nasıl açsam konuyu gerçekten bilemiyorum :(

severek evlendiler bi oğulları olacak nerden bilebilirdiki öyle biri olduğunu
Zamanında söyleseydiniz şikayet etseydiniz bilirdi.
Nice tecavüzcüler sapıklar da böyle geziyor ortada, aman sus aman ayıp aman bilmemne. Sonra adam 10 kişiye tecavüz ediyor, sustukça başkalarının da aynı kaderi yaşamasına sebep oluyoruz kusura bakmayın.

onun ergenlik dönemi olabilir ben 10 abim 18

yaşı fazlaymış.üzüldüm.
malesef bende küçükken yaşadım buna benzer bir şey.belki sizin durumdan da kötü ama yaşlarımız daha küçüktü.
arada aklıma geliyor. evli değilim ama evleneceğim elbet..

unutmak zorundasınız. bu saatten sonra dile getirseniz kime fayda ki..

kadına yazık ondan cocuk yapmıs babası dıye guvenıp emanet etmemelı
konu sahıbınede uzuldum buyuk travma
hıc muhattap olmayın aynı ortamda bulunmayın

neden korkuyorsun canım benim korkma Allah yardımcın olsun kötülük eden bir gün bulur. içini ferah tut şuan için elinden gelen bir şey yok bu sadece seni yıpratır

ben hep korktum liseye geçtiğimde annem evde yokken de bi kez denedi bıçakla saldırdım ve kendimi yatak odasına kilitledim annem gelene kadar da çıkmadım

Kesinlikle bagini koparmani tavsiye ederim sana bi uzmandan yardm almalisin asmak icin ama onu gormek sana hep eskiyi hatrlaticaktir.

Tam hatırlamıyor musun? En son ne zaman oldu peki? Ne zamana kadar devam etti?
Bir kez olan birşey miydi? Tekrarladı mı?
sürekli tekrarladı daha ileri seviyeye bile gitmeye kalktı ama ben hep korktum lisedeyken olmuştu en son onu öldürmekle tehdit etmiştim

ben hep korktum liseye geçtiğimde annem evde yokken de bi kez denedi bıçakla saldırdım ve kendimi yatak odasına kilitledim annem gelene kadar da çıkmadım
Iyi ki savunabilmişsiniz kendinizi ve daha kötüsü olmamış. Baskalarinin da bunları yaşamasını istemiyorsanız anlatıp rezil edin onu herkese, özellikle de eşine. Kendi çocuğunu da taciz eder bu pislik.

senin suçun olacak bi durum yok ki ortada. bu saatten sonra unutmaya çalış olanları mutlu olmaya bak.

Iyi ki savunabilmişsiniz kendinizi ve daha kötüsü olmamış. Baskalarinin da bunları yaşamasını istemiyorsanız anlatıp rezil edin onu herkese, özellikle de eşine. Kendi çocuğunu da taciz eder bu pislik.
bunu nasıl söylerim ben nişanlıyım bunu bi duyarsa rezil olurum 5 yıldır birlikteyiz ve yaza düğünğmüz olacak rabbim kısmet ederse kimseye soyleyemem

senin suçun olacak bi durum yok ki ortada. bu saatten sonra unutmaya çalış olanları mutlu olmaya bak.
buraya dökerek biraz rahatladım sadece evlendiğimde bir sorun çıkarmı diye düşünüyorum başka bişey düşünemiyorum

bunu nasıl söylerim ben nişanlıyım bunu bi duyarsa rezil olurum 5 yıldır birlikteyiz ve yaza düğünğmüz olacak rabbim kısmet ederse kimseye soyleyemem
Sen neden rezil olasın ki? Bu çok saçma olur, katil birini öldürünce nasıl ölen suçlu olmuyorsa sen de suçlu değilsin, utanması gereken o sapık. Rezil olacak olan o.

sürekli tekrarladı daha ileri seviyeye bile gitmeye kalktı ama ben hep korktum lisedeyken olmuştu en son onu öldürmekle tehdit etmiştim

O zaman mutlaka ama mutlaka bağını koparmalısın canım.
Hani çocukluktan meraktan orana burana mı dokunmaya çalıştı diye düşünemeyiz bu durumda.
Sen lisedeyken o bildiğin adam olmuş. Tabi lafın gelişi.
Tehdit ettiysen farkında olduğunun da bilincinde. Nasıl hala yüzüne bakar ya.

Kısa ve öz:
O senin abin değil.
Ne çocuğuyla ne eşiyle nede kendisiyle bir daha asla görüşme.
Ailenden soran olursa hoşlanmıyorum tavırlarında de vs. (bi bahane bulursun mutlaka)
Evlenmekten korkma, insan olan erkekler de var.
Bu olayı istesen de inan unutamazsın ama onu ve ailesini hiç görmemen senin için çok daha iyi olacak inan bana.

Son not:
Yalnız değilsin. Tacize uğramış bir sürü insan var. Ama birçoğu bunu söylemekten çekiniyor çünkü söyleyince herkes bilince olayın gerçek olduğunu idrak ediyorsun, kendine saklayınca arada aslında hiç yaşanmadı gibi bir bilinç altı savunma mekanizması çalıştırıyorsun (yok sayma).

buraya dökerek biraz rahatladım sadece evlendiğimde bir sorun çıkarmı diye düşünüyorum başka bişey düşünemiyorum
Bana kızmayın açık açık ifade edeceğim, evlendikten sonra hazır bakirelik sorunu da kalmadı diye bana saldırır mı diye soruyorsunuz galiba.
Ya da bu yaşadığınız olay sebebiyle ilk gece korkunuz mu var?
İlki daha akla yatkın, adam bu konuda sabıkalı, bir kez yapan bir daha yapar. Maalesef avutmak adına yapmaz falan diyemem, yapabilir. O sebeple tetikte olmanız gerek, eğer ailenize söylemeyi düşünmüyorsanız tabi. Evlilikten sonraki dönemde bu adamla yalnız kalmayın, evine falan gitmeyin, annenizin evine de kocanızla gidin.
Önerebileceklerim şimdilik bunlar.

Sen neden rezil olasın ki? Bu çok saçma olur, katil birini öldürünce nasıl ölen suçlu olmuyorsa sen de suçlu değilsin, utanması gereken o sapık. Rezil olacak olan o.
bunu gerçekten yapamam kendimi riske atamam nişanlıma aşığım beni çok mutlu ediyor ve çok romantik biri bende hep korku vardı erkekleere karşı ama o tam 1,5 yıl benim peşimden koştu ona yapmadığımı bırakmadım erkeklerden tiksiniyordm ama beni bu çukurdan nişanlım kurtardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…