Narsist erkek nasıl olur? 🙄

Deniz Mavisiyim

Sadece Huzur... 🖤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
318
381
18
Herkese merhaba internetten araştırdım ama çok farklı konular çıktı Narsist erkek nasıl olur.
Eşim narsist olabilir ama tanımını bilmiyorum.
Teşekkür ederim yorum yapanlara.

Tanım ben de bilmiyorum ama gözlemlediğim kadariyla karsisindaki insanı sürekli elestiren, aşağılayan, hiçbir yanlışını kabul etmeyen, sürekli eşiyle dalga geçen, tüm ilgiyi ve sevgiyi alıp sana zırnık vermeyen, hep ben elimi sallasam ellisi diye ortada dolaşan, kibirli tipler narsist oluyor.

Herkese merhaba internetten araştırdım ama çok farklı konular çıktı Narsist erkek nasıl olur.
Narsist erkek senin zayif noktani cok iyi bilir ve onu kullanarak seni yerin dibine batirir seni elestirerek kendinibyucelttigini , gücünü bundan aldigini sanir.Genelde bu kisilik bozuklugunda olanlarin degismesi imkansiz olmamakla beraber cok zordur.Esiniz narsist se kisisel sinirlarinizdan asla taviz vermeyin, o zaman yola gelir biraz.

ben şöyle diyeyim ne yaparsan yap tatmin olmaz
kendini düşünürler
seni degersizlestirirler
onların fikirleri daha önemlidir

söyledikleri kelimeler
çok alıngansın
buna mi kırıldın
ben öyle kötü hissediyordum ki onla berabersem bir lütuf mus gibi geliyordu birde ayrılmayı bilmezler sonunda gücü buldum kendimde ayrıldım

Back
X