- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Psikolojik destek almak seni daha çok rahatlatır, yıllardır içine atmışsın, bununla tek başına mücadele etmişsin, bu çok büyük bir yük.buraya dökerek biraz rahatladım sadece evlendiğimde bir sorun çıkarmı diye düşünüyorum başka bişey düşünemiyorum
yalnız kalma gibi bir durumumuz olamaz diye düşünüyorum biz kalabalık bi aileyiz ailem memlekete ev yaptırdı ve onun işinden dolayı gitme problemleri var buna dayanarak yalnız kalmayı dşye düşünüyorum allah denk getirmesinBana kızmayın açık açık ifade edeceğim, evlendikten sonra hazır bakirelik sorunu da kalmadı diye bana saldırır mı diye soruyorsunuz galiba.
Ya da bu yaşadığınız olay sebebiyle ilk gece korkunuz mu var?
İlki daha akla yatkın, adam bu konuda sabıkalı, bir kez yapan bir daha yapar. Maalesef avutmak adına yapmaz falan diyemem, yapabilir. O sebeple tetikte olmanız gerek, eğer ailenize söylemeyi düşünmüyorsanız tabi. Evlilikten sonraki dönemde bu adamla yalnız kalmayın, evine falan gitmeyin, annenizin evine de kocanızla gidin.
Önerebileceklerim şimdilik bunlar.
Peki o halde, siz bunlarla daha çok uğraşmayıp kurtulmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Umarım profesyonel destekle birlikte bunu olabildigince aşar ve mutlu bir hayat, mutlu bir evlilik yaşarsınız.bunu gerçekten yapamam kendimi riske atamam nişanlıma aşığım beni çok mutlu ediyor ve çok romantik biri bende hep korku vardı erkekleere karşı ama o tam 1,5 yıl benim peşimden koştu ona yapmadığımı bırakmadım erkeklerden tiksiniyordm ama beni bu çukurdan nişanlım kurtardı
Lütfen psikolojik yardım alın. Çok faydasını göreceksiniz. Evlendiğinizde eşinizle sağlıklı bir ilişkiye sahip olmamanız için hiçbir sebep yok.yaşı fazlaymış.üzüldüm.
malesef bende küçükken yaşadım buna benzer bir şey.belki sizin durumdan da kötü ama yaşlarımız daha küçüktü.
arada aklıma geliyor. evli değilim ama evleneceğim elbet..
unutmak zorundasınız. bu saatten sonra dile getirseniz kime fayda ki..
Peki o zaman, taciz etme ihtimali azalıyor. Peki tam olarak neden korkuyorsunuz?yalnız kalma gibi bir durumumuz olamaz diye düşünüyorum biz kalabalık bi aileyiz ailem memlekete ev yaptırdı ve onun işinden dolayı gitme problemleri var buna dayanarak yalnız kalmayı dşye düşünüyorum allah denk getirmesin
ben bunu birine anlatırken asla o kişinin yüzüne anlatamam başımdan geçenleri nasıl anlatırım kendimi başıma gelenleri anlatamam yapamamPeki o halde, siz bunlarla daha çok uğraşmayıp kurtulmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Umarım profesyonel destekle birlikte bunu olabildigince aşar ve mutlu bir hayat, mutlu bir evlilik yaşarsınız.
korku şanki bütün erkekler aynı korkusu herşeyden herkesten şüphe duymaktan bıktım artık geceleri rüyalarıma giriyor bazen ve bundan korkuyorumPeki o zaman, taciz etme ihtimali azalıyor. Peki tam olarak neden korkuyorsunuz?
O adam kız kardesınede mı bunu yapmıiBen bu tür olayların saklanmasından yana değilim kesinlikle. Özgecan olayını hepimiz biliyoruz; o sapık katil daha önceleri minibüse binen kızların ellerini para alma bahanesiyle sıkı sıkı tutarmış, kızları dik dik süzermiş, kimse şikayet etmemiş. Kız kardeşine tecavüz etmiş, yine gereken yapılmamış. Göz ardı edile edile o adam en sonunda Özgecan'a tecavüz etmeye kalkıştı, sonra da işkenceyle öldürüp yaktı. Benim başıma böyle bir şey gelse susup uzaklaşmam asla, her yere herkese yayarım. İster iftira desinler, ister inanmasınlar ama insanlarda azıcık bir şüphe oluşsa bile yeter, bu kim bilir neleri engeller.
Ama çözülmesi için bu gerekiyorsa, kendini daha iyi hissedeceksen biraz cesaretle anlatmaya başlayıp kurtulabilirsin. O kişi senin gibi pek çok mağdur ile ilgilenmiş biri olacaktır. Birçoğumuz taciz ediliyoruz, elbette aynı seviyede değil. Ben de birçok kez taciz edildim, o anı hatırladığında hissettiklerine benzer şeyler hissediyorum, midem bulaniyor. Sen daha şiddetli yaşamışsın hem de yakınındaki birinden, bu daha zor tabi, ama yalnız değilsin, suçlu degilsin. Güçlü birisin, zor olaylarla tek başına onca yıl mücadele etmişsin. Bunu bir profesyonele de anlatabilecek güç sende var, sadece biraz cesaret.ben bunu birine anlatırken asla o kişinin yüzüne anlatamam başımdan geçenleri nasıl anlatırım kendimi başıma gelenleri anlatamam yapamam
Anladım, ama burada kimse bu konuda doğru yolu gösteremez size. Çünkü olay ruhsal bağlamda saplanmış kalmış ve bunu düzeltebilecek birisi varsa ki bu da konunun uzmanı oluyor. Yani doktora gitmeniz gerekiyor. Aksi takdirde kendi başınıza düşüne düşüne çözeceğinize daha beter düğümler atarsınız. Taciz olmasa da 2 büyük sır taşıdım, sizi anlayabiliyorum. Boğulana kadar düşündüm, sonra bir baktım ki yıllar olmuş ben her günümü o konuyla geçirmişim, yıllar diyorum. Hiç çözmeden, üstünü kapatıp, sandığa atmışım öylece, daha az aklıma gelmesine rağmen yine de unutmamışım ve bir arpa boyu yol katetmemişim.korku şanki bütün erkekler aynı korkusu herşeyden herkesten şüphe duymaktan bıktım artık geceleri rüyalarıma giriyor bazen ve bundan korkuyorum
Bu haberlerde pek yoktu ama evet, yapmış.O adam kız kardesınede mı bunu yapmıi
peki daha sonra senden uzaklaştı mı ne olduyok yapmadı ama yapmaya çalıştı ben çırpınarak kaçtım
korku şanki bütün erkekler aynı korkusu herşeyden herkesten şüphe duymaktan bıktım artık geceleri rüyalarıma giriyor bazen ve bundan korkuyorum
elimde olduğunca ondan kaçtım ve sonra hapse girdi 7 8 yıl kadar ve bende bu durumda rahatladım büyüdüm ve kendimi daha güçlü hissettim zaten daha sonra bana bi daha yaklaşmadı ya da fırsat mı bulamadı bilmiyorum zaten ben üniversiteye gittim sevgilim vardı şuan nişanlıyım ailem memlekete ev yaptırdı ve o da onlarla gitti ben asla gitmem çalışcam diye tutturdm ve gitmedim sonra o da şuan evli olduğu kızla evlendi ve bende kurtuldumpeki daha sonra senden uzaklaştı mı ne oldu
Hapse mi girdi? Hangi sebeple?elimde olduğunca ondan kaçtım ve sonra hapse girdi 7 8 yıl kadar ve bende bu durumda rahatladım büyüdüm ve kendimi daha güçlü hissettim zaten daha sonra bana bi daha yaklaşmadı ya da fırsat mı bulamadı bilmiyorum zaten ben üniversiteye gittim sevgilim vardı şuan nişanlıyım ailem memlekete ev yaptırdı ve o da onlarla gitti ben asla gitmem çalışcam diye tutturdm ve gitmedim sonra o da şuan evli olduğu kızla evlendi ve bende kurtuldum
kavgadan dolayıHapse mi girdi? Hangi sebeple?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?