Narkozdan ayılırken

delikizinturkusuyum

Hoşgeldin MİRZA'm...
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
1.068
17
116
44
Eskişehir
Aranızda daha önce genel anestezi (narkoz) ile herhangi bir operasyon geçiren
varsa bilir. Nakozdan ayılırken insanlar genelde sayıklar. Ben nişanlıyken
geçirdiğim ameliyattan ayılırken yoğun bakımda hiç ara vermeksizin "Sercanım,
Sercanım" diye sayıklamışım. Hatta annem yanındakilere baka görüyormusun
doğur, besle büyüt bu yaşa getir nişanlısını sayıklasın diye şaka yollu sitemini
dile getirmiş. Başınıza böyle bir durum geldiyse siz ne sayıklayarak ayıldınız?

bende ayılırken (ALLAH tan geldık ALLAH ha donucez )bunun arapcasını yanı bu duayı okuyomusum

Bi sürü ameliyat geçirmiş üstüne biyopsilerimide narkozla yaptırmış biri olarak her ameliyata girmeden önce tek korkum buydu acaba kendime gelirken neler sayıklıcam korkusu....:uhm:
sırf saçma sapan söyledigim şeylerden daha sonra utanmamak için neler sayıkladıgımı sormadım ve söylemelerinide istemedim...:1no2:
ama geçen yıl burun ameliyatından çıktıgımda narkozdan çıkarken toprak gelmedimi daha diye sormuşum...annemde gelmedi deyince nolur arayın çabuk gelsin demişim...üstünede gelmedi diye ağlamışım...:icecreamtoprak nişanlım olur...tatlicadiarzu)

ben ablamın dogumunda yanındaydım son ana kadar normal dogumdu son anda problem oldu sezeryan kararı verildi ablama narkoz verilince başladı saçmalamaya sonraları çok güldük doktoru azarladı beni kesecektin madem nie sabah beri sancı cektiriyon bana baştan kessene oda bebege bişi olmasın die istiyosan normal dogumda olabilir ama riskli dedi dr bizimki iyi iyi deişiklik olur aslında (iki kızı var önceden üçünçü geliyo bu arada) öbürleri normal oldu dedi.Sonra önümüz kış kömürleri taşırken dikişlerim acırmı ,üç kıza nasıl çeyiz yapacam ben elişi bilmiyorum gibi şeylerdi çok güleriz hala.

ben ağlıyarak ve baba die sayıklıyarak ayılmışım.hatta eşim babamı kıskanmıştı neden ben değilde babanı sayıkladın die:))

doğum sonrası hemen ameliyat hanede uyandırdılar beni.saçma sapan birşeyler sayıklamadım ama o acıyı hiç unutamam.gözlerimi açamıyordum ama drların ne dediklerini duyuyrdum.odaya götürülerken eşim vardı yanımda hemen kızımın kilosunu ve burnunun kime benzediğini sormuştum sanırım bilinçaltı. hep merak ederdim kaç kilo olcak burnu kime benzeyecek diye.uyanıncada bunları sormuşum işte.

Bende ayilirken hissettigim o siddetli agriyi hic unutamiyorum dogrusu ve ayilirken ne konustugumuda cok iyi hatirliyorum,belcikaya geleli henuz 3 ay olmustu ve dil bilmiyordum,sadece esimi cagirip beni yanliz birakmamasi icin yalvardigimi hatirliyorum.

apandist ve bademcik ameliyatları oldum hiçbirinde sayıklamadım hemen ayıldımm cin gibi doktorlar bile gülmüştüsırnaşık şey

İki kez narkoz aldım akisinde de sayıklamadım.Ama ikincisinde ayılmam çok kolay oldu.Biraz da doktoruna bağlı herhalde!............Çünkü ilkinde ölümlerden döndüm.

Amin bitanem Aminn a.s. a.s.

Hey Allahım yaa tövbe tövbe ne güldüm hee. Bayaa bi muhabbet etmiş ablan maşallah :roflol: Allah bi daha yaşatmasın

Kız bacım bu nişanlılar hakkaten pek bi kıymetli oluyor herhalde :roflol::roflol:

Ben aglamisim öyle diyorlar.....

Bide serum takiliydi kolumda herkes yatagimin etrafinda oturuyor kimse seruma bakmiyor...

Uyanir uyanmaz cok iyi hatirliyorum ilk dedigim "serum bitmis, öldürecekmisiniz beni" :mymeka:
Herkesi bi gülme tutmustu birden....

Geçen ay kadın hastalıklarından bir operasyon geçirdim.Ne kadder güzel bir uykuydu yarebbim. Kart sesli bir hemşirenin "özlem hanııım, özlem hanıııım" diye seslenmesine uyandım. Gebertecektim oracıkta kadını.Çok üzgünüm çoook. Misler gibi uyumuşum, ne bağırıyon tepemde be kadın allah allah, bırak uyuyayım azcık:mymeka:

anestezının etkısı gecene kadar gıdın basımdan.. hepiniz gidin... dıye bagırıyormusum.. sanırım doktorlara)))

ben 03/07/2007 tarihinde apandis ameliyatı oldum karın ağrısı ile gittim doktora ameliyat dedi. sevgilim askerde idi ameliyattan çıktığımda annemi düşündüm ve apandisimi vermişler bana onu annem gösterirken elimlee alıp sıkmışımmmm ne deliyim yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…