• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasihat bekliyorum....

Psikolog adayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
21
6
1
28
Oncelikle herkese merhabalar. Derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum ve fikirlerinizi nasihatlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Benim 2 senelik bir erkek arkadasim var ve bu ilişki için çok çaba sarf ettim kendimi sevdirmek için çok ugrastim kendisi ikizler burcudur az cok karakterini tahmin edersiniz. Bir kaç kere ayrıldık baristik her seferinde yıkıldım mahvoldum ama bu kıs kasımda ayrıldık ve dik durdum normal atlattim. Karşıma birisi çıktı x kisisi diyelim. Bu kişiyle aynı dershanedeyiz bakismalar başladı derken konuşmaya basladik beni aşırı etkiledi derkenn 15 gün sonra ayrildigimiz sevgilim pişman olup döndü barisalim dedi yılların yaşanmisligi ile bi karar verdim ve baristik. Ama içimde uhte kaldı açıkçası x kişisi. Şuan hala sevgilime bir ilişkim var ama o kadar monotonlastik ki benimle ilgilenmiyor doğru düzgün günde toplam 1 2 saat konuşuyoruz o heyecan kalmadı ama ayrılmaya cesaret edemiyorum alışkanlık olduk artık . İşin kötü yanı burada başlıyor ben suan x kisi siyle konuşuyorum ara ara mesaj atiyo buluştuk bir kaç kere o kadar mutlu oluyorum o kadar heyecanlaniyorum ki kalbim çıkıyor onu görünce benimle çok güzel konuşuyor ilişkimın olduğunu biliyor lütfen anlamaya çalışın bu aldatmak değil çok farklı bir şey acaba aşık mi oldum x kişisine derken 2 senedir verdiğim çaba aklıma geliyo ama artık çok monotonlastik ayrilsam olmaz ayrilmasam olmaz.Hem kendime saçmalama 2 senelik ilişkin var yapma diyorum bir yandanda sürekli x kişisini düşünüyorum. Ve sanırım x kişisine hislerim var ne kadar içimde reddetmeye calissam da ... ne yapmayalım size ? Kötü düşünmeyin lütfen gönül ferman dinlemiyor( bu arada 19 yasindayim) o kadar berbat bir durum ki anlatamam

Son düzenleme:
Ben ikizler burcuyum. Zihindeki karisikliklarini az cok biliyorum. Ancak sana sunu söyleyeyim.. henuz 19 yasindasin ve iki yıllık iliskinden sıkılmışsın.. öncelikle yapacağın is bu ilikiyi bitirmek.. gercekten sevseydin zaten bir baskasiyla konusmazdin. cocuk seni ilgisiz birakiyor sende ilgiyi gordugun ilk yere atliyorsun.
X kisisiyle de konusmayi devam ettirme.. karsina illa ki iyi birileri çıkacak güzel bir ilişkin olacaktir. Ne kendine ne onlara yazik etme su asamada..

Sevgilinle sorunlarınız ne ? Neden ilgilenmiyor. Bir süre tanımaya çalışın x kişiyi size karşı davranışları nasıl.

Sevgilinle sorunlarınız ne ? Neden ilgilenmiyor. Bir süre tanımaya çalışın x kişiyi size karşı davranışları nasıl.
Kavga tartışma gibi bir şey yok ortada ama onunda sıkıldığını hissediyorum konusmalarimiz şu şekilde Günaydın nasılsın napiyosun hımm iyi bakalım sonra aradan 5 6 saat geçiyo napiyosun televizyon sen bende öyle anladım tamam :) bu aralar sürekli bu döngüde gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ama verilen emek var bi yandan da x kişisi de güzel konuşuyor konuşmasına ama onunda elinden ne gelir ki ben sebep olmak istemiyorum eğer ayrilirsan dedi o da üzülmemi istemiyor

Ben ikizler burcuyum. Zihindeki karisikliklarini az cok biliyorum. Ancak sana sunu söyleyeyim.. henuz 19 yasindasin ve iki yıllık iliskinden sıkılmışsın.. öncelikle yapacağın is bu ilikiyi bitirmek.. gercekten sevseydin zaten bir baskasiyla konusmazdin. cocuk seni ilgisiz birakiyor sende ilgiyi gordugun ilk yere atliyorsun.
X kisisiyle de konusmayi devam ettirme.. karsina illa ki iyi birileri çıkacak güzel bir ilişkin olacaktir. Ne kendine ne onlara yazik etme su asamada..
Zamanında o kadar çok sevdim ki suan ki Sevgilimi ama şimdi sevgimin azalmış olmasını da anlamlandiramiyorum nasıl oldu diyorum ve 2 sene hiç kimseyi gözüm görmedi ama bu x kişisine bunları hissediyorsam nasıl oldu bu diye düşünüyorum sadece

Kavga tartışma gibi bir şey yok ortada ama onunda sıkıldığını hissediyorum konusmalarimiz şu şekilde Günaydın nasılsın napiyosun hımm iyi bakalım sonra aradan 5 6 saat geçiyo napiyosun televizyon sen bende öyle anladım tamam :) bu aralar sürekli bu döngüde gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ama verilen emek var bi yandan da x kişisi de güzel konuşuyor konuşmasına ama onunda elinden ne gelir ki ben sebep olmak istemiyorum eğer ayrilirsan dedi o da üzülmemi istemiyor
Eğer ayrılırsan x kişi seninle çıkmak istiyor mu?

Sizi bu kadar yıkan birine dönünce ne bekliyordunuz ? İlk gün ki gibi olmasınımı bu sefer siz ayrılın ve önünüze bakın daha fazla zamanınızı heba etmeden

eğer sevgiline karşı hislerin bittiyse ayrıl. zaten cok sağlıklı gözükmüyor x kişisi olsa da olmasa da.

eğer sevgiline karşı hislerin bittiyse ayrıl. zaten cok sağlıklı gözükmüyor x kişisi olsa da olmasa da.
Haklısınız ben hala kabullenmek istemiyorum sevgimin bitmiş olmasını bi başkasına bir şeyler hissetmemi çünkü 2 yıldır hayatımda sadece o vardı açıkçası korkuyorum pişman olmaktan

Acikcasi böyle bir şeyi konuşmadik ama bana biz yarım kaldık mutluluğumuz guluslerimiz yarım kaldı dedi bu yarım kalmisligi tamamlamak istiyordur belkide ama ayrıl biz çıkalım gibi bir konuşma olmadı aramızda
O zaman biraz daha gözlemle ayrılıp x ile görüşürsün. Sevgilinle de zaten pek mutlu değilsin heralde.

Haklısınız ben hala kabullenmek istemiyorum sevgimin bitmiş olmasını bi başkasına bir şeyler hissetmemi çünkü 2 yıldır hayatımda sadece o vardı açıkçası korkuyorum pişman olmaktan
Zorlamana hiç gerek.Her şey ortada. Sen onu sevmiyorsun.Bence önce onunla hiç konuşma,görüşme. Özleyip ozlemedigine bak.Veya onsuz kafam daha mi rahat oluyor vs.Kendini gözlemle.Buna göre ya x i unutup sevgilinle devam et, veya sevgilinden den ayrıl.

şuan mutlu değilsen neyin pişmanlıgı olacak? en fazla bir müddet yalnız kalırsan keşke elimdekinden olmasaydım diye düşünebilirsin ama ne kadar doğru

Zorlamana hiç gerek.Her şey ortada. Sen onu sevmiyorsun.Bence önce onunla hiç konuşma,görüşme. Özleyip ozlemedigine bak.Veya onsuz kafam daha mi rahat oluyor vs.Kendini gözlemle.Buna göre ya x i unutup sevgilinle devam et, veya sevgilinden den ayrıl.
Sürekli düşünüyorum ya 2 senelik ilişkimi bitirince ilerde pişman olursam ya x kişiyle de umdugum gibi olmazsa diye ama belki de çok mutlu oluruz bu belirsizlik mahvetti beni şu karma denen olaydan da korkuyorum acikcasi

Back
X