• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl affederim?

:kkk:KK dan öğrendiğim bişey varsa
affet affet adam yine bildiğini yapar
sanırım bu alışkanlık gibi bir şey artık yapmaz bitti diyemiyor kimse

Bana kalirsa bole bisey yapma da aldatmadir benzer durumu yasadim ama tabi ki ayrilmayi dusunmuyorum bana kalirsa siz de dusunmeyin cok iyi anliyorum sizi insanin kalbinde asla kapanmayacak cok buyuk bir yara halinde kaliyor ve hic unutulmuyor ben surekli hatirlasam da ona asla soylemiyorum artik unutmus gibi davraniyorum o seviyorum dediginde ben de diyorum yalan da degil ama o kocaman sevgimin azaldigini bilmiyor cok uzulurdu soylesem

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. Yaklaşık 10 aylık evliyim evliliğimizn ilk aylarında eşimin ailesinin yanına gitmiştim bi hafta sonra döndüğümde internet geçmişine baktığımda eşimn malum sitelere girdiğini gördüm. Sorun yaptm,kızdım,küstüm.. ama yanında olmadığım için diyerek anlamaya çalıştım anlayamasamda.. Ve bikaç hafta önce telefonda google playdan bi oyun indircektm onun telefonundan ve orda aradığını gördüm, annemler bizdeydi ona gösterdm benmle alakası yok gibi el hareketi yaptı sonra odaya çağırdı beni,yeminler etti eskiden kalmış dedi. akşam oldu telefonun internet geçmişine baktm ve daha bi hafta içinde izlediğini gördüm.Ve yine tartışmalar.. affettireceğini söyledi ve şans istedi tabi 10 aylık evliyken daha bunları yaşamak insanın zoruna gidiyo ama ne yapacağım bilmiyorum. Bi tarafım affedemiyor, bi tarafmda annemler onu bu kadr severken, beni ne kadar sevdiğini düşünürlerken nasıl onlara ayrılcam diyeceğim. İnanın bilmiyorum. siz olsanız ne yapardınız, yada affedenler nasıl üstesinden geldinz?

Ben burda ki kadınların rahatlığına hayret ediyorum bazen. Ya adam evlenmis artık kendi namahremi var karısı var daha ne diye elin karısını izler B'de bundan zevk alır. Bu nasıl
Bi anlayış iğrençlik. Bence kesinlikle kabul edilir degil. Hele ki bu kadar taze evliyken
Bunun hamileliği de var

Son günlerde bunla ilgili ne konu açıldı ya? Bende şüphelenmeye başladım bak benimki de izliyo mu acaba.. Gerçi ergen miyim izlicem diyo saçma buluyo ama :) Başıma gelmediğinden ne tepki verirdim bilemedim.. Boşanmak olmaz ama sanırım fena burnundan getirirdim :1:

Sony Xperia Z

yahu bari allahi duzgun yazin. harf basina para mi kesiyorlar?
Afedrsn cnım ya telden grdgm ıcn yazamym bzen;-)
Niye bukadar abarttinizki erkek yani ne var bunda evde izlemeyip baska kadinlarami gitsin izlemedim diyen erkek yalan soyler bence bu gibi konularda bosanma dusunulmesi cok yanlis bence

Yok cnım ztn bosan falan dmdm ben ama aftmesı zordur galba hrkz ızlermı blemem ama daha 10aylık ewlıler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk önce burada herkesin dediği gibi oturup konuşmak neden izlediğini öğrenmek daha mantıklı, tabiki yalan atması hoş değil ama devamlı böyle yalanlar söylüyorsa o zaman sıkıntı var.

Erkek birçok sebepten dolayı böyle filmler izleyebilir ki arkadaşlarda bunu yukarıdaki yorumlar da belirtmiş. Fantezi için olabilir kendini geliştirmek için olabilir. Seninle yapmak istediği ama söylemediği şeyler vardır onun için olabilir yanlış anlama ama tatmin olamadığı için olabilir. Yani bir çok sebep var.

Bunun en güzel yöntemi sakin olup etraflıca bu konuyu konuşmak. Erkekler genelde 2 yada 3 gün ilişkiye girmez ise böyle bir eğilimde olabilir. Ama tam tatmin olan bir erkek 1 hafta geçse dahi böyle şeylere bakmak istemez. tecrübe ile sabittir. Por.no izlemesi hatta seninle izlemesi normal bir durum ikinizde bir birinize helalsiniz ve bu sınırları aşmadığı sürece niye sorun olsun.

Aldatma konusuna gelince canım yukarıda yazdım bir erkeğin bir kadından çok farklılıkları var. Erkek için bu bir ihtiyaç ve 2 yada 3 gün düzenli ilişkisi olan erkek ve eşi tarafından tam anlamıyla tatmin edilen hiç bir erkek karısını aldatmaz. Bu aynı yemek yemek gibidir.

Tam doyduğun zaman Can'ın başka yemekleri istemez. Bu senin elinde sana bağlı dinimizdede zaten diyor eşiniz sizi yatakta bekliyor ise elinizde ne iş varsa bırakın. Onun ihtiyacını karşılayın diye. Biraz uzun yazdım kusura bakma ama bunlar anlattıklarım yaşanmış tecrübelerimdir.

Erkekler genelde böyle şeyler izler bu demek degil seni beğenmiyor.böyle birşey için boşanmak bence biraz abartılı

bence bu erkeklerin bekarlıktan kalma bi alışkanlığı,
evet gurur kırıcı oluyor senden habersiz böyle bir şey yapınca
ama abartmamak gerek boşanmak çok abartılı bi yaptırım olur,uyar güzelce
biraz da suyuna git inat ettirme,eğer yapabilirsen beraber izleyelim de
izliyorlar ama eminim oradaki kadınların yerine sizi ve erkeklerin yerine de kendilerini koyuyorlar,
mantıken böyle düşünüyorum :1:

İlk önce burada herkesin dediği gibi oturup konuşmak neden izlediğini öğrenmek daha mantıklı, tabiki yalan atması hoş değil ama devamlı böyle yalanlar söylüyorsa o zaman sıkıntı var.

Erkek birçok sebepten dolayı böyle filmler izleyebilir ki arkadaşlarda bunu yukarıdaki yorumlar da belirtmiş. Fantezi için olabilir kendini geliştirmek için olabilir. Seninle yapmak istediği ama söylemediği şeyler vardır onun için olabilir yanlış anlama ama tatmin olamadığı için olabilir. Yani bir çok sebep var.

Bunun en güzel yöntemi sakin olup etraflıca bu konuyu konuşmak. Erkekler genelde 2 yada 3 gün ilişkiye girmez ise böyle bir eğilimde olabilir. Ama tam tatmin olan bir erkek 1 hafta geçse dahi böyle şeylere bakmak istemez. tecrübe ile sabittir. Por.no izlemesi hatta seninle izlemesi normal bir durum ikinizde bir birinize helalsiniz ve bu sınırları aşmadığı sürece niye sorun olsun.

Aldatma konusuna gelince canım yukarıda yazdım bir erkeğin bir kadından çok farklılıkları var. Erkek için bu bir ihtiyaç ve 2 yada 3 gün düzenli ilişkisi olan erkek ve eşi tarafından tam anlamıyla tatmin edilen hiç bir erkek karısını aldatmaz. Bu aynı yemek yemek gibidir.

Tam doyduğun zaman Can'ın başka yemekleri istemez. Bu senin elinde sana bağlı dinimizdede zaten diyor eşiniz sizi yatakta bekliyor ise elinizde ne iş varsa bırakın. Onun ihtiyacını karşılayın diye. Biraz uzun yazdım kusura bakma ama bunlar anlattıklarım yaşanmış tecrübelerimdir.[/QUOTE
yok normalde yalan söyleyen biri değil. biraz daha üstesnden geldm sanırım. onunda pişman olduğuna inandm sadece ilerde aldatma boyutuna ulaşırsa diye korkuyodm ama olmaz inşallah ne diyeyim. ama şuan kendmi daha iyi hissediyorum ilk zmanlara göre

Sende git onla beraber izle sorun cikaricakmi bakalim elin adamina baktigini gorunce

Back
X