Narkozda sacmalama

sadece_ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
942
1.899
658
Manisa
Merhaba ayın 15 inde burun estetiği olacağım ama ben en çok ayilirken saçmalamaktan korkuyorum. Çok komik gelecek biliyorum ama ameliyat geçiren arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştı mi acaba?

Merhaba ayın 15 inde burun estetiği olacağım ama ben en çok ayilirken saçmalamaktan korkuyorum. Çok komik gelecek biliyorum ama ameliyat geçiren arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştı mi acaba?
Hayır odaya ayıltmadan çıkarmıyorlar. Aşağıda ayıldım ben odaya çıkana kadar da oda numarası ne ameliyatın oldun gibi sorular sorarak uyanık kalmana yardımcı oluyorlar. Belki kişiden kişiye değişir ama ben saçmalamamak için konuşmama kararı alacak kadar bilinçliydim daha odaya çıkarılmadan.

Hayır odaya ayıltmadan çıkarmıyorlar. Aşağıda ayıldım ben odaya çıkana kadar da oda numarası ne ameliyatın oldun gibi sorular sorarak uyanık kalmana yardımcı oluyorlar. Belki kişiden kişiye değişir ama ben saçmalamamak için konuşmama kararı alacak kadar bilinçliydim daha odaya çıkarılmadan.
İnşallah ben de öyle olurum. Ben bu durumu da bir konuşayım en iyisi

Evet malesef sacmalamisim kamerada izlemesem.inanmazdim ... nasilim LAN olmusmu LANNN demisim kocama. kocam begendigini soyleyince kocam begendiyse gerisi onemli degil demisim sarhos gibi olmusum resmen sonra dislerimi.birbirine vurup üşüyorum diye titreyip sonrada oleyy sonunda benimde burnum guzel oldu demisim .....anlatirken normal gelsede izledigimde ne kadar sacmalamisim.bu ben olamam dedim :(( annem ameliyat oldu oda ameliyat sonrasi baya sacmaladi

Ben iki defa narkoz aldim. Biri erken dogumdan sonra, biri de diger hamileligimde serklajdan sonra. Ilkinde bebeklerimi istiyorum diye aglamişim. Ikincide de kocami istiyorum diye tutdurmuşum. Ziyaretçi kabul saati olmasa da doktor yalvarmalarima aciyip eşimi içeri almişdi. Bence o an kafanizda en dominant neyse onu soyluyorsunuz. Bilemiycem

Evet malesef sacmalamisim kamerada izlemesem.inanmazdim ... nasilim LAN olmusmu LANNN demisim kocama. kocam begendigini soyleyince kocam begendiyse gerisi onemli degil demisim sarhos gibi olmusum resmen sonra dislerimi.birbirine vurup üşüyorum diye titreyip sonrada oleyy sonunda benimde burnum guzel oldu demisim .....anlatirken normal gelsede izledigimde ne kadar sacmalamisim.bu ben olamam dedim :KK43:( annem ameliyat oldu oda ameliyat sonrasi baya sacmaladi
Çok güldüm ya benim korkum kocamın annesi ve ailesi ile ilgili saçmalamak açıkçası. Küfür falan etmesem bari🤣

Merhaba, ben de saçmalamaktan çok korkuyordum bir sürü kimsenin bilmesini istemediğim şey vardı 😂

Ama akşam sohbet ettiğim konular hakkında konuşmuşum. Çok sevdiğim bir öğrencim vardı Meryem diye. “Meryem’i çok özledim o çok tatlı” diye ağlamışım 😂

Bence ameliyattan önceki akşam hep bir sürü başka konudan bahsedin belki aklınızda onlar kalır.

Back
X