Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. Yaklaşık 10 aylık evliyim evliliğimizn ilk aylarında eşimin ailesinin yanına gitmiştim bi hafta sonra döndüğümde internet geçmişine baktığımda eşimn malum sitelere girdiğini gördüm. Sorun yaptm,kızdım,küstüm.. ama yanında olmadığım için diyerek anlamaya çalıştım anlayamasamda.. Ve bikaç hafta önce telefonda google playdan bi oyun indircektm onun telefonundan ve orda aradığını gördüm, annemler bizdeydi ona gösterdm benmle alakası yok gibi el hareketi yaptı sonra odaya çağırdı beni,yeminler etti eskiden kalmış dedi. akşam oldu telefonun internet geçmişine baktm ve daha bi hafta içinde izlediğini gördüm.Ve yine tartışmalar.. affettireceğini söyledi ve şans istedi tabi 10 aylık evliyken daha bunları yaşamak insanın zoruna gidiyo ama ne yapacağım bilmiyorum. Bi tarafım affedemiyor, bi tarafmda annemler onu bu kadr severken, beni ne kadar sevdiğini düşünürlerken nasıl onlara ayrılcam diyeceğim. İnanın bilmiyorum. siz olsanız ne yapardınız, yada affedenler nasıl üstesinden geldinz?