nasıl altından kalkıcam :(

teşekkür ederim canım..tuvaleti eşim yaptırmış :) çok mutluyumm....haftaya boya işine girdiğimiz gibi halıları kaldırcam sonra toparlıcam işte inşallah umarım

hayali bile güzel miss gibi ev...canım hem maddi hemde zaman engel oldu birde araya kurban bayramı girdi..ancak işte...

Olsun olsun havalar iyi o kadar kötü değil. Biz el birliği ile 2 günde hallettik annemle. Şükredelim ki onu yaptırabiliyoruz. Nasıl evlerde oturanlar var. Çok güzel oluyor ama yeni bir eve taşınmış gibi. :) Allah kolaylığını verir canım. Şimdiden güle güle otur.

kelimelerinizin sonu hep -caz, -cam vb.. ile bittiği için çokta işiniz uzun sürmez bence üzülmeyin
bkz. yıkatıCAM
yaptıraCAZ gibi..

Ustaların yapacağı işler hallollduktan sonra karar verip sıraya koyup bi azimle başlasan bir haftada biter Gözünde büyütürsen hiç başlayamazsın valla

çok fena gaza geldim şimdi bile başlayabilirim

ayy eşim tuvaleti yaptırmış oleyyy....

Allah razı olsun canım..bende bitiricem ya annecim gelir bana yardıma :)
her anıma şükrediyorum olmayanlarada dua ediyorum..

teşekkür ederim canım..tuvaleti eşim yaptırmış :) çok mutluyumm....haftaya boya işine girdiğimiz gibi halıları kaldırcam sonra toparlıcam işte inşallah umarım

benimde wc su akıtıyor alt kata akşam akşam benimkide sifonu çıkardı attı, sizin ustayı bizede gönderiverin

keşke öyle olsa...temizliği zaten başlı başına olay...süper güç annem yardım etçek işler çabucak bitçek
valla ben başlamadım bile...
gözüm kesmiyor
evim çok kirliiii
yağmurlar başladııı felann filannn kasma o kadar biter inşaallah..

Ahh ahh bende düşünüyorum bakin simdi izindeyim hem de 2 ay..
4 günüdür temizlik yatiyorum havalarda sogudu daha kisliklari yikiycam montlar var onlari da yikiycam yatak odami duzenliycem evi temizliycem is yap yap bitermi ya camasirlarla basim beladaaa sanada kolay gelsin

boyacıyla fayanscıları ve pimapencılerı aynı gunlerde cagırın hepsıbırden kardes kardes calssınlar hee onlar gelmeden oncede halılarınızı toplıcaksınız ya hemen verın yıkamacıya ısler bıtene kadar onlarda gelsınler sonrakı gunlerdede bırını cagırın temızlıge o temızlık yapıp koltuk yıkarken sızde perdelerınızı halledersınız :)

valla ben başlamadım bile...
gözüm kesmiyor
evim çok kirliiii
yağmurlar başladııı felann filannn kasma o kadar biter inşaallah..

kasıma kadar bitirmem lazım sonra akraba günü var en az 10 çeşit mama yapılıyor telaşım olcak yine

birini çağıramıcam temizliğe malesef annecimle yapçaz...kocam tuvaleti yaptırmış bugün pimapenciden fiyat almış ama 2000 dedi çok geldi yarın başkasından fiyat alcaz..boyacıda bugün eve bakmaya gelcek fiyat konuşcaz..herşey boyacının gelmesine yani..

ahh canım Allah sanada kolaylık versin...temizlikten sonra temiz tutmakta önemli..

öncelikle, arka balkon için ölçü aldırın. pencereler hazırlanırken fayansları yaptırın = fayans tozu çok fena çünkü her yer batıcak. en fazla 4-5 gün sürecek. fayanslar bittiğinde pencereniz hazır olacak onu takdırın. merak etmeyin pencereciler o kadar pislik çıkarmayacaktır. bunlar yapılırken mümkünse ewinizde biri olursa çok daha iyi olacaktır tabiki. Sizde bir yandan bu sırada dolap arayışını bitirmiş olursunuz. kıyafetlerinizi dolaba yerleştirirkende yazlık kışlık ayırırsınız. salon koltuğu yıkatmakda hiç bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…