Narkozdan ayılırken

sezeryandan çıktığım zaman narkoz etkisiyle gözümü açtığım zaman babamı gördüm karşımda ona seslendiğimi hatırlıyorum 'baba acıyo baba acıyo' diyordum. Birde doğumdan sonra karnıma bastılar zannedersem o zaman ağzımdan küfür çıkacaktı kendimi zor tuttuğumu hatırlıyorum.

Eşim burun ameliyatı olmuştu o da fıkra anlatıp şaklabanlık yapıyordu bir de annesine odadan çık anne benim hatunla işim var diyordu

babam ameliyattan çıkarken 'la ilahahe illallah' bi de 'allah-u ekber' diyordu

oğlum apandisit ameliyatından sonra 'anne üzülme artık bak ben iyi oldum' dedi

işte.... Benim narkoz hikayelerim bundan ibaret

Bende geçen gün genel anestezi ile rahim flimi çektirdimm.Ayıldığımdaa sayıklama olmamış ama herkeze bakarak gülüyormuşum :roflol:Eşim diyorki aynı böyledın :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::roflol:çok komik yaa rezillik :)

ben narkoz yesem heralde eşimi sayıklarım...
annem guatr ameliyatı olduğunda beni sayıklamıştı beni istedi hep...
abimde kulak ameliyatında suuuuuuuuuuuuuuuu suuuuuuuuuuuuu diye sayıkladı...........

benimiki doğumumda sezeryanla olduğundan,1.annemmm annem birde lailahe illallah diye uzata uzata konuşuyormuşum,birde biraz aniden ameliyata girince 3 saat önceden yemek yediğimden narkozun etkisiyle eşimin avuçlarına çıkarmıştım:))
2. ise canım o kadar acıyorduki sanki beni kesip öylece bıraktılar zannettim ama gözlerimi açamıyorum etrafı duyuyordum,ben canım çokk acıyor diye ağlarken etraftan biri narkozun etkisiyle söylüyor diyordu,bende gerçekten canımacıyor dediğimde bile narkozdan diyorlardı,sonradan öğrendim kayınvalidemmmiş,tamamen ayılana kadar o acıyı felaket çektim,sonra bir ağrı kesici daha yapılınca rahat ettim.

sezeryan olduktan sonra karnım ağrıyor diye ağlayarak uyandım. Ameliyatada ağlayarak gitmiştim. sezeryandan önce az kalsın öteki tarafa gidiyordum. tansiyonum sıfırlandı. offfff çok kötüydü. oksijen verdiler. en son biiip sesiyle bayılmışım. yani onlar uyutmadan resmen öteki tarafa gitmişim. neyseki yaşıyorum vede bebişim dünya tatlısı.

ben sezeryanla doğum yaptım
narkozdan ayılırken beni zaptedememişler
kızımmı oldu oğlummu diyomuşum
kızın oldu demişler hala kızmı oğlanmı demişim
eşimi istemişim yanıma
gelince elini bi tutmuşum bırakma beni diye
kaynanam eşimi çekiyomuş annem benim elimi çözmeye çalışıyomuş ama ayıramamışlar
ay çok hoşuma gitmişti bana anlattıkları zaman
eşimde ne güçlüydün öyle ellerimi mengene gibi sıktın dedi :roflol:

off o ne acıydı öyle anlatamam

ben 2 ay önce ufak bi operasyon geçirdim
ilk defa narkoz aldım
narkoz uykusunun o kadar tatlı olduğunu hiç bilmezdim.
hemşire sürekli adımı tekrarlıyor ben inatla uyumaya çalışıyorumdelikafadulden

kadın en sonunda kulağımın dibine kadar gelip de gene adımı tekrarlayınca ister istemez gözümü açıp "nolur biraz daha uyumak istiyorum ben, iyiyim ağrım falan da yok" demiştim
sonra uyursun dediğinde de söylenmişim ben,
yani bana öyle dediler, orayı pek hatırlamıyorum ama muhtemelen küfür etmişimidir;
onlar kibarca söylendin demişlerdiryerimseniben

ben değil ama 6 yaşındaki oğlum apandist ameliyatı oldu. uyanırken inliyordu. çok kötüydü. çok ağladım. benimle beraber herkes ağladı. ufff çok kötüydü yaa.

bende sezeryandan çıkarken ,,oğlumu görcem ,oğlum nerde,,oğlum iimii,,defalarca sölemişimm biraz kendimde hatırlıyorum neler konuşutğumuu ,,oğlumu görmeyi çoook istemiştimm ,, ancak 1 gün sonra küvezde görmüştüm:çok üzgünüm:

Aahhh acıyooo acıyoo diye ağlıyormuşum :roflol::roflol: dikişlerin acısını hatırlıyorum ama ağladığımı falan hatırlamıyorum..o halimi görmeliydim ya sırnaşık şey

Ben sayıklamadım sayıkladıysamda kimseye duyurmadım :)) arkadaşlardan rica ettim uyanana kadar odaya götürmeyin diye bellimi olur kimbilir ne söylerim kaydirigubbakcemile3
Ama genel cerrahide staj yapıyodum bi hastanın tedavisi için gittim yeni ayılıyo ama görmeyinn kadın ne küfürler ediyo sayıyoda sayıyo annesiyle eşi başında ben yanına gittim (çok zaman geçti adını unuttum ) iyimisin dedim banada küfür etmeye basladı bende güldüm ne yapayım.Ama kadın kocasına küfür sayıyomuş yazık adamda yanıbasına oturmuş onu dinliyo :)))
ayy bide canım babam uyanırken sevgilimle tanıştırmıştım valla şeker gibiydi :)) kızım arkadaşını bigün yemeğe davet et dedi :)) uyanınca hatırlamaması kötü oldu tabi
çok yazdım yaw .)))

ben doğumdan sonra oğlum nasıl kaç kilo diye uyanmışım.. ama hep eşim vardı aklımda sanki... ona rağmen eşimi de tanıyamamışım sen kimsin demişim... :roflol:

3 kere narkoz aldım ama hiç sayıklamadım.
Son ameliyat olduğumda rüya bile görmüştüm ameliyathanede görevlilere söyledim hatta çok gülmüşlerdi.
Sanırım verilen narkozun etkisi oluyor bu sayıklamalar.

bende 3 kere aldım narkoz öle diim:):) ama hiç sayıklamadım..bilinçaltımda bu vardı sayıklamak istemiyordum..sadece sol tarafımda duran anestesiztime narkoz verilirken elimi tutsana demişim...

2 kere ameliyat oldum...
İlkinde kendime geldiğim gibi anne aynamı ver gözlerim yapışmış açamıyorum dudaklarıma bişimi olmuş çabuk aynaa annee teyzee aynam nerde demiştim:roflol:
ikincisinde de kendime geldiğimde doktor tepemde ameliyat yerini kontrol ediyordu.
Bende ona çek elini canımı acıtttın sana dedim elleme beni canım acıyooo dedimm çekilin zaten göremiyorum canımda acıyoo annee anneeee göremiyorum kim var karşımda annemde bak xxxxx(benim sevgilim) geldi sana çiçek almış diyordu bende nerdesin sen ben seni göremiyorum hani çiçekler onlarıda göremiyorum dediğimi hatırlıyorum:roflol:
Hey gidi günler geçti gitti işte acılarıda unutuldu:)

ilk uyandığımda sevgilimin adını, sonra da babamı sayıklamışım =)
bi de narkozdan ağlayarak uyanmışım. kendime geldiğimde ilk hatırladığım şey, sevgilim gözlerimi silmeye çalışıyodu :çok üzgünüm:

hey gidi...nası geçti yau...

canim zorlu gecen dogumumdan 6saat sonra ameliyata alindim kizimi kucagima 3-5saniya anca alabilmisdim dogum sonrasi
neysse ameliyatdan sonra yogun bakimda ayiliyoken ilk dedigim kizim nerde getirin oldu senağlama doktorum sakin olun sizi ölümden döndürdük diyo bende doyamadigim koklayamadigim kizimi istiyorum gerisi umrumda diil demisdim 3yil gecdi ama daha dün gibi aklimdasenağlama
3ay sonra yine ameliyat oldum ve hickira hickira agladigimi biliyorum ayilirken cünkü piskolojim cok bozukdu o gece sabaha kadar uyuyamamisdim zaten kizimdan ayri kalcam yine diye doktorum bana söz vermisdi 1günden sonra seni brakicam diye ama 3gün ala koydusenağlama hem cok uzaktaydi hastane hemde kizim 2bucuk aylikdi hic unutmam yanima getirdi esim ayrilirken kizim hic susmadi cok aglamaya baslamisdisenağlama
ama geldi gecdi cok sükür:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…