- 16 Haziran 2016
- 21
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Psikolog adayi
Oncelikle herkese merhabalar. Derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum ve fikirlerinizi nasihatlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Benim 2 senelik bir erkek arkadasim var ve bu ilişki için çok çaba sarf ettim kendimi sevdirmek için çok ugrastim kendisi ikizler burcudur az cok karakterini tahmin edersiniz. Bir kaç kere ayrıldık baristik her seferinde yıkıldım mahvoldum ama bu kıs kasımda ayrıldık ve dik durdum normal atlattim. Karşıma birisi çıktı x kisisi diyelim. Bu kişiyle aynı dershanedeyiz bakismalar başladı derken konuşmaya basladik beni aşırı etkiledi derkenn 15 gün sonra ayrildigimiz sevgilim pişman olup döndü barisalim dedi yılların yaşanmisligi ile bi karar verdim ve baristik. Ama içimde uhte kaldı açıkçası x kişisi. Şuan hala sevgilime bir ilişkim var ama o kadar monotonlastik ki benimle ilgilenmiyor doğru düzgün günde toplam 1 2 saat konuşuyoruz o heyecan kalmadı ama ayrılmaya cesaret edemiyorum alışkanlık olduk artık . İşin kötü yanı burada başlıyor ben suan x kisi siyle konuşuyorum ara ara mesaj atiyo buluştuk bir kaç kere o kadar mutlu oluyorum o kadar heyecanlaniyorum ki kalbim çıkıyor onu görünce benimle çok güzel konuşuyor ilişkimın olduğunu biliyor lütfen anlamaya çalışın bu aldatmak değil çok farklı bir şey acaba aşık mi oldum x kişisine derken 2 senedir verdiğim çaba aklıma geliyo ama artık çok monotonlastik ayrilsam olmaz ayrilmasam olmaz.Hem kendime saçmalama 2 senelik ilişkin var yapma diyorum bir yandanda sürekli x kişisini düşünüyorum. Ve sanırım x kişisine hislerim var ne kadar içimde reddetmeye calissam da ... ne yapmayalım size ? Kötü düşünmeyin lütfen gönül ferman dinlemiyor( bu arada 19 yasindayim) o kadar berbat bir durum ki anlatamam
Son düzenleme: