narkozsuz yumurta toplamasi yaptiran varmi?

canim gülsehricigim cok üzüldüm canim dr un mutlaka söylemistir sana tek yumurtayla sansinin az oldugunu cok üzgün oldugunu da biliyorum ama umudunu yitirme tekrar denersin sadece bir iki ay beklemen gerekiyor biliyorum cok zorlu bir yoldasin simdi kendini toplamaya calis tekrar denersin üzülme

Ben geri geldim,6 aralikta yeniden ve baska bir hastanede tup bebek icin yeniden start veriyorum,insallah bu sefer hayirli olur,gelismeleri yine birlikte takip edriz,yuce rabbimin izniyle pes etmek yokkkkkkk

Arkadaşlar ben ege ünv yumurtalarım toplanmıştı hemşireler genel anesteziye gerek yok ufak bİR işlem demişlerdi korkulacak birşey yok dEmişlerdi bende onları dinlemiştim eğer yumurtlamanız fazla değil ise gerçekten genel anesteziye gerek yok ben hiç bir şey hissetmedim sadece damardan hafif sakinleştirici verdiler o biraz baş donmesi yaptı 1 dk sonra geçti ben öyle rahatlamışımkiii yumurtalarım toplanmaya başlamış bile sonra 2 saat sonra dinlenip çıkıyorsun sadece hafif adet ağrısı gibi ağrı oluyor bazen hiç olmuyor bile yumurta toplama korkulacak bir şey değil ayrıca işlem yarım saat bile sürmüyor. bu arada ben çok hassas birisiyimdir ordaki hastalar içinde en zayıf görünümlü ve en hassas olanı bendim

bende ege üniv stsinde toplandı demekki ben daha hassassım hep bağırdım rahme lokal iğne yaptılar onu bile hissettim ağrıdan belim koptu benim çok ağrıdı her yumurtaya batışı hissettim rahim filmini andırıyo onun yarısı kadar bi ağrı diyebilirim ve sonuç negatif Allah kahretsin o acıları tekrar yaşıycam çok korkuyorum

ay yok insann parçalanır bütün yaa

bende ege üniv stsinde toplandı demekki ben daha hassassım hep bağırdım rahme lokal iğne yaptılar onu bile hissettim ağrıdan belim koptu benim çok ağrıdı her yumurtaya batışı hissettim rahim filmini andırıyo onun yarısı kadar bi ağrı diyebilirim ve sonuç negatif Allah kahretsin o acıları tekrar yaşıycam çok korkuyorum

canım valla içim parçalandı acaba neden böyle oluyorkii anlamadım yaaa şaşırdım şiimdi hayırlısı olsun o zaman sen bir dahaki sefere genel anestezi istersin bir arkadai öyle yaptı 15 dk vermişler onada zaten duymamış hiç

Back
X