Nar23'ün Diyet Günlüğü

bana 1 kase patates ezmesi biraz fazla gözüktü canım nedense patates kilo aldırır gibime gelir hep o yüzden bende yerken dikkat ederim ben patates yiyince devamı gecekmiş yemenin gibme gelir çok bilimsel olmadı ama patatesi ölçülü yemek gerektiğini düşünüyorum :28:

bana 1 kase patates ezmesi biraz fazla gözüktü canım nedense patates kilo aldırır gibime gelir hep o yüzden bende yerken dikkat ederim ben patates yiyince devamı gecekmiş yemenin gibme gelir çok bilimsel olmadı ama patatesi ölçülü yemek gerektiğini düşünüyorum :28:
pazartesi taartilacaktim ama bugun tartildim kilom gram ggitmemis morelim cok bozuldu o gazla bugun ne bulduysam yedim :14::14::14:sporda yaptim ama herlade cok yiyorum of of of:14::14::14::14:tyarim siki bir diyete baslayacagim bes gunde bes killo formatinda bakalim 5 gundde ne olacak:26::26::26:

sabah
4 ince kepek ekmegiyle yaptigim tost 2 dilim teneke peyniriyle
kizimada beyaz ekmekten yaptim iki ince dilim ekmekle tabi 3\2 yedim
neyse bu iyi
arada bir kac bardak su
1 elmanin yarisi
ogle
2 dilim kek
ceyrek beyaz ekmek le 4 kasik kadar kiymali melemen
yarim kaseden az domates corbasi
ara
2 fincan nescafe
aksam
kucuk boy pizzanin 5 dilimi
1 bardak mango suyu
eve gelince
1 kucuk boy cips
1 paket biskuvi
2 kurabiye biskuvi
2 elma
fistik ay cekirdegi
iki dilim ekmegin arasina 1 kasik paatates ezmesi koydum yedim
1 dilim kepek ekmegine recel surdum yedim
yorumu size kaldi ins son oacak diye umut ediyorum artik siki diyetlere gececegim of of of

su yeme gunlerimden sonra tekrar tartida 80 ini gormek beni mutlu etti dogrusu.
simdi 80 ve sonrasi maceram basliyor
mart 1 ins tarti gunum olacak
ozamana kadar hedefim 5 kg vermek.
bu surecte yapmam gerekenler
gunluk 2-3 ltre arasi su
leslie walk avay minimum 1 miles
minumum 1 kupa yesil cay
gunluk yuruyusler
suan itibariyle basladim kolay gelsin banaa :10::10::10:

sevgili gunlugum kesinlikle nisan sonuna kadar en az bi 5 kilo vermem gerekiyor ve neo lursa olsun pes etmeyecegim suan itibariyle diyetime basladim gun icinde cok yedim dolayisiyla acikmayacagim icin artik sivi seyler disinda bisey tuketmeyecegim ins bu sefer daha kararli ve pes etmemis olacagim duzenli bir sekilde buraya ve baska bir arkadsin gunlugune yazacagim butun diyet malzemelerim var sadece aizm kararlilik ve istikrara ihtiyacim var.:49::49::49:

ijlalcim umut veriyorsun bana cidden bugun tekrardan basladim duzenli beslenmeye bakalim ne olaacak?gunlugune yazacagim grs

sabah
uyanir uyanmaz 2 bardak ilik su
esmer ekmekle yapilmis ince peynirli bir tost
1 kupa yesil cay

ogle
2 kucuk parca tavuk
bir orta boy kasede 1 kasik ketcapla makarna
su iciyorum bol bol
ara
1 fincan turk kahvesi

SABAH
1 Kupa zayiflama cayi
1 kuru kaysi
1 bardak su
sonrasi
cavdar ekmegiyle peynirli tost
4 ceytin sekersiz 2 fincan cay

SABAH
1 Kupa zayiflama cayi
1 kuru kaysi
1 bardak su
sonrasi
cavdar ekmegiyle peynirli tost
4 ceytin sekersiz 2 fincan cay

ogle
bir kase yogurtlu makarna
1 fincan turk kahvesi biraz seker attim.

ara
yarim mango
160 kalorilik bir cips
aksam
cavdar ekmegiyle tost
100 gr yogurt
4 ykasik pirinc pilavi

bugun bol bol yurudum...
cips olmadi ama disariya gezmeye ciktik hayvanat bahcesine:1::1:
malum hayvanat bahcesi piskolojisi herkes biseyler yiyordu bende cips yedim:1::1::1:
menum genel olarak iyi yatana kadar bol bol su diyorum

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))

Back
X