diger gunlerden fazla yediniz nasil telafi yapabiliriz?:26::26::26: