Yalnız ben dizi izlemiyorum.Ay bu masumiyet dizisinden sonra da bütün eski sevgililer narsisist oldu. Böyle bi şey değil narsistlik sizin ki klasik ne istediğini bilmeyen erkek. Sebebi de yok yani adamın olayı bu engelleyin iletişim kurmayın bitti gitti. Niye bunu dert ediniyorsunuz anlamadım
Yanılıyorsam bunu daha düzgün bir üslupla ifade edebilirdiniz.Hay narsistinize ya
Yemin ederim psikolojik yazılardan sonra narsisist olduğuna emin oldum.Narsisizm de artık grip gibi, nezle gibi bir şey oldu sanırım. Forumda her gün en az 3 konu var. Ciddi bir psikiyatrik hastalık olarak değil, sıfat olarak kullanılıyor sanırım.
Burada mı okudum, başka bir yerde mi okudum hatırlamıyorum. Kadın adamı ona ulaşabileceği her yerden engellemişti. Adam minimum tutarlarla eft yapıp açıklama bölümüne mesajını yazarak kadına ulaşıyordu.
Yani insanın sınırı yok. Kafayı güçlü tutacaksın, engelleyebildiğin kadar engelleyeceksin.
Lütfen makaleleri açıp narsizmin toplumda görülme sıklığına bakın bir de bdv’yi açıp bir ayda kaç narsist konusu açıldığına bakın.Yanılıyorsam bunu daha düzgün bir üslupla ifade edebilirdiniz.
Bunlar tek basina narsisizm değilYemin ederim psikolojik yazılardan sonra narsisist olduğuna emin oldum.
- Beni, ikimizle ilgili her konuda hatalı görüyordu.
- Konuşmalarımızın çoğu onun akademik başarısı üzerineydi (yüksek onur öğrencisi olduğunu durmadan söylüyordu).
- Hatasını kabul etmediğinde ve ben onu her düzeltmeye çalıştığımda beni sessizlikle cezalandırıyordu.
- İlk bir ay çok sevecen davranıyordu, beni aşk bombardımanına tutuyordu. Daha sonraki zamanlarda internetteki erkek arkadaşlarımı sorgulamaya başladı. Benim kendisini onlarla aldattığımı düşünüyordu. Hatta basit bir örnek, soğuk havada elimi tutmasını istediğimde "git pekmez ye" diyordu.
Daha sayayım mı?
Yemin ederim psikolojik yazılardan sonra narsisist olduğuna emin oldum.
- Beni, ikimizle ilgili her konuda hatalı görüyordu.
- Konuşmalarımızın çoğu onun akademik başarısı üzerineydi (yüksek onur öğrencisi olduğunu durmadan söylüyordu).
- Hatasını kabul etmediğinde ve ben onu her düzeltmeye çalıştığımda beni sessizlikle cezalandırıyordu.
- İlk bir ay çok sevecen davranıyordu, beni aşk bombardımanına tutuyordu. Daha sonraki zamanlarda internetteki erkek arkadaşlarımı sorgulamaya başladı. Benim kendisini onlarla aldattığımı düşünüyordu. Hatta basit bir örnek, soğuk havada elimi tutmasını istediğimde "git pekmez ye" diyordu.
Daha sayayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?