Narsist olduğunu düşündüğüm sevgilim..

Anka09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
6
-3
1
24
Herkese merhaba,
2 yıldır tanıdığım aynı fakültede olduğum bir adamla 2.5-3 aya yakındır beraberiz. Bundan 1 sene önce tanıştığımızda sevgili olmak için adım atmıştık lakin ben yapamadığım için hiçbir şey demeden hayatından çıkmak zorunda kaldım. Bu yaz bulunduğum bölgedeki Avmde işe başladım, o da zaten 4 yıldır orada çalışıyor. Biz bir olaydan sonra tekrar konuşmaya başladık gel zaman git zaman derken bir ilişkiye başladık fakat şu anki geldiğimiz durum benim için çok zor ve yorucu. İlk başta her şey çok güzeldi ki bundan önceki ilişkimde çok yara aldım ve bir daha hayatıma kimseyi almamaya dek söz vermiştim ama şu anki erkek arkadaşım o kadar çabaladı ki anlatamam. İlk başlarda çok reddettim hatta önceki ilişkimde ötürü kürtaj olmak zorunda kaldım, benden uzak dursun diye bunu bile söyledim ama o hep çabaladı bu durumu kabullendi. Ben de bu çabasını gördüğüm için bir şans vermek istedim lakin zamanla inanılmaz değişti. Dehşet kıskançlıklar, kendi doğrularını dayatmaya çalışmalar, onun aile ve töre yapısına göre davranmam için zorlamalar.. Narsist olduğunu düşünüyorum. Çok kavga ediyoruz ve ben yorulduğum için hislerimi ağlayarak dışarı dökmek zorunda kalıyorum. Her seferinde yorulduğumu söylediğimde sen beni sevmiyorsun seninki sadece hoşlantı seven insan yorulmaz diyip beni bastırıyor. Her seferinde ben sinir krizleri, ağlama krizleri yaşadıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi şirinlikler yapıp sözler veriyor, gönlümü almaya çalışıyor. Bana bir gün bir cümlesi oldu “ bir gün benden gidersen nerede olursan ol seni bulacağım sen hep benimsin.” Onun içinde bulunduğu durumun sevgiden değil de takıntıdan olduğunu düşünüyorum. Kendisi Şırnaklı, has Kürtler. Tüm ailesi beni biliyor ve ciddi düşündüğünü dile getiriyor. Her neyse şimdilik söylemek istediklerim bu kadar. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yanım istemiyor onu ama bir yanım da beni durduruyor kalmam için. Lütfen bana yardımcı olur musunuz..

2 ayda benimsin tripleri, ailenin haberinin olması vs ne bu acele? Manyağın teki sana iyice bağlanıp yapışmadan kurtul bu çocuktan.
Takıntıdan başka hiçbir şey değil bunu ben de biliyorum ama beni öyle bir manipüle ediyor ki anlatamam ..

Hmmm. Zaten geçmişinizi anlatmışsız, o adamla bu yüzden bile olmaz. Profildeki kız sensen çok güzelsin. Ne gerek var çekmeye?

sevgilin narsist mi bilemem ama sende normal degilsin pek. iki aydır hayatında olan adama ne kadar baglandın da bu kadar falsoya ragmen kapının önüne koymuyorsun?

sevgilin narsist mi bilemem ama sende normal degilsin pek. iki aydır hayatında olan adama ne kadar baglandın da bu kadar falsoya ragmen kapının önüne koymuyorsun?
Ben çok çabaladım bitirmek için ama peşimi bırakmıyor aynı iş yerindeyiz ister istemez yüzyüze geliyoruz tabiki bu bir bahane olamaz biliyorum ama bir türlü kurtulamadım

Bu kadar toksikliği 3 ayda mı yaşadınız ? E maşallah, büyük başarı.
Narsisistliğe gelince, bu tanıyı uzman koyar ancak adamın da sizin de sağlıklı ilişkiler yaşayacak ruhsal olgunlukta olmadığınız kesin. 3 ayda insan anca oynaşır cilveleşir , sinir krizi geçirmeler, yorulmalar, ağlamalar normal mi ? E demek bu durumdan haz alıyorsunuz karşılıklı. Almıyorum deseniz de içinizdeki bi boşluğu dolduruyor bu kaotik ilişki. İradeniz varsa ayrılın şimdiden. Ayrılmazsanız da zaten hayatınızın büyük derslerinden olacak bu ilişki, hatta önceki ilişkinizi mumla arayacaksınız.

Erkeğin ailesinin ; kuaföre gideni, beraber tatile gideni ve kaynana oğluna daha çocukluktan ev işi yaptırmaldır.

Yoksa düşünsene;
-Eve istediğin saat giriyorsun
-Yat kalk oglum ama bana benim istediğim özelliklerde gelin getir deniyor
-Paşamda paşam sen sakın ev işine elini sürme erkeksin sen
-Arkadaşların hep aynı fikirde olduğun kişiler
-Canın sıkılmasın diye belirli internet sayfalarından başka siteye bile bakmıyorsun olurda düşüncelerinin yanlış olduğunu düşündüren biri çıkar diye

Ayrıca Ataerkil sistem ,tv, internet ve kaderci dinler, filmler alt beyinlerini ne yüklüyor;
-Kadın annedir ev işi yapar
-Kadının giyimini erkek dürtüsü belirler
-Kadın başka erkeklerle konuşmaz gülmez
-Kadın yani erkeklerin oynatacağı şekil vereceği bir heykeldir beyne işleniyor

Toplumun %60 erkeği bu yapılardan dolayı sorunlu . Sen ekstradan daha tehlikelileri seçiyorsun gibi geldi önceki ilişkinde de zorluk çekmen senin seçimlerinin hep aynı döngüde olduğunu gösteriyor bence.

Ayrıl ve şema terapi al bence.

bu konuyu ailenizle konuşsanız? bi de sonraki ilişkilerinizde geçmişi bu kadar ortaya dökmeyin, olan olmuş. bu adamdan kesinlikle uzak durun ama.

Asla sana uyumlu biri değil. Devam edersen ilerleyen zamanlarda giyimine her şeyine karışacak ailecek seni kontrol edecekler

En başta hiçbir şey demeden ortadan kaybolan sizsiniz. Sonra ne hikmetse adamın çalıştığı yerde işe başlıyorsunuz. Tuhaf..

En başta hiçbir şey demeden ortadan kaybolan sizsiniz. Sonra ne hikmetse adamın çalıştığı yerde işe başlıyorsunuz. Tuhaf..
İş bulamadığım için aynı avmde başlamak zorunda kaldım. Yani kasten olan bir şey değil. Babamı kaybettim, anneme de yük olmak istemediğim için acil çalışmam gerekiyordu

Herkese merhaba,
2 yıldır tanıdığım aynı fakültede olduğum bir adamla 2.5-3 aya yakındır beraberiz. Bundan 1 sene önce tanıştığımızda sevgili olmak için adım atmıştık lakin ben yapamadığım için hiçbir şey demeden hayatından çıkmak zorunda kaldım. Bu yaz bulunduğum bölgedeki Avmde işe başladım, o da zaten 4 yıldır orada çalışıyor. Biz bir olaydan sonra tekrar konuşmaya başladık gel zaman git zaman derken bir ilişkiye başladık fakat şu anki geldiğimiz durum benim için çok zor ve yorucu. İlk başta her şey çok güzeldi ki bundan önceki ilişkimde çok yara aldım ve bir daha hayatıma kimseyi almamaya dek söz vermiştim ama şu anki erkek arkadaşım o kadar çabaladı ki anlatamam. İlk başlarda çok reddettim hatta önceki ilişkimde ötürü kürtaj olmak zorunda kaldım, benden uzak dursun diye bunu bile söyledim ama o hep çabaladı bu durumu kabullendi. Ben de bu çabasını gördüğüm için bir şans vermek istedim lakin zamanla inanılmaz değişti. Dehşet kıskançlıklar, kendi doğrularını dayatmaya çalışmalar, onun aile ve töre yapısına göre davranmam için zorlamalar.. Narsist olduğunu düşünüyorum. Çok kavga ediyoruz ve ben yorulduğum için hislerimi ağlayarak dışarı dökmek zorunda kalıyorum. Her seferinde yorulduğumu söylediğimde sen beni sevmiyorsun seninki sadece hoşlantı seven insan yorulmaz diyip beni bastırıyor. Her seferinde ben sinir krizleri, ağlama krizleri yaşadıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi şirinlikler yapıp sözler veriyor, gönlümü almaya çalışıyor. Bana bir gün bir cümlesi oldu “ bir gün benden gidersen nerede olursan ol seni bulacağım sen hep benimsin.” Onun içinde bulunduğu durumun sevgiden değil de takıntıdan olduğunu düşünüyorum. Kendisi Şırnaklı, has Kürtler. Tüm ailesi beni biliyor ve ciddi düşündüğünü dile getiriyor. Her neyse şimdilik söylemek istediklerim bu kadar. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yanım istemiyor onu ama bir yanım da beni durduruyor kalmam için. Lütfen bana yardımcı olur musunuz..
Daha ilk 3 ayda böyle ağlamalar, sinir krizleri geçirmek sizce normalse devam edin. Bir de beni çok seviyor diyorsunuz. Bir de sevmese demek ki…

Herkese merhaba,
Adama hayır deyip iletişimi kesmek yerine en mahrem olayını sizden soğusun diye anlatmak.Bu kafaya gelmek için özel çaba mı gerekiyor yoksa doğuştan mı??? Gözünüz aydın adam soğumuş ,nefret ediyor ama elindeki oyuncağı bırakmak istemiyor sizin gitmeye gönlünüz yok dua edin de hevesi geçsin ya da başka bir kurban seçsin ( hiç istemem).....

Back
X