O biçim kafalar kardeşim . Bende byle yorumlar yapardım umarım yaşamazsın . Hçbr insan bunu yaşamasın . Kadın demiyorum bakın .Abla okadsr dayak yemissin,es ailesine saygı duyun demiyomus Allahm gercekten bunlar nasıl kafalar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O biçim kafalar kardeşim . Bende byle yorumlar yapardım umarım yaşamazsın . Hçbr insan bunu yaşamasın . Kadın demiyorum bakın .Abla okadsr dayak yemissin,es ailesine saygı duyun demiyomus Allahm gercekten bunlar nasıl kafalar![]()
İnşallah . Rabbim şaşırtmasın bir daha . Bir insan bile isteye kendine kötülük yaparmış onu anladım.İnşallah bir daha bu kadar kendi kendinize kötülük yapmazsınız
Şiddet görüp görüp niye döndünüz hep? Umarım artık yolunuza bakarsınız.
Evet maalesef öyle olur hep. Dozu artar. O yüzden ilk şiddette uzaklaşın derler.Her seferinde pişmanım bir daha olmayack diye götürdü ama şiddet hcbr zaman azalmadj artarak devam etti
Darısı diğer kurbanlara inşallah Allah tüm narsistlerden korusunŞimdi bile o kadar fark var ki . Sürekli kısır bir döngünün içinde gibiydim . Şimdi tekrar gitmeyince de ben suçlanıyorum . Çünkü artk onun şiddetini kabul etmiyorum. .oyuncağını kaybetti işte
Tek derdiniz kandırılmış olmak mı? İlk evlendiğiniz bu güne kadar ne kendinize değer vermiş ne de aşağılanmaya ses çıkarmışsınız.Bu kadar ayaklar altına alınınca ne olacak sandınız,değer görmek mi??Merhabalar arkadaşlar . 7 yıl süren bir evliliğim oldu ve evlendiğimin ilk ayından itibaren şiddet baş gösterdi . Eşimle evlendk aradan 6 ay geçti kendisi yurt dışına çalışma amaçlı sadece bir yıllığına gidip gelecegini syledi ve ben ailesi ile kalıyordum ölen abisinin eşi iki çocuğu .annesi babası kız kardeşleri hep beraber yani . Sadece 1 yıl sabret dedi ve bende kabul ettm . Eşim yurt dışına gittiğnde bende hamile olduğumu öğrendm . Tabi o sürede yenge sürekli uğraşırdı benimle ben takmazdım. .kadjn baba evine çıkıp gtti o da bu kadr kalabalığa dayanamadı . 2 yıl gelmedi snrasında gelnce onu kendi evine gnderdiler ayrı yaşadık ama ben daha eşimin kök ailesyle yaşıyordum . Bu evi de eşim alms tabi .
Gel zaman git zaman tam 4 yıl geçti eşim gelip giderdi hep izinli gelrdi ama bildiğinz kandırıyordu beni hani müdahale etmesem adam ömür boyu byle git gel yapar . Yurt dışından geldiği son senesinde telefonunda azar uygulamasını gördm ve bu benim bahanem oldu orda rahatsın dedm düzenin bozulmasın istiyorsun ama dedm benim de bir düzene ihtiyacm var .
Benim ev isteğim ona hep çok kötü bsy söylüyormuşum gbi geldi hep hırçınlaştı yeri geldi dayak da yedim . Daha sonrasında bu kaldı Türkiyede tabi ailesi de gtme etme dynce kaldı mecbr babasyla kavga ediyordu .
Hal böyleyken ben eşime madem ev alamıyoruz bari üst kata yapalım dedm . Tabi bunu yapmak da iki yılını aldı parası vardı ama insanlara çok kaptırdı yakın çevre ortamı çok kötydü herkes bir yerden bunu soydu anlayacgnz .
Tabi o aralarda benm dyaklar btmiyor . Ablası çıkıp geliyordu tatile bana işte sen el kızısın demeler . 3 çocuğunu üzerime bırakıp gidip çalışmalar falan . Eşim hc demezdi eşime saygılı olun dye .
Birgn gece uyuyorz saat 4 eşimin telefonu açık kalmstı ve yıllar snra ilk defa tuş kilidi açık elimdeydi . İnstgrama grdm . Ve kadınınn birine aynı şunu yazms “ bitanem işçilerin yemeğini verip geliyorum “ o an dünyam başıma yıkıldı ve sırf ben bunu gördm dye sabahına inanmıyorm dye hırpaladı baya beni . Affettm sebepsiz yere birgn yne beni çook kötü dövdü . Ama sadece evde degl dağ da taş ta . Babamlara geldm iki ay kaldım ve evim btmsti ev hevesyle geri döndm keske dönmeseydm . İki ayda yne iki kre dövdü beni . Birinde sevgilisi arqdı ve ben gördm dye . Diğerinde ise bi alışveriş saçmalığı . Ve adam son zamanlarda asla benle dışarı çıkmak istemezdi . Toparlıyorum . Şu an baba evindeym boşanma davamı açtm darp raporlarımı aldm bi işe girdm üstüme borç da bıraktı . Ama ben çalışır öderm ayaklarımın üzerinde dururum . Tek ağrıyan tarafım kandırılmış hissediyorum kendimi ve bunu kaldırmak çok ağır
O biçim kafalar kardeşim . Bende byle yorumlar yapardım umarım yaşamazsın . Hçbr insan bunu yaşamasın . Kadın demiyorum bakın .
Hayır . Olacakların önüne geçecek cesaret gerekliydi ve yoktu belki de bende . Ama şu andan bahsediyorum . Ne güzel ahkâm kesiyorsunuz . Allah kmseye yaşatmasın . Tabiki de haklısın keske en başından kabul etmeseydm . Kandım . Sevdim ve ebemin …. Gördm dyeym kısacaTek derdiniz kandırılmış olmak mı? İlk evlendiğiniz bu güne kadar ne kendinize değer vermiş ne de aşağılanmaya ses çıkarmışsınız.Bu kadar ayaklar altına alınınca ne olacak sandınız,değer görmek mi??
Artık geçmiş gitmiş,ama burada sizin konunuzu okuyan gençlere ders niteliği taşıyor konunuz.İlk aydan dayak varsa hemen oradan kaçmak gerekir,ana baba sahip çıkmıyor mu,devlete sığınmak rapor almak ,o adamdan kurtulmak gerekir,değil onunla yatmak mecbursan doğum kontrol hapını ikişer üçer yutmak gerekir.Çünkü bu hikayelerin sonunda yine kadın mağdur oluyor,çocuklu kadın kolay kolay bir yere sığmıyor.Şeref yoksunu kocalara hiç bir şey olmuyorHayır . Olacakların önüne geçecek cesaret gerekliydi ve yoktu belki de bende . Ama şu andan bahsediyorum . Ne güzel ahkâm kesiyorsunuz . Allah kmseye yaşatmasın . Tabiki de haklısın keske en başından kabul etmeseydm . Kandım . Sevdim ve ebemin …. Gördm dyeym kısaca
Korkmasınlar . Tuvalet temizlesinler yine de korkmasınlar. Çocuk varsa da devlete sığınsınlar derdini anlatmaktan çekinmesinler . En azndan byle daha şerefli bir hayatım var .Artık geçmiş gitmiş,ama burada sizin konunuzu okuyan gençlere ders niteliği taşıyor konunuz.İlk aydan dayak varsa hemen oradan kaçmak gerekir,ana baba sahip çıkmıyor mu,devlete sığınmak rapor almak ,o adamdan kurtulmak gerekir,değil onunla yatmak mecbursan doğum kontrol hapını ikişer üçer yutmak gerekir.Çünkü bu hikayelerin sonunda yine kadın mağdur oluyor,çocuklu kadın kolay kolay bir yere sığmıyor.Şeref yoksunu kocalara hiç bir şey olmuyor![]()