Benimkinin teşhisiydi. Yani kendim düşündüğüm bir durum yoktu ortada. İnanın çok çok zor bir süreçle boşandım eski konuma bakabilirsiniz. Ailede narsizim örneği olan anne vardı. Psikoloğumuz ailede böyle biri var ki evlat da böyle olmuş demişti. Ex kaynana ve ex eşten gerçekten çok çektim. Haklı olduğum konularda bile özür diliyor haksız konumuna getiriliyordum. El alem ne der kaygısını bana çok empoze etti bu durumu hala aşamadım. Sürekli eski sevgilileri den bahsediyordu ve ben kendimi onlarla karşılaştırıyordum ister istemez. Dünyanın en iyi insanı o ben çok kötüymüşüm gibi kendimi çok suçlu hissediyordum. Çirkin işe yaramayan aşık suratlı aklı olmayan biri gibiydim. En ufak bir şeyde bile senin aklın yok oluyordu. İnanın bunları boşandıktan 1 ay sonra fark ettim ne zaman ki uzaklaşıyorsun hemen sis perdesi üzerinden kalkıyor zaten. Annesinin kulu kölesiydi. Bana sürekli dul kalacaksın seni bu huyla kimse almaz alan da ağzını burnunu kırar atar kenara diyordu. Kendimi çok kötü hissediyordum. Arkadaşına bana manita ayarla demiş mesele benim neden telefonumu karıştırdın diye ortalığı velveleye veriyordu. Çok zordu inan çok kötü bir süreçten geçtim Allah kurtardı beni. Annesi zaten bambaşka bir olaydı psikoloğun teşhisi davranışsal narsisttik bozukluk sizin eşinizinki kişilik bozukluğuna geçerse işiniz çok zor demişti. Kişilik bozukluğuna da geçti galiba bilemiyorum. Çok fazla küfür ve hakaret duyuyordum. Allah'a ve kitabıma küfreden biriydi. Hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Kendinden başka kimseyi sevmez onlar. Bence yol yakınken vazgeç