Nasıl Anlaşılır ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.442
43.942
798
Birinin numaranızı rehber kaydettiğini anlamanın bir yolu var mı ? Anlayabilir miyiz ? Diyelim Whatsap da resim herkese açık o yüzden oradan anlayamayız ama bir yolu var mı?
genelde çoğu kişi wp resmini herkese açık kullanıyor. Buna ben dahil.

Durumu ve son görülmesi de açık mı? Değilse rehberinde kayıtlı olma ihtimali olmayan bir telefona kaydedip o şekilde karşılaştırma yaparak anlayabilirsiniz bir ihtimal. Örneğin, son görülmesi size gözüküyor; ama kaydettiğiniz diğer telefonda gözükmüyorsa kayıtlısınızdır. Hepsi herkese açıksa, anlama yolu yok benim bildiğim kadarıyla.

Bütün anlama yolları kapalı gibi artık. Durum paylaştığınızda kayıtlı olsanız bile son görülmesini kapatıp bakabilir durumunuza. Çünkü son görülmeyi kapattıktan sonra durumlara bakılırsa isimler gözükmüyor anlayacağınız.

Sen kimsenin kine bakmiyon diye baskasi seninkine bakmiyor mu zannediyon
Yada goruldun kapali o yuzden kimsede gozukmuyorsun onlarda seninkine baktigi gorulmuyor
Ortaya yazma, alıntılarla konuş kime dediğin anlaşılmıyor böyle, su siteyi kullaniyosunuz madem, bilinçli kullanin lütfen

zor. mavi tik kapalıysa durumlara bakma olayı elde patlıyor zaten. artık son görülmeyi kişiye özel açıp kapama özelliği de geldi mi gelecek mi ne öyle bişey var. ek olarak mesela eskiden mavi tik kapalı olsa bile ses kaydı attığınızda eğer karşı taraf kaydı dinlediyse mikrofon simgesi mavi oluyordu böylece kaydı dinlediğini anlıyorduk ama artık o da mavi olmuyor yani kaydı dinleyip dinlemediğine dair bir ipucu bile alamıyoruz artık. yakında çevrimiçi olma durumunu da kişiye özel yapma özelliği falan gelir. eski sevgililerin çevrimiçi oluşlarını izleyemeyiz aldatmaların ekmeğine de yağ sürer ayrıca.

zor yani ablam o istediğin şey.

Kızı üzdün be o yazarlan evleneceğdi ne yaptın W Wurstria

Hem kendi telinize hem de bir başka tele kaydedın. Foto ya da son görülme sadece sizde görünyorsa kaytlısınız.

hiç uğraşma direk sor

Ben daha halen "nasil yani, rehbere kayit ettirmeden, kisiyi nasil whatsappta bulup konusabilirsin" kismindayim. Rehbere eklemeden kimse ile konusamiyorum. Ki çokta mühim gibi bisey degil gibi geliyor bana. Ekliysen, silinebilirsin neticede

Ya bir şey rica edeceğim benim whatsapp da sorun mu var ya yazdıklarım karşıya küçük kareler halinde gidiyormuş sende nasıl bana ss atar mısın falan de görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…