Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bir ev çok zevkli döşenmiş güle güle oturun.![]()
eviniz çok sade ve çok şıksağlıkla huzurla aşkla oturun
![]()
evin güzel güle güle otur inş.
perdelerine bayıldımmmm , oturma odandakine özellikle , bende öyle bi perde diktirmeyi düşünüyordum , yeni taşındım perdelerim uymadı, bende diktirmişken güzel olsun diyorum :) nası bu perde kullanışlımı , ütü felan istiyormu ? birde desenli değilmi ?
Canım evin çok huzurlu geldi bana, güle güle otur :)
narincim, evin çok güzel :)her odada Bellona kokusu aldım :) ben de herşeyimi bellonadan aldım, kahve oturma odanı düşünmüştüm epey, sonra ikinci bi oda açmayacağım için biraz renk olsun odada dedik farklı bi takım aldık, mutlulukla otur, bizi krımayıp resimlerini paylaştığın için teşekkür ederim bu arada
![]()
canım sanırım yatağın bazalı, bende baza aldım ama yatağımla birlikte çok yüksek oldu ben alçak yatak seviyorum, seninkiler de yüksek gibi geldi, nasıl memnun musun?
(konu da açtım bunla ilgili fikir verirsen sevinirim canım)![]()
rabbim mutlulukla oturmayı nasp etsin
Çok teşekkürler ederim güzel yorumunuz için.cok beğendim evinizi kibar, şık ,göz yormayan bir tarzı var güle güle oturun![]()
nar adın gibi bereketli nurlu olsun evin inşallahhh o.odandaki sehpaya bayıldım çok güzel herşeyini güle güle kullan![]()
Fazla geniş çok boş geliyor banada yaamutfağın ne güzelmiş geniş geniş:) güle güle oturun:)
Sağolun hepimiz mutlulukla oturalım yuvamızda inşallah.Çok hoş seçimler, mutlulukla oturun inşallah![]()
Teşekkürler, aynen mutfağım baya genişçok guzelmis evin gule gule oturun mutfagin genis genis
Ay çok mutlu oldum yorumunuza, gerçekten gönülden teşekkürler.Bende çok beğendim evinizi. Herşeyiyle uyumlu olmuş, bakınca bile huzur buldum. güle güle oturun inşallah...
canım evin cook güzel güle güle otur.mutfaktakı sebzelik sepetlerı hasırmı? ve nerden aldın ogrenebılırmıyız
Anladım canım evet daha çook düzenleme yapılırEleştirileri alıp bir düzenleme yaparız, daha eksik çok ama canım hiç uğraşmak istemiyor, çeyizde ev nasıl yerleştiyse hala aynı duruyor.