nasıl açsam konuyu gerçekten bilemiyorum :(

yalnız kalma gibi bir durumumuz olamaz diye düşünüyorum biz kalabalık bi aileyiz ailem memlekete ev yaptırdı ve onun işinden dolayı gitme problemleri var buna dayanarak yalnız kalmayı dşye düşünüyorum allah denk getirmesin

Peki o halde, siz bunlarla daha çok uğraşmayıp kurtulmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Umarım profesyonel destekle birlikte bunu olabildigince aşar ve mutlu bir hayat, mutlu bir evlilik yaşarsınız.

Lütfen psikolojik yardım alın. Çok faydasını göreceksiniz. Evlendiğinizde eşinizle sağlıklı bir ilişkiye sahip olmamanız için hiçbir sebep yok.

Peki o zaman, taciz etme ihtimali azalıyor. Peki tam olarak neden korkuyorsunuz?

Peki o halde, siz bunlarla daha çok uğraşmayıp kurtulmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Umarım profesyonel destekle birlikte bunu olabildigince aşar ve mutlu bir hayat, mutlu bir evlilik yaşarsınız.
ben bunu birine anlatırken asla o kişinin yüzüne anlatamam başımdan geçenleri nasıl anlatırım kendimi başıma gelenleri anlatamam yapamam

Böyle şeyler pek kolay unutulmuyor ne yazık ki...belki bir psikoloğa gidip anlatabilirsiniz.o sizi yönlendirir.

O adam kız kardesınede mı bunu yapmıi

ben bunu birine anlatırken asla o kişinin yüzüne anlatamam başımdan geçenleri nasıl anlatırım kendimi başıma gelenleri anlatamam yapamam
Ama çözülmesi için bu gerekiyorsa, kendini daha iyi hissedeceksen biraz cesaretle anlatmaya başlayıp kurtulabilirsin. O kişi senin gibi pek çok mağdur ile ilgilenmiş biri olacaktır. Birçoğumuz taciz ediliyoruz, elbette aynı seviyede değil. Ben de birçok kez taciz edildim, o anı hatırladığında hissettiklerine benzer şeyler hissediyorum, midem bulaniyor. Sen daha şiddetli yaşamışsın hem de yakınındaki birinden, bu daha zor tabi, ama yalnız değilsin, suçlu degilsin. Güçlü birisin, zor olaylarla tek başına onca yıl mücadele etmişsin. Bunu bir profesyonele de anlatabilecek güç sende var, sadece biraz cesaret.

korku şanki bütün erkekler aynı korkusu herşeyden herkesten şüphe duymaktan bıktım artık geceleri rüyalarıma giriyor bazen ve bundan korkuyorum
Anladım, ama burada kimse bu konuda doğru yolu gösteremez size. Çünkü olay ruhsal bağlamda saplanmış kalmış ve bunu düzeltebilecek birisi varsa ki bu da konunun uzmanı oluyor. Yani doktora gitmeniz gerekiyor. Aksi takdirde kendi başınıza düşüne düşüne çözeceğinize daha beter düğümler atarsınız. Taciz olmasa da 2 büyük sır taşıdım, sizi anlayabiliyorum. Boğulana kadar düşündüm, sonra bir baktım ki yıllar olmuş ben her günümü o konuyla geçirmişim, yıllar diyorum. Hiç çözmeden, üstünü kapatıp, sandığa atmışım öylece, daha az aklıma gelmesine rağmen yine de unutmamışım ve bir arpa boyu yol katetmemişim.

korku şanki bütün erkekler aynı korkusu herşeyden herkesten şüphe duymaktan bıktım artık geceleri rüyalarıma giriyor bazen ve bundan korkuyorum

canim bu durum ilerde cinsel hayatini etkileyebilir.
uzman destegi almalisin ve bu durumu esin olacak insanla paylasmalisin.
cok sukur emellerine ulasamamis adi serefsiz,kendini koruyabilmissin ama hakli olarak psikolojik olarak cok etkilenmissin.
inaniyorum ki cok sIkinti verici bi durumdur Allahim kimseyi,kimsenin evladini boyle hayvanlarla karsilastirmasin.boylelerine firsat vermesin.

peki daha sonra senden uzaklaştı mı ne oldu
elimde olduğunca ondan kaçtım ve sonra hapse girdi 7 8 yıl kadar ve bende bu durumda rahatladım büyüdüm ve kendimi daha güçlü hissettim zaten daha sonra bana bi daha yaklaşmadı ya da fırsat mı bulamadı bilmiyorum zaten ben üniversiteye gittim sevgilim vardı şuan nişanlıyım ailem memlekete ev yaptırdı ve o da onlarla gitti ben asla gitmem çalışcam diye tutturdm ve gitmedim sonra o da şuan evli olduğu kızla evlendi ve bende kurtuldum

Hapse mi girdi? Hangi sebeple?

Buraya anlatabilmen bile büyük adım bence.bu senin suçun değil.bütün erkekler böyle mi ye gelirsek bence aile önemli.kardeslik değeri ailede kadına verilen önem önemli.bir libidoları var evet bunu ne şekilde kullandık arı da ahlak.ahlak da önce ailenin tutumuyla başlıyor.
Erkek kardeşin bunu sana yapmadan önce çocukluğunda muhtemelen bir taciz ya da şiddet dayak olayı yasadı.
Yani bütün erkekler böyle değil.nişanlının ailesine nasıl bşr çocukluk geçirdiğine bak şüphelerin varsa

çocuk istismarı ciddi travmatik bir olay. hele de kafaya takıp bunu tekrar tekrar yaşayan biriyseniz çok daha kötü.
şiddeti nedir bilemiyorum ama evlendiğinizde eşinizle olan yakınlaşmanıza engel teşkil edeceğiniz ve durumun altından kalkamayacağını düşünüyorsanız mutlaka profesyonel destek alın.
Allah kahretsin öyle abiyi ayrıca, pis herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…