• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsist kayınvalide

İyi de bu tarz insanlar her yerde var ve elimde aynı durumdan muzdarip hadi ben sorunluyum eşim de mi sorunlu annem de mi sorunlu herkes bana inanıyor sadece çözüm bunlarla uğraşılmaz... Hiç mi deng gelmediniz dışarıda melek evde şeytan....
Deng geldim de yorumlayamadım ya ben ne kadar safım kahretsin....

Etrafındaki herkesin ısrarla sorunlu kendini çok hassas karakterli gören insan ile çok karşılaştım evet.
Kişiliğim hassas biliyorum da onlar sorunlu değil yaradılış ları böyle ya nasıl anlayamadım... Halbuki evlenmeden önce deng geldim de sınır çizmeyi beceremedim.... Salsak gibi üzüldüm bir de ya ben ne kadar katıksız bir safım... Ya bir de oturdum ağladım nasıl onların tuzağına düşerim.... Karakter analizi yapabiliyorum ne de hayatımı yönetebiliyorum tabii mutsuz olurum....
Ev arkadaşım da böyleydi neden sürekli şikayet ettim ne kadar gözüm kör aklım saf inanamıyorum kendime şimdi fark ettim çünkü terapi aldım şema terapi ondan sonra fark ettim... Bilseydim keşke okurken alaydım bu terapiyi....

Psikoloğum un bile benden daha iyi psikolog olursun dedi ama 10 yıllık psikolog dan daha iyi görüyorum her şeyi.... Yüksek lisans yapıcam psikoloji üzerine....
Benim gözlemimi göre de kafasına göre iki kitap okuyup teşhis koymak cehalet belirtisi. Yani birisi bana şu kesin narsist bu kesin bipolar gibi mabadından teşhis koyuyorsa kesin kör cahil oluyor. Ve bu şaşmaz

Birde üstüne başkalarına teşhis koymak burada konu acmak bambaşka boyut hiç normal degil
En son kimseyi umursamayıp burada artık konu acmamaya karar vermiştiniz kendinizi psikolog sanıp geri gelmişsiniz- teşhis psikiyatri mi koyuyor bilmiyorum
Allah kahretsin nasıl çözüm bulamadım bunlara nasıl abimi eşi böyle bilseydim ona akıl verirdim nasıl sınır çizmesi gerektiğini neler yapması gerektiğini....

Benim gözlemimi göre de kafasına göre iki kitap okuyup teşhis koymak cehalet belirtisi. Yani birisi bana şu kesin narsist bu kesin bipolar gibi mabadından teşhis koyuyorsa kesin kör cahil oluyor. Ve bu şaşmaz
Narsist değil zehirli insan kahretsin gördüğümü yorumlayamaz hale geldim... O kadar üzülüyorum ki ya insan bu kadar hassas olunca kafası çalışmıyor...

Haklısın tam bir cahillik benimkisi

Deng geldim de yorumlayamadım ya ben ne kadar safım kahretsin....

İyi de bu tarz insanlar her yerde var ve elimde aynı durumdan muzdarip hadi ben sorunluyum eşim de mi sorunlu annem de mi sorunlu herkes bana inanıyor sadece çözüm bunlarla uğraşılmaz... Hiç mi deng gelmediniz dışarıda melek evde şeytan....

Kendi sorunuza kendiniz mi cevap veriyorsunuz? İyi misiniz siz?

Yine satirlarca yazılmış aynı şeyler. Ben hassasım karşımdaki kötü.
Hayır siz hassas değilsiniz kendinizi kaf dağında gören herkes tarafından pohpohlanmak isteyen gördüğüm en tuhaf insanlardan birisiniz etrafımda asla kabul edemeyeceğim bir durum. Ayni dairede dönüp duruyorsunuz gitgide kötüye gidiyorsunuz haberiniz olsun

Haklısın tam bir cahillik benimkis
Konudaki tüm yazdıklarınızı bir gözden geçirin, cinnetin eşiğinde gibi hezeyanlar içinde yazıyorsunuz.
Teşhisler koyup, zehirli ilan edeceğinize size kötü gelen insanlarla mesafe koyup umursamamayı öğrenmeniz lazım.
Eğer iyi hissetmiyorsanız da psikoloğunuzu değiştirin yada psikiyatriye gidin. İyi görünmüyorsunuz buradan bakınca.
Ben senelerdir kayınpederinden hoşlanmayan, asla tek kelime konuşmayan insanım. Bu kadar ama hayatımı etkilemesine izin vermiyorum. Kötü
Biri Bana göre ben ne yaptım kestim alakayı görüşmüyorum. İlgilenmiyorum.
Bu kadar sinir krizinde gibi yazacak ne etkisi
Olabilir size

Konudaki tüm yazdıklarınızı bir gözden geçirin, cinnetin eşiğinde gibi hezeyanlar içinde yazıyorsunuz.
Teşhisler koyup, zehirli ilan edeceğinize size kötü gelen insanlarla mesafe koyup umursamamayı öğrenmeniz lazım.
Eğer iyi hissetmiyorsanız da psikoloğunuzu değiştirin yada psikiyatriye gidin. İyi görünmüyorsunuz buradan bakınca.
Ben senelerdir kayınpederinden hoşlanmayan, asla tek kelime konuşmayan insanım. Bu kadar ama hayatımı etkilemesine izin vermiyorum. Kötü
Olabilir size
Haklısın benim de evlendikten sonra psikolojim bozuldu....

Olabilir size
Haklısın galiba ben de büyütüyorum meseleleri galiba o yüzden de oluyor biraz kişiliğini öğrenip sevme bitti gitti...

Gülçinciğim görümcemin kişilik ve davranış özelliklerini ben bu kadar güzel tarif edemezdim😂

Ben mesafeli olduğum için alanıma giremiyor. Sen de öyle yap. Bir de teşhis uzmanların işi. Belki türlü türlü kompleksleri vardır bilemeyiz.

Gülçinciğim görümcemin kişilik ve davranış özelliklerini ben bu kadar güzel tarif edemezdim😂

Ben mesafeli olduğum için alanıma giremiyor. Sen de öyle yap. Bir de teşhis uzmanların işi. Belki türlü türlü kompleksleri vardır bilemeyiz.
Aynen ya narsist mi bilmem ama kişilik sorunu kafa 6 yaşında bir cocuk gibi davranıyor... Sürekli başkasından bahsediyor... Sürekli abartarak anlatıyor bakıyorsun laf sokuyor sonra birisi sert cevap verince ağlayıp drama bağlıyor... Kimseyi dinlemiyor laflarını kesiyor küçük çocuklar böyle ilgi çekmek için saçmalar yaaa.... Söylediği lafı 10 sn sonra unutuyor laf sokuyor sonra 10 sn sonra unutuyor.... Mantıksız ve tutarsız bir sürü lafı var yanlışını söylüyorsun kabul etmiyor. Daha bağırıp çağırıyor....
Kafasında kuruyor bayramda gelip hesap soruyor.... Eşim bir gün aramadı diye kurmuş kurmuş kafasında eşime hakaretler ediyor el iyisi ev delisi gibi bir şey değişik bir kadın onun yanına gittin mi hiç dinlemiceksin dengesiz konuşmaya başladı gene diceksin.... Fazla umursamıcan lafını en iyisi o...

Aynen ya narsist mi bilmem ama kişilik sorunu kafa 6 yaşında bir cocuk gibi davranıyor... Sürekli başkasından bahsediyor... Sürekli abartarak anlatıyor bakıyorsun laf sokuyor sonra birisi sert cevap verince ağlayıp drama bağlıyor... Kimseyi dinlemiyor laflarını kesiyor küçük çocuklar böyle ilgi çekmek için saçmalar yaaa.... Söylediği lafı 10 sn sonra unutuyor laf sokuyor sonra 10 sn sonra unutuyor.... Mantıksız ve tutarsız bir sürü lafı var yanlışını söylüyorsun kabul etmiyor. Daha bağırıp çağırıyor....
Kafasında kuruyor bayramda gelip hesap soruyor.... Eşim bir gün aramadı diye kurmuş kurmuş kafasında eşime hakaretler ediyor el iyisi ev delisi gibi bir şey değişik bir kadın onun yanına gittin mi hiç dinlemiceksin dengesiz konuşmaya başladı gene diceksin.... Fazla umursamıcan lafını en iyisi o...
Okurken şok oldum. Çünkü ne yazdıysanız tamamen o yani tamamen.

Demek ki ikisi de aynı hastalıktan muzdarip😂Keşke tedavi olsalar ama bunlara öyle bişey söylenmez. Ortalığı yıkarlar, o olur.

Demek ki ikisi de aynı hastalıktan muzdarip😂Keşke tedavi olsalar ama bunlara öyle bişey söylenmez. Ortalığı yıkarlar, o olur.
Yani ben bu durumu biliyorum aslında ne olduğunu terapi ile düzelir de cocukluk travması yetersizlik duygusu ve değersizlik duygusunu kapatmak için kusurluluk şeması var. Bir de sürekli insanların aklına bağımlı sürekli kendini ispat etmeye çalışıyor.... Bende bunu insan zannetmiştim meğersem ilk okulda kalmış kafa vucüt 70 yaşında ama

Bu durum kişilik sorunu zaten hasta desen hasta değil kişiliği oturmamış bir manyak sadece bu yani kocası ne kadar aklı başında gelini oğlu hele benim elimi bir görsen akıllı mantıklı adam gel gelelim anne de iş yok mantıksızın teki...

Tebrik ederim uzmanlar bile narsizmi bu kadar kolay anlayıp tanı koyamıyorlar. E sizin tedavi edebilme imkanınız da olmadığına göre uzak durun en iyisi.

Yani ben bu durumu biliyorum aslında ne olduğunu terapi ile düzelir de cocukluk travması yetersizlik duygusu ve değersizlik duygusunu kapatmak için kusurluluk şeması var. Bir de sürekli insanların aklına bağımlı sürekli kendini ispat etmeye çalışıyor.... Bende bunu insan zannetmiştim meğersem ilk okulda kalmış kafa vucüt 70 yaşında ama
Siz buraya yazmaya birakmistiniz en son ? Bugünkü dusmaniniz kim

Tebrik ederim uzmanlar bile narsizmi bu kadar kolay anlayıp tanı koyamıyorlar. E sizin tedavi edebilme imkanınız da olmadığına göre uzak durun en iyisi.
Terapisti demiş ya benden daha iyi psikolog olurdun asedft, konu sahibi de olmuş .

Back
X