Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şikayetin ne olduğuna bağlı çıkartır büyük ihtimal sizde jandarmayla birlikte eşyalarımı almam lazım diyip gidin tek başınıza hareket etmeyin yoksa bu seferde evime dayandı diye şikayet edermalesef ailem yok.. çok kısa süre önce ikimizde işimizden olduk..
ilişki onun kurallarına göre yaşansın karakterinde biri...
ayrı bir evim var fakat oranın herşeyi bu ewde benim şahsi eşyalarım ve kedimde...
siteye apartman sakinlerine rezil olduk...
kafasına göre ben şikayetçiyim deyip nası kapıya jandarma dikebiliyor..
bu durumda beni alıp çıkarma hakkına sahipmi jandarma?
Kontrat muhtemelen erkek arkadaşınızın üzerine .malesef ailem yok.. çok kısa süre önce ikimizde işimizden olduk..
ilişki onun kurallarına göre yaşansın karakterinde biri...
ayrı bir evim var fakat oranın herşeyi bu ewde benim şahsi eşyalarım ve kedimde...
siteye apartman sakinlerine rezil olduk...
kafasına göre ben şikayetçiyim deyip nası kapıya jandarma dikebiliyor..
bu durumda beni alıp çıkarma hakkına sahipmi jandarma?
bu akşam onun evinde bulunmamı istemiyormuş....Şikayetin ne olduğuna bağlı çıkartır büyük ihtimal sizde jandarmayla birlikte eşyalarımı almam lazım diyip gidin tek başınıza hareket etmeyin yoksa bu seferde evime dayandı diye şikayet eder
sebep bu akşam burda bulunmamı istemiyormuş...Kontrat muhtemelen erkek arkadaşınızın üzerine .
ne demiş jandarmalara ?
sizde şikayetçi olun..
Direnmeniz anlamsız böyle insanla olmaz zaten boşverin gidin jandarmayla eşyalarınızı alın kalsın tek başınabu akşam onun evinde bulunmamı istemiyormuş....
3 yıldır birlikteyiz ben hayatımda karakol yüzü görmedim..
gitmiyorum diye direndim..
bunu bende biliyorum fakat bir çok konuda kendine bağladı durumumu..Direnmeniz anlamsız böyle insanla olmaz zaten boşverin gidin jandarmayla eşyalarınızı alın kalsın tek başına
Böyle bir insanla tartışamazsınız madem dedikleri olsun istiyor ben olsan durmam o kadar rezilliğe başka ne yapabilirsiniz kibunu bende biliyorum fakat bir çok konuda kendine bağladı durumumu..
Ama işte ‘evli’ değilsiniz devletin gözünde. Hukuken ne yazık ki birlikte yaşıyor olmanızın evli bireylere kıyasla bir koruyuculuğu yok, bu yüzden resmi nikah önemli. Yapabileceğiniz tek şey ilişkinizi dellillendirip (psikolojik şiddeti de) maddi-manevi tazminat davası açmak. Böyle bir ilişkiyi de yürütmemek, bu tarz insanlarla ilişki kurmamak.sebep bu akşam burda bulunmamı istemiyormuş...
gitmedim
ve bir erkeğin kadınına bunu yaşatması!!!
aklım almıyor???
evli eş hayatından bir farkımız yok..
o git dediğinde gidilecek
gel dediğinde gelinecek...
inatlaştım gitmiyorum..
kuklası olamaz hiçbir kimse onun...