- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
Zamanında söyleseydiniz şikayet etseydiniz bilirdi.severek evlendiler bi oğulları olacak nerden bilebilirdiki öyle biri olduğunu
onun ergenlik dönemi olabilir ben 10 abim 18
neden korkuyorsun canım benim korkma Allah yardımcın olsun kötülük eden bir gün bulur. içini ferah tut şuan için elinden gelen bir şey yok bu sadece seni yıpratırsanki hiç bişey olmamış gibi abilik yapıyo ben içimdekiyle kaç yılımız geçirdim ama bende burda derdimi açmak istedim kendimi aklıma geldikçe suçlı hissetmekten bıktım ilerde evlenince napıcam önümüzdeki yaz düğünüm olcak ve ben korkuyorum
onun ergenlik dönemi olabilir ben 10 abim 18
ben hep korktum liseye geçtiğimde annem evde yokken de bi kez denedi bıçakla saldırdım ve kendimi yatak odasına kilitledim annem gelene kadar da çıkmadımBen bu tür olayların saklanmasından yana değilim kesinlikle. Özgecan olayını hepimiz biliyoruz; o sapık katil daha önceleri minibüse binen kızların ellerini para alma bahanesiyle sıkı sıkı tutarmış, kızları dik dik süzermiş, kimse şikayet etmemiş. Kız kardeşine tecavüz etmiş, yine gereken yapılmamış. Göz ardı edile edile o adam en sonunda Özgecan'a tecavüz etmeye kalkıştı, sonra da işkenceyle öldürüp yaktı. Benim başıma böyle bir şey gelse susup uzaklaşmam asla, her yere herkese yayarım. İster iftira desinler, ister inanmasınlar ama insanlarda azıcık bir şüphe oluşsa bile yeter, bu kim bilir neleri engeller.
iç
imdekileri buraya dökerek belki biraz rahatlarım diye düşündüm
sürekli tekrarladı daha ileri seviyeye bile gitmeye kalktı ama ben hep korktum lisedeyken olmuştu en son onu öldürmekle tehdit etmiştimTam hatırlamıyor musun? En son ne zaman oldu peki? Ne zamana kadar devam etti?
Bir kez olan birşey miydi? Tekrarladı mı?
bir şey yaptı mı sana sadece yapmak istemesiyle mi kaldı. istersen cevap vermeyebilirsinben hep korktum liseye geçtiğimde annem evde yokken de bi kez denedi bıçakla saldırdım ve kendimi yatak odasına kilitledim annem gelene kadar da çıkmadım
Iyi ki savunabilmişsiniz kendinizi ve daha kötüsü olmamış. Baskalarinin da bunları yaşamasını istemiyorsanız anlatıp rezil edin onu herkese, özellikle de eşine. Kendi çocuğunu da taciz eder bu pislik.ben hep korktum liseye geçtiğimde annem evde yokken de bi kez denedi bıçakla saldırdım ve kendimi yatak odasına kilitledim annem gelene kadar da çıkmadım
yok yapmadı ama yapmaya çalıştı ben çırpınarak kaçtımbir şey yaptı mı sana sadece yapmak istemesiyle mi kaldı. istersen cevap vermeyebilirsin
bunu nasıl söylerim ben nişanlıyım bunu bi duyarsa rezil olurum 5 yıldır birlikteyiz ve yaza düğünğmüz olacak rabbim kısmet ederse kimseye soyleyememIyi ki savunabilmişsiniz kendinizi ve daha kötüsü olmamış. Baskalarinin da bunları yaşamasını istemiyorsanız anlatıp rezil edin onu herkese, özellikle de eşine. Kendi çocuğunu da taciz eder bu pislik.
buraya dökerek biraz rahatladım sadece evlendiğimde bir sorun çıkarmı diye düşünüyorum başka bişey düşünemiyorumsenin suçun olacak bi durum yok ki ortada. bu saatten sonra unutmaya çalış olanları mutlu olmaya bak.
Sen neden rezil olasın ki? Bu çok saçma olur, katil birini öldürünce nasıl ölen suçlu olmuyorsa sen de suçlu değilsin, utanması gereken o sapık. Rezil olacak olan o.bunu nasıl söylerim ben nişanlıyım bunu bi duyarsa rezil olurum 5 yıldır birlikteyiz ve yaza düğünğmüz olacak rabbim kısmet ederse kimseye soyleyemem
sürekli tekrarladı daha ileri seviyeye bile gitmeye kalktı ama ben hep korktum lisedeyken olmuştu en son onu öldürmekle tehdit etmiştim
Hiç birşey yapmayacaksan bile en azından başbaşa kaldığınızda yüzüne tükür!!yok yapmadı ama yapmaya çalıştı ben çırpınarak kaçtım
Bana kızmayın açık açık ifade edeceğim, evlendikten sonra hazır bakirelik sorunu da kalmadı diye bana saldırır mı diye soruyorsunuz galiba.buraya dökerek biraz rahatladım sadece evlendiğimde bir sorun çıkarmı diye düşünüyorum başka bişey düşünemiyorum
bunu gerçekten yapamam kendimi riske atamam nişanlıma aşığım beni çok mutlu ediyor ve çok romantik biri bende hep korku vardı erkekleere karşı ama o tam 1,5 yıl benim peşimden koştu ona yapmadığımı bırakmadım erkeklerden tiksiniyordm ama beni bu çukurdan nişanlım kurtardıSen neden rezil olasın ki? Bu çok saçma olur, katil birini öldürünce nasıl ölen suçlu olmuyorsa sen de suçlu değilsin, utanması gereken o sapık. Rezil olacak olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?