narsist bir karakterle birlikte olmak...

malesef ailem yok.. çok kısa süre önce ikimizde işimizden olduk..
ilişki onun kurallarına göre yaşansın karakterinde biri...
ayrı bir evim var fakat oranın herşeyi bu ewde benim şahsi eşyalarım ve kedimde...
siteye apartman sakinlerine rezil olduk...
kafasına göre ben şikayetçiyim deyip nası kapıya jandarma dikebiliyor..
bu durumda beni alıp çıkarma hakkına sahipmi jandarma?

Şikayetin ne olduğuna bağlı çıkartır büyük ihtimal sizde jandarmayla birlikte eşyalarımı almam lazım diyip gidin tek başınıza hareket etmeyin yoksa bu seferde evime dayandı diye şikayet eder

Kontrat muhtemelen erkek arkadaşınızın üzerine .
ne demiş jandarmalara ?
sizde şikayetçi olun..

Şikayetin ne olduğuna bağlı çıkartır büyük ihtimal sizde jandarmayla birlikte eşyalarımı almam lazım diyip gidin tek başınıza hareket etmeyin yoksa bu seferde evime dayandı diye şikayet eder
bu akşam onun evinde bulunmamı istemiyormuş....
3 yıldır birlikteyiz ben hayatımda karakol yüzü görmedim..
gitmiyorum diye direndim..

Kontrat muhtemelen erkek arkadaşınızın üzerine .
ne demiş jandarmalara ?
sizde şikayetçi olun..
sebep bu akşam burda bulunmamı istemiyormuş...
gitmedim
ve bir erkeğin kadınına bunu yaşatması!!!
aklım almıyor???
evli eş hayatından bir farkımız yok..
o git dediğinde gidilecek
gel dediğinde gelinecek...
inatlaştım gitmiyorum..
kuklası olamaz hiçbir kimse onun...

bu akşam onun evinde bulunmamı istemiyormuş....
3 yıldır birlikteyiz ben hayatımda karakol yüzü görmedim..
gitmiyorum diye direndim..
Direnmeniz anlamsız böyle insanla olmaz zaten boşverin gidin jandarmayla eşyalarınızı alın kalsın tek başına

bunu bende biliyorum fakat bir çok konuda kendine bağladı durumumu..
Böyle bir insanla tartışamazsınız madem dedikleri olsun istiyor ben olsan durmam o kadar rezilliğe başka ne yapabilirsiniz ki

Bebek falan yok degil mi?

Ama işte ‘evli’ değilsiniz devletin gözünde. Hukuken ne yazık ki birlikte yaşıyor olmanızın evli bireylere kıyasla bir koruyuculuğu yok, bu yüzden resmi nikah önemli. Yapabileceğiniz tek şey ilişkinizi dellillendirip (psikolojik şiddeti de) maddi-manevi tazminat davası açmak. Böyle bir ilişkiyi de yürütmemek, bu tarz insanlarla ilişki kurmamak.

Evli değilsin böyle bir adama mecbur değilsin evli olsanda değilsin niye zora sokuyorsun kendine bir hayat kur ayakların yere sağlam bassın ailem yok diyosun her ailesi olmayan ipsiz sapsız insanların elinde meze mi olmalı yani?

Ev onunsa evet jandarma sizi çıkartabilir.Sizde jandarma ile gidip eşyalarınızı alın ve arkanıza bile bakmayın.Normal insanla uğraşılmıyor narşist demişsiniz sorgulanmayın bile

Bir insan istenmediği bir yerde neden zorla kalmak ister anlamıyorum. Adam jandarma zoruyla çıkarmak istiyor siz hâlâ kalacağım diye diretiyorsunuz. Böyle berbat bir ilişkiyi arkanızda bırakıp önünüze bakmanızın zamanı gelmiş geçiyor bile.

Nasıl yani hâlâ derdiniz bu adamla birlikte olmak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…