Nasıl alışacak arkadaşlar

Zeliha nur

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
31
2
6
25
4 günlük bebeğim var. Sarılık yüksek çıkınca hastanede mama takviyesi verdik. Eve gelince de gündüzleri hep uyuduğu için asla emmiyordu yine mama verdim gece emiyordu. Artık göğsümü istimiyor ağzına alıyor bekliyor ya da ağlıyor. Sütümü sağıp içiriyorum bende tekrar nasıl göğsümü tutacak?

Merhabalar. Göğsünüzdeyken önceden sağdığınız sütü şırıngayla yavaş yavaş damlatabilirsiniz bu sayede tutabilir. Böyle bir yöntem görmüştüm umarım faydalı olur.

Gündüz nasıl sürekli uyuyor. Uyanmıyorsa sarılık değeri artmıştır. Mutlaka uyandırıp emzirmeye çalışın. Sütünüzü sağıp yavaş şekilde verin mamanın ve sütün hızlı akışına alışırsa geri dönmesi zor oluyor. Silikon uç deneyin bir süre ama onu da sürekli yapmamanız lazım. Ben sürekli denedim 20 günün sonunda emmeye başladı. Meme ucunu elinizle tutup bebeğin ağzına üst damağına değecek şekilde vermeyi tutturmayı deneyin.

Normal biberon yerine kaşık biberon kullanırsanız meme reddi olmaz. Mutlaka geri döner memeye endişelenmeyin daha çok minik. Emmese de memede tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…