Narkozdan ayılırken

hiç ameliyat olmadım şimdilik...
çok şükür...
ama annecim olmuştu ve ayılırken adımı sayıklamıştı...
ayyy ne mutlu olmuştum....
hatta kardeşime gördün mü en çok beni seviyor diye gıcıklık yapmıştım...

nisanlim ameliyattan ciktiginda silam dediydi efendim dedigimde aciktim demisti :roflol: ben ne sayikladigimi bilmiyorum..ama konuscak pek halim yoktu

temmuzda apandisit ameliyatı oldum...
aniden olduğu için zaten şoktaydım....
hemşire beni uyandırmak için saçlarımı çekiştirirken ben de ona laf yetiştirip...karnım karnım diye bağırıyodum....
en iğrenç şeyde o narkozlu halimle apandistimi avucuma alıp sıkmışım......

7ay önce kist ameliyatı geçirdim.
odamdan ameliyathane salonuna giderken sedyede arkama dönüp baktığımda 20-25 kişi tüm sülalem vardı.eşimle annemi net hatırlıyorum.onlara odaklanmıştım.annem abime sarılmış ağlıyodu.sanırım bende çok etkilemişim...
narkozdan ayılırken
aşkıııııııımmmmmmmmm,annem ağlamasıııınnnnnnnn,cennette miyimmmmmmmmm demişim
millet ohhhhhh bide cennete girmeyi düşünüyoooooo hanfendüüüüüüüüü die katılarak gülmüşler........aaaaaaa ben o acıyla zati birşey hatırlamıyorummmmmmm..........

benim canım tatlıdır iğne ve serum yememiştim ameliyet oluncaya kadar
uyanırkende ilk saati sormuştum,merak etmiştim kaç saattir uyuduğumu
sonra odaya aldılar ben hala narkozun etkisindeydim iğne vurcaklardı o halimle çok mücadele ettim,seruma katın dedim,hap içeyim dedim ama hiç faydası olmadı paşa paşa yemiştim iğneyi...

Çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyisindir..
Allah kimseye tekrarını göstermesin..

sezeryan oldugumda ellerım karnımda ve karnım agrıyooo dıye yırtınarak uyanmıstım ...senağlama
safra kesesı amelıyatı oldum onda da sayıklamadım kanımca..CADIARZU
aaa ben ne kadar anormalım neden sayıklamadım kı:sm_confused:

cook sükür simdiye kadar hic ameliyat olmadim.ortaokula gittigim seneydi ablam yeni evlenmis balayindalardi. annemde büyük bir ameliyat gecirmisti ayilirken ablamin ismini sayiklamis bende üzülmüs ve de kiskanmistim. birde kizim henüz kirki bile cikmadan fitik ameliyati olmustu ayilma odasina aldiklarinda yaninda bekledim , canim benim ya ufacik bebek kendine gelmeye baslarken kizarip bozardi sonrada yalanip aranmaya basladi,hastabakicilarda gülüp almami ve emzirmemi söylediler.herkes caniyla ugrasirken bizim kiz bogaz derdindeydi. :roflol:

ben laproskopi olurken almıstım narkozu sadece hatırladıgım doktorun güle güle yaptıgı ve uyanırken benimle dalga gecip gülenler sordukları sorulara cok komik cevap vermisim sonra cok utandım ama sormasalardı onlarda

Sezaryanle ilk doğumda hep üşüyorum demiştim çünkü çok üşüyordum.
İkinci doğumda ise böyle olmamalı, böyle olmamalı demişim ne alaka bilmiyorum ama eşim öyle diyor.

avikapım bende bi çok ameliyat geçirdim.... narkozdan ayılrken çok terbiyeli ayılıyorum... sadece çevreme bakıp masum masum süt dökmüş kedi gibi bakıyomuşum ... aslında annem koyun gibi bakıyodun diyo ama ....
ben sezeryan da oldum ama narkozlu değil epidural..... o yüzden bebeğimin doğumunu bire bir yaşadım...yani ayılma yoktu...
kızım 4 yaşındayken bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu... ayılırken,annemmmm diye uyandı ve hemen su istedi dr verdidmedi ve kızım da - su su su annem ne olur suuuu...! diye devamlı yalvardı ... çok fenaydı.....bende hiç durmaksızın ağlamıştım...

mide endoskopisi cektirdigimde narkoz almıstım.uyanırken de mutlakaa sevgilimi arayip haber vermeliyim yoksa cook kızar telefonum nerdee diye bagırmısım anneme:)))

esimle anlasirken o aradiginda eger cvp vermezsem veya biyere giderken donerken haber etmezseem acayip sinirlenirrdi cok tartisirdikk.beynime mi islemiss ne o haldeyken gozumu acamazken telefon verin diye bagırmısım :))

ben ameliyata girecem doktorum bana 30 saniye icinde bayilicaksin dedi,sonra beni sedyeyle ameliyathaneye goturuyorlar doktor soruyo usuyomusun diye bende evet yorgan ortermisiniz ayaklarima cok usuyorum dedim.ve uyandigim zaman aman allahim o nasil bir acidir oyle feryad ediyorum ben ne yaptirdim kendime diye sonra ardindan ayna verin burnuma bakicam dedigimi hatirliyorum. ve birde aciktim aciktim yemek istiyorum dedigimi hatirliyorum

benim bi arkadaşımda doktorlara ana avrat küfrederek uyanmış, çok utanmış ailesi, mahcup olmuşlar ama yapacak bişey yok:)))

2 kere narkoz aldım ilki küçük bi operasyondu ben çok uyudum sanmıştım uyanır uyanmaz saatime bakıp ne zamandır uyuyorum demiştim.kaydirigubbakcemile3

Sonraki doğumdu :bbo:ben karnım diye bağırarak uyandım.Çok ağrım vardı.Doktorun dediğine göre korkuyla masaya yattığım için ağrı hissetmişim.Hepsi psikolojikmiş :dilcikar:

ağabeyim anlatmıştı, kendisi ,estetik cerrah..hocasıyla çok ünlü bir sanatçımıza silkon takmışlar. kadın narkozdan ayılırken,nefret ediyorum, o içkili gazinolarda ,sarhoşlara şarkı söylemekten, nefret ediyorum diye ayılmış... maalesef istemeden ,bilinçaltındakiler ,ortaya çıkıyor ...

benım basıma gelmedı ama..annem cok amelıyat gecırdı ..uyanırken...ilahı soylemışşş....
dayımda narkozdan cıkarken...meram bagları dıye bır turku vardır onu söyleyerek uyanmışşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…