narkozdan çok korkuyorum

Flzozlm

💙👼🏼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
791
946
323
Kızlar 12 Mayıs'ta ameliyat olacağım insallah ama narkoz'dan çok korkuyorum :18:​

cnm korkma inan korkulucak bişey yokmuş bende o korkudan uyuyupta uyanamama korkusundan ertelemiştim boşunaymış dr ve hastane iyiyse gerisini onlara bırak düşün ben ameliyat öncesinde sakinleştirici iğne bile olmadım helede burun ameliyatıysa hiç ağrın sızın olmicak uyican uyanıcan yatakta gözünü açıcan o kadar :13:

tatlım bende burun amelıyatı oldum ve amelıyat oncesı sakınlestırıcı almadan gırdım amelıyata :)
narkoz korkulacak bır sey degıl tam tersı :)))) o kadar guzel bır uyku moduna gırıyorsun kı :)))) ben narkozu aldıgımda,doktoruma dondum; ben gıdıyorum sıze kolay gelsııııınn dedım :) ve gıttım :) gozumu actıgımda asansordeydım :) ıkı tane hemsıre basımda oda numaramı soruyorlardı bırbırlerıne :) bende oda numaramı soyledım ve tekrar uydum :) snr tekrar uyandıgımda odamdaydım :)

canım korkma zaten hiç bir şey anlamıyorsun ki.ben sezeryan olacakken yedim narkoz.doktor hadi bir nefes çek bebeğine kavuşacaksın dedi.ben çektim ve bitti.sonrası yok.ameliyat bitti uyandım kucağımda bebişim.işte bu kadar.

Uyuyuppp uyanamamaaktan çok korkuyorumm :2: umarım dediğinizz gibi olur tskr ederim yardmcı oldgnz içiinnn

bende burun ameliyatı oldum canım,narkozla ilgili bi tedirginliğim olmamıştı aksine çok rahat girdim fakat uyandığımda narkozdan dolayı boğaz ağrım vardı fazla şekilde.1 hafta kadar yemek yerken zorlandım tahrişten dolayı,o da bünyeden bünyeye değişiyor tabi.hiç etkilenmeyenler de var.şimdiden geçmiş olsun sana.korkulacak bişey yok ama emin ol :)

bende bir hafta öncesinden hep olumle ilgili sey yazıyordum narkozdan dolayı ama bı uyudum pir uyudum baktım yatıyorum hıcbır sorun olmaz zaten anestezi uzmanları sana bırkaç soru soruyor ve uygunluğun önceden yapılan testlerde de beliriyor o yuzden hıc sorun etme dua et ameliyata gırerken o kadar:)gecmiş olsun

Kızlar çok teşekkürr ederimmm içimi rahatlattınız

bende çok korkuyorum, benim canım acayip kıymetlidir, sinek ısırsa öldüm bittim napıcam ben derim...asıl şimdi nasıl ameliyata giricem onu düşünüyorum

bende çok korkuyorum, benim canım acayip kıymetlidir, sinek ısırsa öldüm bittim napıcam ben derim...asıl şimdi nasıl ameliyata giricem onu düşünüyorum

bende bi ameliyat geçirmiştim.narkoz aldım .. o uykudan uyanma esnası süperrrrr.saçmalayıp duruyosun...ben nerdeyim ya hangi ara buraya geldim falan oluyosun.. hiç korkma canım

Kızlar 12 Mayıs'ta ameliyat olacağım insallah ama narkoz'dan çok korkuyorum :18:​

yazıları okudum. ameliyat öncesi cesaret iğnesi denilen şey anestezidir. sadece heyecanı yenmek için damardan az bir anestezik ilaç verilir, sedatif bir etki yaratmak amacıyla. böylece uyku haline geçersin. fakat anesteziyoloğuna sedasyon olmak istemediğini söylersen ameliyat öncesi sadece ameliyatta anestezi verilir. ameliyat öncesi yapılan iğnenin tek amacı ameliyathane kargaşasını görmeni engellemektir. yazılardan bir tanesinde boğaz ağrısı yazılmış bu uyutulduktan sonra boğaza yerleştirilen endotrakeal tüpten kaynaklanan ağrıdır ve bikaçgün içinde ortadan kaybolur. 8 defa çeşitli yerlerimden ameliyat oldum ve hiçbirinde ölmedim:) anestezi kiloya boya kan değerlerine vb.göre verilir. uzman kişiler tarafından yapıldığında hiçbir sorun olmaz. hayatta herşeyin bir güzel yanı vardır. bunuda öyle gör ve korkuna engel ol. ameliyat öncesi stresten uzak dur. internette ameliyat öncesi izlenilmemesi gereken videolardan kaçın,sinirini bozmaktan başka bir işe yaramaz.ha bana gelince ben hertürlü videoyu izledim merak ediyorsan bana sorabilirsin. Doktor değilim fakat bilinçli bir hasta olduğuma inanıyorum eh bunca ameliyat, endoskopiden sonra. Çok geçmiş olsun. Sağlık dilerim.

Çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın

ne demek azda olsa rahatlatabildiysem ne mutlu bana. ben ameliyat olurken forumlarda araştırma yaparken saçmasapan bilgilere rastlıyordum bu nedenle belki faydam olur diye bilgi vermek istedim. Tekrar geçmiş olsun. :).

ne demek azda olsa rahatlatabildiysem ne mutlu bana. ben ameliyat olurken forumlarda araştırma yaparken saçmasapan bilgilere rastlıyordum bu nedenle belki faydam olur diye bilgi vermek istedim. Tekrar geçmiş olsun. :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…