- Konu Sahibi delikizinturkusuyum
-
Aranızda daha önce genel anestezi (narkoz) ile herhangi bir operasyon geçiren
varsa bilir. Nakozdan ayılırken insanlar genelde sayıklar. Ben nişanlıyken
geçirdiğim ameliyattan ayılırken yoğun bakımda hiç ara vermeksizin "Sercanım,
Sercanım" diye sayıklamışım. Hatta annem yanındakilere baka görüyormusun
doğur, besle büyüt bu yaşa getir nişanlısını sayıklasın diye şaka yollu sitemini
dile getirmiş. Başınıza böyle bir durum geldiyse siz ne sayıklayarak ayıldınız?
başıma gelmedi hiç ama sanırım bende aydınım aydınım die sayıklardım:roflol:
Allaha sukur benım boyle bır durum basıma gelmedı ama babamın sayıkladıgını bılıyorum canım..cok garıp bırsey degılmı sarhos gıbı oluyorsun...Allahım tum ınsanlara saglık sıhhat versın sanada cok cok gecmıs olsun Yüce Allahım bır daha yasatmasın avikapcıgım :}}}
ben ablamın dogumunda yanındaydım son ana kadar normal dogumdu son anda problem oldu sezeryan kararı verildi ablama narkoz verilince başladı saçmalamaya sonraları çok güldük doktoru azarladı beni kesecektin madem nie sabah beri sancı cektiriyon bana baştan kessene oda bebege bişi olmasın die istiyosan normal dogumda olabilir ama riskli dedi dr bizimki iyi iyi deişiklik olur aslında (iki kızı var önceden üçünçü geliyo bu arada) öbürleri normal oldu dedi.Sonra önümüz kış kömürleri taşırken dikişlerim acırmı ,üç kıza nasıl çeyiz yapacam ben elişi bilmiyorum gibi şeylerdi çok güleriz hala.
Bi sürü ameliyat geçirmiş üstüne biyopsilerimide narkozla yaptırmış biri olarak her ameliyata girmeden önce tek korkum buydu acaba kendime gelirken neler sayıklıcam korkusu....:uhm:
sırf saçma sapan söyledigim şeylerden daha sonra utanmamak için neler sayıkladıgımı sormadım ve söylemelerinide istemedim...:1no2:
ama geçen yıl burun ameliyatından çıktıgımda narkozdan çıkarken toprak gelmedimi daha diye sormuşum...annemde gelmedi deyince nolur arayın çabuk gelsin demişim...üstünede gelmedi diye ağlamışım...:icecreamtoprak nişanlım olur...tatlicadiarzu)
doğumda ayılırken " bebeğim sağlıklı mı" diye sayıklamışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?