- Emoji Skoru
- 42
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi mimozamnerde
-
valla akrabam vs değilse def ederim ama yok mecburen görmem gereken biriyse ben onu delirtiyorum,manipüle etmeye bayılıyorlar en belirgin özellikleri huzursuzluk çıkartarak insanlara istediklerini yaptırmak kendilerini çok akıllı sanıyorlar,atıyorum perdeyi açmanı sevmiyor diyelim her açtığında kavga çıkartıyor ki bidahakine ya dur açmim şimdi kavga çıkar huzurumuz kaçar psikolojisine sokuyorlar insanı, her istediklerini bu şekilde elde ediyorlar bir süre sonra siz başkasının keyfine göre yaşayan hasta sinirli sindirilmiş bir insan olarak yaşıyorsunuz,burada ben devreye giriyorum anladığım dakika ben daha çok kavga edip daha çok bastırıyorum susup yerlerine oturuyorlar babam bu şekilde annemi,abimi muma çevirdi ama bende işlemiyor.Kızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Nasıl baş edebiliyorsunuz bunlarla ?
Çok merak ediyorum.
Kızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Çok merak ediyorum.
Aynı şekilde malesef, geçmiş aklıma geldikçe bunları yaşayan ben miyim, nasıl izin verdim diye sorgulayıp duruyorum.Benim eski eş narsist + mitomaniydi. Yani gitse alacağı teşhis bu olurdu. Off öyle bir manipüle edilmiştim ki geri dönüp baktığımda ben mi bunları yaşadım o dakika o kapıyı çarpmam gerekirdi. Hiç ben değilim onun yanındaki kişi demiştim.
Kendiniz farkettiyseniz şanslısınız. Mecbur iletişimse minimum iletişim, mecbur değilseniz yüm kapıları kilitleyin.
Aferin sana yaa hep yapmak istediğim şey ,ama bir iyilik hali geliyor ve ortamı bozamiyacak kadar iyi oluyorum.. gerçekten tam anlattığıniz gibi onca kötülük yapıp gicbirsey olmamis gibi seni alıngan ilan etmeleri tam delirmelikvalla akrabam vs değilse def ederim ama yok mecburen görmem gereken biriyse ben onu delirtiyorum,manipüle etmeye bayılıyorlar en belirgin özellikleri huzursuzluk çıkartarak insanlara istediklerini yaptırmak kendilerini çok akıllı sanıyorlar,atıyorum perdeyi açmanı sevmiyor diyelim her açtığında kavga çıkartıyor ki bidahakine ya dur açmim şimdi kavga çıkar huzurumuz kaçar psikolojisine sokuyorlar insanı, her istediklerini bu şekilde elde ediyorlar bir süre sonra siz başkasının keyfine göre yaşayan hasta sinirli sindirilmiş bir insan olarak yaşıyorsunuz,burada ben devreye giriyorum anladığım dakika ben daha çok kavga edip daha çok bastırıyorum susup yerlerine oturuyorlar babam bu şekilde annemi,abimi muma çevirdi ama bende işlemiyor.
Mesafe koyulmalıKızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Çok merak ediyorum.
Babam bir narsist.Malesef ki hepimizin hayatını mahvetti.Annem öyle birine 55 yıldır sabrediyor.Şimdi yaşlandı tabi.Gençliğindeki gibi kök söktürmeye çalışıyor ama artık biz de tükendik ve artık görmemeye takmamaya çalışıyoruz.Ben evlendim ama aklım annemde kardeşlerimde hep.Kızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Çok merak ediyorum.
Narsistle hayatında tutmaya devam ederek baş edilmez; mümkünse hayatından çıkarıp kurtulacaksın.Kızlar merhaba çevrenizde hiç narsist biri oldu mu ?
Çok merak ediyorum.
Hmm kaynanamda var sanırım uzaklaşacağımBenim eski eş narsist + mitomaniydi. Yani gitse alacağı teşhis bu olurdu. Off öyle bir manipüle edilmiştim ki geri dönüp baktığımda ben mi bunları yaşadım o dakika o kapıyı çarpmam gerekirdi. Hiç ben değilim onun yanındaki kişi demiştim.
Kendiniz farkettiyseniz şanslısınız. Mecbur iletişimse minimum iletişim, mecbur değilseniz tüm kapıları kilitleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?