Nasi dogurcam ben ya :(???

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Kizlar merbaa su aralar gceleri skintilarm artti uyuyamyirm.
Uyuyamadikcada dogum dusuncelerine daliyorum
Elbetteki rabbm herkese nasip etsn bende saglikla oglumla birlikte evime doneym deee...
Ya bu dogum beni korkutuo
Belki erken basladm ama kafamda okadr coookk soru varki???
Epidural epidural her yazida goruyorm si epidural devlet hastanelerde varmikii
Yada biz isteyeblyomuyuzki
Sonraaa dogum ne kadar zor mesela hangi asamasi daha zor
Sakaryadaki bayanlarada seslenyoruuumm yakinlarda dogum yapipda deneyimlernizde anlatrmisinz
Ayy arastr arastr ordan oraya gecyorum sanrm napcami bilemedm konu actim ama gercekten kafamda nye bu kadar coook soru var
Birde kizlar su meryemana eli otinu duyan varmi dneyen ise yarayan..
Bi yakinimz umrede ondan rica ettm bulablrse alicak

Son düzenleme:
Planlasan da planladığın gibi gitmeyebilir normal dersin mecburen sezaryan derler vs. Benim gördüğüm her şey o gün o anda belli oluyor :) inşallah kolaycacık doğurursun. İsim düşündünüz mü merak ettim.

Ay sorma bide o var acaba sezeyanmi normalmi sezeryan soyledr normal boyledr zaten kafami cok bulandryolar
Evet evet dusnduk
Emir Ayaz istyoruz

O kadar zor olsa milyonlarca kadın doğurmaz

Bunu düşünüp kendinizi rahatlatin

Hadi ilk oldu ikinciyi üçüncüyü doğurmaz

Normal eğer herşey yolundaysa, adı üstünde normal olan şiddetle tavsiye ediyorum

Senin ve evladın için

Bak canım sana iki doğum yapmış birisi olarak anlatayım.şimdi seninki ilk olduğu için elbet acemi olacaksın biraz en güzel doğum spinal bana sorarsan ve bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde de var ama iyi araştır çünkü bu can yani.Gideceksin hastaneye sana verilen günde. Damar yolun açılacak ortalama 1 saat sonra ameliyathanede olacaksın belinden iki adet iğne vuracaklar ve aşağı taraf felç seni yatırdıkları gibi sedyeye başlayacaklar tabi sana sakinleştirici de veriyorlar devamlı.
Her şeyi hissedeceksin ama acı yok
10 dakika sonra bebek dünyaya gelmiş olacak
Ve onu temiZleyip gönderecekler
Sen dikilmeydi falan filan bi yarım saat daha ordasın
Çıktıktan sonra elbet uyuşukluğun geçince ağrın olacak ama hiiiç korkma ağrı kesici iğneler harika
Ertesi gün taburcusun
İlk 5 gün zorlanırsın ama 1 hafta sonra günlük işlerine başlayabilirsin
Tabi evdeki tatlı minnoş bebek sana izin verirse
Sağlıkla büyütmen dileğiyle

Bak aynen oyle dusunuyorm aslnda :) sonra bir ara ssaptyorum yalandan sancim geliyo inanirmisin :))

Ben düşünürdüm ki insanın canı en çok neyde yanıyo? Yani sancı evet acılı peki o ıkınma kısmı... kabızlık gibi düşünürdüm. Galibaaa şöyleymiş ikisi bir arada oluyo özel olarak ıkınmanın acısı yokmuş. Sancı ıkınmanı sağladığı için hatta güzel bir şeymiş. Şöyle 5 6 ıkınmada doğuruyolarmış. baya cahil işi kulaktan duyduklarımı anlattım da çok düşünme kafayı bozma, ya allah bismillah de olayı akışına bırak

Ayy cok sagolasin.
Ama cevreden duydugm kadarnla burda doguma doktorlar karar veryormus ondan bende burali dogum yapms bayanlarada danisaym dedm. Ee peki uyanikmi oluyosun yani ???

Simdi issizim ya ister istemez aklm kayiyo
Ayy sen benm dertlerimi bi bilseen ;(
Bak taktgm seye bak cok kilo aldm ya bacaklarimdaki catlaklar doktorun hemsirenin midesini bulandirirsa bakk bunu bile dusnyorm issizlikte son noktadaym dusun

Her Doğum farklıdır kötü Doğum hikayesi dinleme kulaklarını kapa arkadaşım o bebek illa bi şekilde doğacak bu kadar kendini strese sokma lütfen bana soruyorlardı orta yaşlı komşular korkuyormusun diye korkmuyorum diyordum Doğuda o kadar imkansızlıklar içinde küçücük 15,16 yaşında çocuklar ( çocuklar diyorum zira onlar benim gözümde daha çocuk kadın bile değillerki anne oluyorlar ) evlerde Doğum yapıyorlar bu kadar imkan içinde benmi doğurmayacağım diyordum kızımı normal doğumla dünyaya getirdim 13 saat sancı çektim tabiki kolay değildi ama acıdan ölünmüyor yoksa 2. 3. Çocuk hiç düşünülmez şimdi kızım iki yaşında çektiğim acının a'sını hatırlamıyorum bebeğinin mis gibi kokusunu içine çektiğin an bütün acılarını unutacaksın

Bak aynen oyle dusunuyorm aslnda :) sonra bir ara ssaptyorum yalandan sancim geliyo inanirmisin :))

)) Anlıyorum bende böyleydim bir çok kişi de böyledir elbette ama inan doğumdan sonra sende rahatlayacaksin, benimde kızım yaklaşık iki buçuk yaşında elhamdülillah ki, her anlamda normal, eski ,olması gerekenden yanayim sağlıkla doğum yapın insaAllah

Bakın bizi yaratan düşünen şu mükemmel vücudumuzun nizamını sağlayan bir Allah var

Evladımızın gözünu kulağıni safra kesesini dalağıni biz oturup esimizle yapmadık Rabbimiz hâlk etti yanı o mükemmel düzene kendinizi şükür ederek bırakın

Allah herşeyi yazdı sadece sen onu daha yaşamadın

Sizde evladiniz da sağlıkla kavuşun birbirinize insaAllah

Ayy cok sagolasin.
Ama cevreden duydugm kadarnla burda doguma doktorlar karar veryormus ondan bende burali dogum yapms bayanlarada danisaym dedm. Ee peki uyanikmi oluyosun yani ???
Yok canım niye doktor karar versin ki can senin çocuk senin olur mu öyle tabiki ben de normal doğum yap derim ama diğer seçeneklerden seçmen gerekirse en iyisi Spinal. Evet tamamen ayıksın herşey i yaşıyorsun görüyorsun harika bir tecrübe

Ayy insallah ama zaman yaklasinca yapcak bse bulamdgmdan birde cok meraklo bir kimseyim
Rabbim evladiniz bagislasn saglikla.buyusun

Simdi issizim ya ister istemez aklm kayiyo
Ayy sen benm dertlerimi bi bilseen ;(
Bak taktgm seye bak cok kilo aldm ya bacaklarimdaki catlaklar doktorun hemsirenin midesini bulandirirsa bakk bunu bile dusnyorm issizlikte son noktadaym dusun
Aahhahahahaha çook tatlısın ama evet acilen takıntılarını bırakmalısın:) örgü ör kitap oku dizi izle müzik dinle ama kurma:))

Ayy amin amin rabbm siznde evladinizi bagslasn
Iyiki konu acmisim nasii moral bulduummm
Cookk tesekkur ederm gerckten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…