Kızlar çok teşekkürr ederimmm içimi rahatlattınız
Kızlar 12 Mayıs'ta ameliyat olacağım insallah ama narkoz'dan çok korkuyorum :18:
bende çok korkuyorum, benim canım acayip kıymetlidir, sinek ısırsa öldüm bittim napıcam ben derim...asıl şimdi nasıl ameliyata giricem onu düşünüyorum
bende bi ameliyat geçirmiştim.narkoz aldım .. o uykudan uyanma esnası süperrrrr.saçmalayıp duruyosun...ben nerdeyim ya hangi ara buraya geldim falan oluyosun.. hiç korkma canım
Kızlar 12 Mayıs'ta ameliyat olacağım insallah ama narkoz'dan çok korkuyorum :18:
cnm hangi doktora olcaksın ameliyatını acaba ?
yazıları okudum. ameliyat öncesi cesaret iğnesi denilen şey anestezidir. sadece heyecanı yenmek için damardan az bir anestezik ilaç verilir, sedatif bir etki yaratmak amacıyla. böylece uyku haline geçersin. fakat anesteziyoloğuna sedasyon olmak istemediğini söylersen ameliyat öncesi sadece ameliyatta anestezi verilir. ameliyat öncesi yapılan iğnenin tek amacı ameliyathane kargaşasını görmeni engellemektir. yazılardan bir tanesinde boğaz ağrısı yazılmış bu uyutulduktan sonra boğaza yerleştirilen endotrakeal tüpten kaynaklanan ağrıdır ve bikaçgün içinde ortadan kaybolur. 8 defa çeşitli yerlerimden ameliyat oldum ve hiçbirinde ölmedim:) anestezi kiloya boya kan değerlerine vb.göre verilir. uzman kişiler tarafından yapıldığında hiçbir sorun olmaz. hayatta herşeyin bir güzel yanı vardır. bunuda öyle gör ve korkuna engel ol. ameliyat öncesi stresten uzak dur. internette ameliyat öncesi izlenilmemesi gereken videolardan kaçın,sinirini bozmaktan başka bir işe yaramaz.ha bana gelince ben hertürlü videoyu izledim merak ediyorsan bana sorabilirsin. Doktor değilim fakat bilinçli bir hasta olduğuma inanıyorum eh bunca ameliyat, endoskopiden sonra. Çok geçmiş olsun. Sağlık dilerim.
merhaba canım ya bende kısmetse 17 mayısta ameliya olcam ama narkoz olayından değil de ameliyattan yani ameliyat fikrinden çok çok korkuyorum :106:
Çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın
Çok teşekkür ederim canım uzun uzun yazmışsın
Allah yardımcımız olsun canımmm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?