- 30 Ocak 2013
- 29.442
- 43.942
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
E bakmaz .Wp de durum paylaş görüyorsa kayıtlısındır.
Ortaya yazma, alıntılarla konuş kime dediğin anlaşılmıyor böyle, su siteyi kullaniyosunuz madem, bilinçli kullanin lütfenSen kimsenin kine bakmiyon diye baskasi seninkine bakmiyor mu zannediyon
Yada goruldun kapali o yuzden kimsede gozukmuyorsun onlarda seninkine baktigi gorulmuyor
Konu sahibine yazdim zannediyordum o senmissin megerseOrtaya yazma, alıntılarla konuş kime dediğin anlaşılmıyor böyle, su siteyi kullaniyosunuz madem, bilinçli kullanin lütfen
E bakmaz .
Ben kmseninkine bakmiyorum
Mavi tiki kapatıp bakarsa gördüğü görünmez coort patlarWp de durum paylaş görüyorsa kayıtlısındır.
Kızı üzdün be o yazarlan evleneceğdi ne yaptın W Wurstriazor. mavi tik kapalıysa durumlara bakma olayı elde patlıyor zaten. artık son görülmeyi kişiye özel açıp kapama özelliği de geldi mi gelecek mi ne öyle bişey var. ek olarak mesela eskiden mavi tik kapalı olsa bile ses kaydı attığınızda eğer karşı taraf kaydı dinlediyse mikrofon simgesi mavi oluyordu böylece kaydı dinlediğini anlıyorduk ama artık o da mavi olmuyor yani kaydı dinleyip dinlemediğine dair bir ipucu bile alamıyoruz artık. yakında çevrimiçi olma durumunu da kişiye özel yapma özelliği falan gelir. eski sevgililerin çevrimiçi oluşlarını izleyemeyizaldatmaların ekmeğine de yağ sürer ayrıca.
zor yani ablam o istediğin şey.
Hem kendi telinize hem de bir başka tele kaydedın. Foto ya da son görülme sadece sizde görünyorsa kaytlısınız.Birinin numaranızı rehber kaydettiğini anlamanın bir yolu var mı ? Anlayabilir miyiz ? Diyelim Whatsap da resim herkese açık o yüzden oradan anlayamayız ama bir yolu var mı?
genelde çoğu kişi wp resmini herkese açık kullanıyor. Buna ben dahil.
kişinin ayarlarından foto ve son görülme herkese açık ise bu yöntem de patlıyor. kayıtlı olana da olmayana da bu ikisini gösterme seçeneği var çünkü.Hem kendi telinize hem de bir başka tele kaydedın. Foto ya da son görülme sadece sizde görünyorsa kaytlısınız.
hiç uğraşma direk sorBirinin numaranızı rehber kaydettiğini anlamanın bir yolu var mı ? Anlayabilir miyiz ? Diyelim Whatsap da resim herkese açık o yüzden oradan anlayamayız ama bir yolu var mı?
Yazarlar yazarlarla evlenirse güzel olmaz mı? Ben bu ilişkiyi destekliyorum
Ya bir şey rica edeceğim benim whatsapp da sorun mu var ya yazdıklarım karşıya küçük kareler halinde gidiyormuş sende nasıl bana ss atar mısın falan de görürsünBirinin numaranızı rehber kaydettiğini anlamanın bir yolu var mı ? Anlayabilir miyiz ? Diyelim Whatsap da resim herkese açık o yüzden oradan anlayamayız ama bir yolu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?