nar_in evine buyrun :)

Çok güzel bir ev çok zevkli döşenmiş güle güle oturun.:nazar:

evin güzel güle güle otur inş.
perdelerine bayıldımmmm , oturma odandakine özellikle , bende öyle bi perde diktirmeyi düşünüyordum , yeni taşındım perdelerim uymadı, bende diktirmişken güzel olsun diyorum :) nası bu perde kullanışlımı , ütü felan istiyormu ? birde desenli değilmi ?

narincim, evin çok güzel :) :nazar: her odada Bellona kokusu aldım :) ben de herşeyimi bellonadan aldım, kahve oturma odanı düşünmüştüm epey, sonra ikinci bi oda açmayacağım için biraz renk olsun odada dedik farklı bi takım aldık, mutlulukla otur, bizi krımayıp resimlerini paylaştığın için teşekkür ederim bu arada :34:

canım sanırım yatağın bazalı, bende baza aldım ama yatağımla birlikte çok yüksek oldu ben alçak yatak seviyorum, seninkiler de yüksek gibi geldi, nasıl memnun musun? :31:
(konu da açtım bunla ilgili fikir verirsen sevinirim canım):17:

rabbim mutlulukla oturmayı nasp etsin

Çok güzel bir ev çok zevkli döşenmiş güle güle oturun.:nazar:

eviniz çok sade ve çok şık :nazar::nazar:sağlıkla huzurla aşkla oturun :34:

evin güzel güle güle otur inş.
perdelerine bayıldımmmm , oturma odandakine özellikle , bende öyle bi perde diktirmeyi düşünüyordum , yeni taşındım perdelerim uymadı, bende diktirmişken güzel olsun diyorum :) nası bu perde kullanışlımı , ütü felan istiyormu ? birde desenli değilmi ?

Canım evin çok huzurlu geldi bana, güle güle otur :)

narincim, evin çok güzel :) :nazar: her odada Bellona kokusu aldım :) ben de herşeyimi bellonadan aldım, kahve oturma odanı düşünmüştüm epey, sonra ikinci bi oda açmayacağım için biraz renk olsun odada dedik farklı bi takım aldık, mutlulukla otur, bizi krımayıp resimlerini paylaştığın için teşekkür ederim bu arada :34:

canım sanırım yatağın bazalı, bende baza aldım ama yatağımla birlikte çok yüksek oldu ben alçak yatak seviyorum, seninkiler de yüksek gibi geldi, nasıl memnun musun? :31:
(konu da açtım bunla ilgili fikir verirsen sevinirim canım):17:

rabbim mutlulukla oturmayı nasp etsin

Lezita çok teşekkür ederim beğenin için :16:

Nisan canım sanada çok teşekkürler, güzel bakan güzel görürmüş:16:

intelligent canım çok sağol, tavsiye ederim çok kullanışlı, ütü falan istemiyor canım rahatlıkla alabilirsin. Deseni örümcek ağı gibi görürsün zaten çok bilindik bir desen canım :16:

DenizinDuygusu teşekkürler canım, huzur hepimizin evinden hiç eksik olmasın inşallah. :16:

ballilokmatatlisi rica ederim ne demek kırmak, evimin fazla birşeyi yok aslında paylaşmayı hiç düşünmüyordum :1: evet malesef hepsi bellona, benim çalışma hayatım çok yoğun olduğu için fazla zaman ayıramadık alışverişe. girdik dükkanda ne varsa seçtik aldık, başka bir şubeye gitmekte yok :1: sonra girdik perdeciye 1 saatte renklere karar verip tülleri ve perdeleri de seçtim. Sonra girdik halıcıya bir dükkandan halıları seçtik. yani bu ev toplam üç saatte döşendi. Sonra bindim otobüse memlekete döndüm :emir_bebek:
Ev konusunda hiç kasmadım karşıma ne çıktıysa onu aldım.Baza konusuna gelince evet yüksek ama bende yatak yorgan çok ve bunları depo alanı gerekiyordu o yüzden baza aldım. Diğerlerinde bacaklarımı mosmor ederim ben ya çarpa çarpa. Böyle daha iyi yüksekliğede alışıyor insan.Yorumun için çok teşekkür ederim.:16:

miskamber çok teşekkürler canım benim. :16:

Son düzenleme:
cok beğendim evinizi kibar, şık ,göz yormayan bir tarzı var güle güle oturun:16:

nar adın gibi bereketli nurlu olsun evin inşallahhh o.odandaki sehpaya bayıldım çok güzel herşeyini güle güle kullan :nazar:

cok beğendim evinizi kibar, şık ,göz yormayan bir tarzı var güle güle oturun:16:
Çok teşekkürler ederim güzel yorumunuz için.:16:

nar adın gibi bereketli nurlu olsun evin inşallahhh o.odandaki sehpaya bayıldım çok güzel herşeyini güle güle kullan :nazar:

Ne güzel bir yorum böyle, İnşallah rabbim hepmizin yuvasını bereketli eylesin. Sehpayı bende çok beğenerek aldım teşekkür ederim beğenin için:16:

mutfağın ne güzelmiş geniş geniş:) güle güle oturun:)
Fazla geniş çok boş geliyor banada yaa :1: Sizede çok teşekkürler. :16:

Çok hoş seçimler, mutlulukla oturun inşallah :16:
Sağolun hepimiz mutlulukla oturalım yuvamızda inşallah.

çok guzelmis evin gule gule oturun mutfagin genis genis
Teşekkürler, aynen mutfağım baya geniş :emir_bebek: :16:

Bende çok beğendim evinizi. Herşeyiyle uyumlu olmuş, bakınca bile huzur buldum. güle güle oturun inşallah...

canım evin cook güzel güle güle otur.mutfaktakı sebzelik sepetlerı hasırmı? ve nerden aldın ogrenebılırmıyız

Back
X