- 26 Temmuz 2011
- 3.726
- 2.366
- 333
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Yapyorm aslnda :) birde tez canliyim kactane orgu oruyom :)Aahhahahahaha çook tatlısın ama evet acilen takıntılarını bırakmalısın:) örgü ör kitap oku dizi izle müzik dinle ama kurma:))
Tesekkur ederm canm saol :)Herkes nasıl doğuruyorsa sizde öyle doğuracaksınız
Kucağınıza aldıktan sonra acı macıyı unutuyorsunuz.
Rabbim hayırlı Doğumlar nasip etsin
Vallahi bilmiyorum ama bu halleriniz çok hoş yaYapyorm aslnda :) birde tez canliyim kactane orgu oruyom :)
Bsey sorablrmym bu gecelrri karnm nye sert oluyoki benm gunduz ne guzel uyuyorm birde bisey daha acaba her dogumda kesiyolarmi ki illa kesiceklermo yahu
Aminn canim saolasin coook tesekkur ederim hakkni helal etVallahi bilmiyorum ama bu halleriniz çok hoş yainşallah sağlıkla doğar oğlun. Darısı tüm isteyen bekleyen kadınların başına
vanm otu kullanmiyosunki sen doguma giderken suya birakiyomussun ole biseyler yazyoBilmediginiz otlari kullanmayin.. doktorunuza danisin.. muhtemelen ilk dogum oldugu icin korkuyorsunuz buda gayet dogal, pozitif yonunden dusunun ki hersey pozitif bebeginiz olacak.. dunyanin en guzel duygusu olsa gerek..
Tesekkur ederm canm saol :)
Yahu acaba dogum yapcak kimse dusuuyoda benmmi cok taktm suan dusuncelerdeyimm
Cnm kullanma.. benim bilgim yok ama doktoruna danismadan birsey yapma.. hamilesin cunku yan etki yapabilir..vanm otu kullanmiyosunki sen doguma giderken suya birakiyomussun ole biseyler yazyo
Amin Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömür sizinde evladınızı sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin İnşallahAyy insallah ama zaman yaklasinca yapcak bse bulamdgmdan birde cok meraklo bir kimseyim
Rabbim evladiniz bagislasn saglikla.buyusun
Kabizlik deilde sanki hamilelgn ilk zamani gbi gaz sikintisi varGeçen sene bu zamanlarda öyle tutuşuyotdum bende :)))
Şahset tavsiyem kabızlığa dikkat
Kabız olursan çekeceğin sancının acısı 20 kat daha fazla hissedersin vhalla :)
Iste bende icmeyi dusunmedimde okuyup doguma gderken suya koyma isini dusundum neyden sifa gelicegi belli olmazki ayy sevndm bi duruma ,)Amin Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömür sizinde evladınızı sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin İnşallah
Meryem ana otunuda sormuşsun ben doğumumda inandım kullandım inanmakla alakalı biraz daha önceden bir kavanoz suya Meryem suresini okumuştuk sancılarım başladığında annem kavanoza otu koymuştu bir yudum içtim içmeyede bilirsin senin tercihin Doğumdan hemen sonrada otu su içinden annem çıkarmıştı 7 saat boyunca 3 santim olan açılmam birden 7 santime çıkmıştı bu sayede suni sancı almak zorunda bile kalmadım belki ottandı belki değildi bilmiyorum ben inandım yaptım
Öyle garip bişey ki hergün tuvalete çıkmama rağmen kabızdım...anlamamışım bile yani...Kabizlik deilde sanki hamilelgn ilk zamani gbi gaz sikintisi var
Birde klasik donememe mide yanmasi arada sanci hareketleri acityo falan filan.
Evet sizin dogum hikayenizi okudum :)
Cok cok tesekkur ederim bilgiler ve guzel dileklerin icinMümkün mertebe az stres yapmaya çalış. Sezaryen de olsa normal doğum da olsa o doğumda bir anne bir bebek doğuyor. O anda yaşadığın acıları ise bebeğini gördüğün anda unutuyorsun.
Şayet normal doğum düşünüyorsan doktora danışarak doğumu kolaylaştıran egzersizlere başlayabilirsin.
Normal istersin sezaryen olur:) ben 41. Haftanın sonuna kadar normal doğum diye diretip bekledim. Sonunda zorunlu sezaryen oldum.
8. Aydan itibaren hergün kısa ılık duş alarak göğüslerini bebek sabunu ile yıka ve lansinoh kremle masaj yap demişti doktorum bana. Süt kanallarını açıyor ve emzirme döneminde göğüs çatlağını en aza indiriyor demişti doktorum. Siz yine de doktorunuza danışın.
Sağlıkla mutlulukla dünyaya gelsin oğlunuz.
Öyle garip bişey ki hergün tuvalete çıkmama rağmen kabızdım...anlamamışım bile yani...
He bide seyyy su dikisler cok acituomuÖyle garip bişey ki hergün tuvalete çıkmama rağmen kabızdım...anlamamışım bile yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?