Narsistmiş:(

Kızl varmıki
Sizin işiniz zor,böyle bir insanla yaşamak zor olmalı sizin için,sonuçta eşinize hasta gözüyle bakmanız gerekiyor,bu konuda size düşen sabırlı olmak,eşiniz tedavi olmak istiyormu bu hastalığı kabul ediyor mu o da önemli bir unsur.eğer kabul ediyorsa bu durumu sabırla iyileşmesini bekleyin ve ona destek olun.
şu an tam o dönem o günlerdeyiz...hafta sonu oldu bu açıklama.ben hazmetmeye çalışıyorum belki o da.kendimi koyvermiş durumdayım.gündüz gündüz alkol:(( şuan ilk günlerimizi hatırlatıyorum ona.belki benim mutsuzluğumu özlemlerimi anlayabilir diye..yazıyorum mesaj

Kısacası bu teşhis hakkında bilgisi olanlar lütfen birşeyler söyleyin ben napıcam şimdi

Bende narsisttim..narsisizm ilaçla değil terapiyle düzelir.en az birkaç yıl düzenli terapi görmesi lazım..ve kendisi istemezse asla düzelemez..bunu isteyecek farkındalığa sahip narsist cok azdır(ben baya istisnayım terapistimin dediğine göre) ve erkek narsistlerin %99,9 u aldatır çünkü sürekli farklı farklı kişiler tarafından devamlı onaylanmadan yaşayamazlar.işiniz çok zor açık konuşayım

Narsist hakkında bilgim yoktu gogleden baktım az önce ve anlatılan belirtilerin hemen hemen hepsi eşimde var:KK43:
Böyle biriyle yaşamak gerçekten çok zor olmalı konu sahibi Allah yardım etsin sana da bana da herkese :KK42:

Bir insanın nasıl bir geçmişi olur da narsist bir bireye dönüşür acaba?

Narsist ama beni de seviyor gibi bir çıkarıma nasıl ulaştınız?

Kaç yıllık evli olduğunuzu söylememişsiniz. Birlikte neden olmuyorsunuz peki?

Bi çok şey okudum şimdi bir çoğu bire bir eşimi anlatıyor :KK43: hep onun dedikleri doğru hep o haklı, herşeyi o bilir o yapar yaptığımı bazen beğenmez bi bahane bulur.
Etsuyu atmadığım çorbaya Etsuyu fazla olmuş demesi de cabası o_O of
Kafasını o çorbaya sokacaksın!! Allah sabır versin hakkaten. O yapsın yemeği daha iyisini biliyorsa!!

Kafasını o çorbaya sokacaksın!! Allah sabır versin hakkaten. O yapsın yemeği daha iyisini biliyorsa!!
Geçen Türk kahvesi istedi yaptım bi içti kahvesi çok olmuş dedi baktım evet çok az fazla olmuş ama öyle abartılacak kadar değil, Allah Allah her zamanki gibi yaptım niye böyle oldu ki diyorum adam ne dese beğenirsin kahve yapmaktan anlamam ama tadını gayet iyi bilirim ...
Neyse elinden zehir olsa içerim dedi içti yine de :KK48::KK51:

Yani beklemek çok zor araştırdım bakalım ...terapist açıkça sizin bu durumunuzu değiştirmek işteki başarınızı kimyanızı bozmak olabilir dedi eşime anlamadım nereye varacak

O zaman iş ve sosyal hayatı birbirinden ayıracak kadar etkili bir terapi görmesi lazım.
Herkes iş yaşamındaki şeyleri evine taşımıyor ve bunu başarabiliyorsa eşin de pekala bunu yapabilir.
Her şey iş demek mi? Evliliği, gelecekteki çocuklarıyla olan bağı ne olacak?

narsist kişiler genelde terapilere en zor cevap veren insanlar. bunun ilacı falan yok. ruhsal bir durum. sen istediğin kadar kendini suçla, o hiçbir konuda kendini suçlu görmez, en iyi o bilir, en iyi o yapar, o mükemmeldir. terapiye devam edeceğini sanmıyorum ama büyük konuşmayım. terapi almazsa o ömür sana geçmez, ya da bu durumla yaşamaya okey dersin, kabul edersin, onuda böyle kabul edeyim dersin.

Geçen Türk kahvesi istedi yaptım bi içti kahvesi çok olmuş dedi baktım evet çok az fazla olmuş ama öyle abartılacak kadar değil, Allah Allah her zamanki gibi yaptım niye böyle oldu ki diyorum adam ne dese beğenirsin kahve yapmaktan anlamam ama tadını gayet iyi bilirim ...
Neyse elinden zehir olsa içerim dedi içti yine de :KK48::KK51:
Nasil olsa iciceksin madem, o yemegi de yiyeceksin, tut su ceneni di mi ya?
Hersey de kulp bulan bir insan kadar fitil oldugum bisey yok. Birakip gidicen soyle 1 ay tatile, kiymetinizi anlayacak valla.
Olurda bir gun evlenirsem 2 ev fikri cok mantikli geliyor bana cidden. Hafta da maks 2-3 gun bir araya geleceksin. 7/24 yasanmaz bu erkek milletiyle. :KK72:

Nasil olsa iciceksin madem, o yemegi de yiyeceksin, tut su ceneni di mi ya?
Hersey de kulp bulan bir insan kadar fitil oldugum bisey yok. Birakip gidicen soyle 1 ay tatile, kiymetinizi anlayacak valla.
Olurda bir gun evlenirsem 2 ev fikri cok mantikli geliyor bana cidden. Hafta da maks 2-3 gun bir araya geleceksin. 7/24 yasanmaz bu erkek milletiyle. :KK72:
Ben bunlarla yaşamaya da alıştım he deyip geçiyorum da şu anası babası yüzünden temelli tatile çıkacam az kaldı yani :mad:

Onlar da mi sizinle yasiyor? Rabbim sabir versin, insallah bir vesile ile istediginiz huzura kavusursunuz.
Yok çok şükür ayrı yaşıyoruz da :KK43: yine de hep yanımızdalar sanki huzursuzluk çıkıyo işte anlaşamıyoruz ..
Neyse konu sahibinden de özür dileyelim konuyu dağıttık biraz :KK52:

Back
X